stay if you wanna love me, stay, oh don't be shy

Uppe tidigt, sorterar och tvättar lite kläder, några koppar kaffe slinker ner samtidigt som jag försöker knåpa ihop lite fler låtar på en spotifylista. var lite jobbigt när jag insåg att vi lyssnat igenom listan fyra-fem gånger igår och de andra håller nog med om att jag ska försöka få ihop en lite längre lista, då de andra har typ sjutusen låtar var på sina. "man ska aldrig, jag upprepar ALDRIG, behöva lyssna på samma låt två gånger" som simon säger. Jag håller inte med, haha. The Killers spelas och jag funderar på att promenera in till stan och sofia sen. Jupp, så får det bli. Har ändå inget busskort. (Just därför funderar jag ju såklart på att promenera, haha, late fan). Annars är ju spårvagnen min bäste vän. Om jag ändå fattar hur man lägger upp spotify-listor här så skulle jag göra det. åh. stört att jag inte fattar. hjälp tack.

Välkommen hem

Det syns att jag inte har haft tid att vara hemma på länge. Det är ett bombnedslag här hemma och jag har fortfarande inte packat upp min väska sedan jag kom hem från Degen. Kylskåpet är sådär och sofias kvarlämnade godis finns fortfarande kvar. Ska glysa på lite Wallander och sedan slänga mig i sängen. Imorgon ska jag träffa Sofia på stan en sväng och mysa. Pusselipuss.

when you think your dream is over, try again and turn the world around

molly är världens sötaste. åkte hem till henne nu igen eftersom lina och rasmus inte kommer förrän senare ikväll och hon har varit ensam sedan halv sju imorse. hon är så duttig, lilla katten. när jag såg gårdagens försäljning imorse så ångrade jag mig lite för att jag tog på mig dagens skift. de låg på över femtiotusen och det är köööttigt! men alla är så grymma så det gick såklart galant. tiden gick snabbt, bra försäljning, glad stämmning och jag är en stolt och nöjd  arbetsledare. det är sådana här dagar och alla fina som jag jobbar med som får mig att stanna kvar och känna att det är värt det. utvecklas mer och mer för varje dag, inte bara i arbetet utan som person också. det känns bra. klarar jag det här, så klarar jag allt och lite till. det är inte alltid en dans på rosor direkt. nej, men nu ska mollsan och jag kika lite på tv och sen tänker jag banne mig dricka kaffe. har inte riktigt hunnit gjort det sen tidigt imorse. ska även ta mig en omgång i linas massagestol, haha. puss och hej. saknar dig med soffi.

i wasn't ready to loose you

Är kattvakt i helgen så jag befinner mig just nu hos Lina. Har gått på stan en sväng idag och köpte en kavaj och fryspizza. Det är seriöst så jävla gott. Med massa vitlöksdressing på. MHMM! En kall cola i burk, alltså COPPE och lite godis efter det kommer göra den här kvällen underbar. Imorgon har jag tagit på mig en öppning för Simon, på min lediga helg, eftersom jag tagit ledigt ett par dagar så tänkte jag vara snäll och ta tillbaka ett skift iallafall. Kommer nog vara riktigt köttigt imorgon, men det blir roligt. Lönehelg och barnfamiljer. Jippi. Fattar inte hur jag ska klara mig utan Lina i Göteborg senare i vår, i flera flera veckor. Det känns jobbigt att hon bara är borta i en vecka. Nathalie har lovat att ställa upp som syster. Men ändå. Jag kommer sakna att ha dig nära, Linis. Nej, nu ska Molly och jag äta pizza.

BF och CF med chefer och två söta killar

Igår var det BF och CF som betyder Bullfredag och Ciderfredag. Eller Coppefredag (cola). Man kan kalla det lite vad man vill. Efter jobbet så drog jag, Jessica och Christoffer till Wood, men de hade ingen vidare bra afterwork, typ bara chorizobräserad chorizo, eller hur det var, haha. Hamnade istället på bryggeriet där vi mötte upp Simon och Nisse. Vi drack cider och åt blodigt kött. Jag och chefen bytte kött eftersom mitt var mycket blodigare och jag ville ha lagomt blodigt. Inte jätteblodigt, som mitt var. Han gillade det bättre. Eftersom vi körde på svarta kläder så hamnade vi tillslut på Rockbaren. Jag och Simon skulle somvanligt supa ner varandra. Han köpte Long island till oss båda, vilket bara innehåller en massa sprit och jag köpte "två shotar till mig och min vidriga chef". Skulle säga "Två vidriga shotar till mig och min chef" men efter all den där spriten så kan man inte riktigt styra sitt språk.

 

Här är våra vidriga shotar. Hahaha. De ser sjukt vidriga ut. Bartendern lyckades. Men det var faktiskt gott. Konstigt nog.


raise your voice

igår bjöd fina rickard mig på lyxig mat och sedan tittade vi på film i kanske tre timmar. den var så lång, men bra! kötta är ordet och det har vi minsann gjort idag! har två dagar kvar att kötta järnet på och det kommer nog gå galant. imorgon efter jobbet så är det möte och sedan ska jag in till stan och träffa lilla krabban och gå på bio med henne! åhå, skojigt skojigt. på fredag ska jag få hjälp att överlämna skiftet så vi kan sticka därifrån så snabbt som möjligt, för då ska jag och några jobbarkompisar ut och käka på wood! persika skulle dra på sig en gul balklänning. asså, vafasen ska jag ta på mig då? jag gick ju inte på balen så jag haaar ju ingen.


i hate that song, i'll always feel like they talking to me


just a smalltown girl living in a lonley world

är nu tillbaka efter typ två hetsiga dagar i degerfors. jag gillar inte alls att åka hem för man hinner inte med någonting och då blir det massa tjaffs. lyckat kalas vi hade i lördags. morfar höll på att svimma så han fick ligga instängd i mammas sovrum. mamma höll också på att svimma efter att ha slagit sig i svanskotan och jag somnade på soffan medans de andra fikade, utan födelsedagsbarnet. sen åt jag typ pizza för sjuhundra personer. det är ungefär vad jag har hunnit med. på tåget hem satt jag i samma vagn som en divig kille i 30-års åldern. Han halsade en smirnoff och tyckte det var så tyst på tåget så han började sjunga. högt. han försökte pussa på tågvärdinnan och lura in henne på toaletten. han spillde ut spritflaskan på en gammal gubbe och sedan däckade han i alingsås. haha, det var en rolig resa.

bye bye

jag är bara så trött. trött på att alltid känna samma sak när jag ska åka hem. några veckor och dagar innan kan jag längta, men sen blir jag ledsen av bara tanken på den lilla bruksorten och vill bara stanna kvar, här hemma.



Hallå eller?

Snacka om att denna vecka är go för mig. Jobbar i princip bara två dagar. Det känns inte riktigt som att måndagens tre timmar räknades med. Idag börjar jag och Lisen köra skift tillsammans. Hah! Känns rätt kul att det blev vi två tillslut, efter att vi fått höra; Ni två skulle aldrig få jobba ihop. Det skulle förvandlas till en lekstuga. Vi ska allt visa dem. Jag har förfasen klarat av att jobba med världens barnsligaste Nisse, haha. Och inte gjrode vi ett dåligt jobb? Shit.

rockbaren

i lördags fick vi föressten besök av ett helt gäng från jobbet, på jobbet innan vi stängde. de kom dit och gapade, åt glass och var jättefulla och glada. vi följde med dem till rockbaren och hade en asgrym kväll. har en hel del roliga bilder som grabbarna tagit. en hel del håriga magar, blöta pussar och fula poser. sedan finns det ungefär lika många videor på när jag och nathalie försöker städa hemma hos ztoffe, gör kärleksmackor, spelar instrument med stekpannor och på nisses reaktion när han smakar på våran tabasco-absint-jordgubbslikör-tequila-drink.












hardcore will never die, but you will

Åkte in till stan och lyckades samla ihop en hel del påsar på bara en timma. Tog lite kläder och ba fram med plånkan, vidare till nästa affär och där hittade jag en ljuslykta som jag ba; åh, fin. Hem ca tusen kronor fattigare men så kan det bli ibland, haha. Jaja. Har städat och gjort det mysigt, sitter i nya mjukisar och myser, lyssnar på Glee och väntar på bättre tider. På lördag åker jag hem till värmland en snabbis för att äta bästa pizzan i världen, träffa släkt och så vidare. Det trista vädret gör så att det känns mörkt ute nu, så det är dags att tända lite ljus.

Alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag är inte bara alla hjärtans dag, utan även min dag och jag hade en fantastisk födelsedag. Vaknade tidigt och mötte fina syster Lina på Gothia hotel för att äta frukost. I två timmar satt vi där och njöt. Åkte till jobbet för att jobba ett litet kortis-pass eftersom jag slapp köra skiftet. Fick en liten bakelse som det stod I <3 U på, av chefen, som jag och Jessica delade på. Pussade lite på Rickard efter det och kvällen spenderades först på Rumpan bar i Linné med Nathalie, Olivia, Lisen och Pernilla. Åt som vanligt deras goda stenungsbakade pizza med oxfilé, tomat, vitlök och beasås. Mmhhm! Vi åkte sedan vidare till Pernilla och invigde hennes vattenpipa, spelade spel, gullade med hennes hamster, drack öl och hade det underbart roligt.
"Alltså, jag är ledsen men jag har inte hunnit tapetsera om" sa hon när vi kom till henne. Nathalie och jag var som vanligt uppe längst och gick och la oss efter fyra. Det är tur att vi är sjukt lättroade. Självklart var vi uppe tidigast också och tittade på Snygg, sexig och singel, haha. Dagen hade inte kunnat blivit bättre! Tack mina fina! LOVE!







jag är högt över molnen

Jag lovade Nisse en perfekt stänging igår. Inget krångel, ingen missad buss, inga tårar utan en soft stänging. Dessutom hann vi med 0.12 bussen, vilket gjorde honom överlycklig. Han stressade ihjäl sig och ba; ANNA, asså jag kan stoppa busschaffisen om jag går ut före! (på bred skånska). Ja ba; Men eeyyy, chilla! Jag kommer. Han gick ut och en minut innan bussen kom stod han där ute och hoppade och vevade. Jag ba; Eeey, tare lungt. Jag är ju klar ju medans jag gjorde victory tecknet och larmade.
Haha, närå, så chill var jag inte. Jag fick typ hjärtklappning av hans stress och åkte hem i jobbkläderna. Sedan tackar jag gudarna (jessica) för att jag fått en egen inloggning till ett program vi har för att avsluta kassorna, så jag slipper ringa och väcka henne mitt i natten för att lösenordet har ändrats eller att erik har lyckats spärrat det.



i'm gonna miss u

nu ska jag jobba 16-0,30 fyra dagar i streck och när de förbaskade dagarna är över så fyller jag år. det kommer vara ett par känslosamma stängningar dessa dagar. ikväll - eh, inget speciellt. fredag - sista arbetspasset med den lilla retstickan nisse. lördag - sita arbetspasset med nathalie skulle jag tro och sedan kör hon & jag, nisse & ztoffe afterwork. vi ska även dra med helen som fyller år där vid midnatt! söndag - sista (och första på länge) arbetspasset med underbara jessica. känns aptrist att inte jobba med henne mer, fast som tur är så har hon lite andra pass också så att hon kommer jobba på mina skift ibland också. ja. sen fyller jag 21 år. då får jag jobba ett litet kortispass istället för att dra igång med det nya schemat direkt, då jag skulle jobbat öppning efter stängning. det går ju inte. sen ska jag börja jobba med sötaste lisen! vi kommer äga!


blä

ännu en dag ledig med sol. den ska jag först spendera med söta lisen och angelina. sedan hem till rickard. ok. over and ooout.

the days feel like years when i'm alone

Solen skiner, jag har på mig en blå blus och ska glida omkring i stan idag. Fika med lina lite senare och ikväll har jag och sofia en msn-dejt. Åsa har kommit tillbaka från Norrland och Madde från Skåne.



"anna, det är inte OK att låsa in chefen på toaletten!"

alltså, jag måste bara berätta om min morgon. kom till jobbet och hittade jessica i ett kolsvart kontor. vi satt i drygt en timma i mörkret innan vi kunde börja jobba och hade det mysigt. en kille var där och mixtrade lite med elen. precis innan vi öppnade kom chef-chefen jörgen dit för att de skulle ha ett möte och han blev lite kissnödig innan det så han passade på att kissa, såklart. dessvärre fick han sitta därinne ett litet tag eftersom jag gick och "låste upp" toalettdörrarna medans han satt där. efter fem minuter kom simon med telefonen i handen (som äntligen kommit tillbaka efter sina tre veckors långa semester i indien, brun som en pepparkaka) och frågade mig varför jag låst in honom på toaletten? haha, jag höll på att dö! de andra vek sig av skratt och jag ville bara hoppa ner i den heta fritösen. undrar hur länge jag får behålla jobbet efter allt klantigt jag gör om dagarna?

haha, japp, ibland är man för rolig. och skämmig. är glad över att jag är ledig imorgon för jag vågar inte tänka på vad jag skulle råka ut för då.. ibland vet jag fasen inte hur min hjärna fungerar. eller om den fungerar alls.

ikväll har jag kollat in rickis nya lya. vi tittade på alice in wonderland och nu ska jag tänka på farmor och tända tio ljus för henne.

trötterjöns

Klockan ringde halv sex och jag tänkte att jag skulle snooza ca fem minuter till imorse, men det blev två timmar istället. Vaknade upp och såg att klockan var 7.27 och jag började 7.30. WAH! Jävla helvete tänkte jag och visste knappt vad jag hette. kom iallafall ihåg telefonnummret till taxi (jag som knappt kan mitt eget telefonnummer) och ringde medans jag tog på mig strumpor och packade ner tandborste i väskan. Åt en smörgås utan smör och sprang utanför huset där bilen några minuter senare stod och väntade på mig. 7.40 var jag på jobbet 100kr fattigare och i vanliga fall brukar jag vara där 7.10. LITE stressigt med andra ord blev det, men det gick bra ändå. Alla bara skrattade åt mig och min försovning förvånade inte många. Ztoffe kan knappt förstå hur jag kommer ihåg att klä på mig på morgonen, så att.. ja.

hej på dig, timo

Föressten var Timo Räisänen hos oss idag. Helen blev glad men det var Olivia, som inte ens kände igen honom, som fick ta hand om honom. Haha. Vi drog på sixteen och hade allsång ändå.

Invincible

Gårdagen var bra. Jessicas tårta var gudomligt god och vi satt och hade det mysigt i personalrummet. De andra tyckte jag var töntig som åkte till jobbet för det. Men det var såå värt det och vi kommer ju faktiskt inte jobba ihop länge till, hon och jag. På kvällen blev det Moon thai istället för Jensen's och det var också såå värt det! Mysigaste thaistället i stan! Sen att jag hade det bästa sällskapet också var ju också såå värt. Jajemän! Vi har planerat en liten sommartripp om Olivia bara kan ta det där jädrans körkortet. Från Göteborg till Dalarna, till Stockholm, till Degerfors och tillbaks till goa Göteborg igen. Fan, vad det kommer bli ballt. Kvällen slutade mindre bra med massa blandade känslor. Tackar mina kära Lina och Nathalie för att de är så förstående och världens bästa! I love yooo.
idag har jag jobbat. Alltid lika kul att stiga upp halv sex när man har öppningshelg och inga spårvagnar går den tiden jag vill att de ska gå. Lovade även "Hagamannen" att vara på jobbet halv sju på måndagmorgon så att de ska kunna ta sig in och mixtra med fläktarna. Det innebär att jag kommer få sitta där en timma, i mörker och inte ens kunna jobba. Ovärt. Var så himla trött när jag lovade detta.


Everyone thinks that I have it all, but it's so empty behind these castle walls

Att vara ledig och redan hunnit handla innan klockan slagit 9.00 känns inte alls likt mig. Men jag sov över hos min älskade syster inatt efter pizza, glass och hårfärgning och de skulle upp till skolan rätt tidigt. Det känns rätt soft att ha hela dagen kvar nu. Vanligtvis skulle jag ha sovit i två timmar till och jag funderar redan på när jag ska äta lunch. Har köpt tortellini och massa sallad. Igår gjorde jag stan med Nathalie och vi åt världens godaste pajer på Franks. Köpte läppstift och en fin blå blus som "inte alla kan bära upp, men det kan du" som hon sa i kassan. Hon den fina, på Gina! Alltså jag skulle kunna dö för att se ut som hon. Hon ser ut som en älva. Med orangeröttrosa läppstift och hasselbruna ögon, ljusbrunt långt hår och bara allmänt perfekt och söt. Hahaha!

Idag kommer bli en bra dag. Ska till jobbet efter klockan två för att äta tårta och dricka cappe med Jessica som fyller år imorgon. TÅRTFREDAG! Och bullfredag också kanske, som vanligt? Detta kan jag ju inte missa! På kvällen ska jag äta på Jensen's med Nathalie och Olivia. Mysipysigt!

It can only get better

Känns som att den här dagen kommer att bli lite bättre än igår och det hoppas jag förfan att den blir. Jag räknade på sekunder, hur länge det var kvar tills jag skulle få gå hem. Ända sen klockan slog 16.00, fram tills den närmade sig 0.00. Rickard fick i uppgift att tycka om mig och ge mig kramar och Jessica fick göra mig glad och låtsasdricka cappe med mig. 
Har föressten ett par glada nyheter. Sarah har blivit hemskickad från Egypten! Tråkigt att de fick en värdelös och hemsk semester men underbart att de kommer hem oskadda och tillsammans!



LOVE YOU SÄRIS!


RSS 2.0