stupid girl

Idag har jag spritt glädje på jobbet och tränat. Det var upplärning för två nya och min chef är så söt när han har på sig förkläde i köket och använder skyddshandskar när han visar hur man skivar baugetter. Haha, jag har slutat med det för längesen. Var egentligen alldeles för trött för att sticka iväg och träna förut men gav mig iväg ändå. Tre gånger. Haha. Första gången hann jag till spårvagnen och skulle leta fram busskortet när jag såg vangen komma. Hittade det inte och sprang tillbaka hela vägen och letade överallt. När jag kom hem hittade jag det i byxfickan. Det ända stället jag inte letat på, såklart. Andra gången glömde jag skorna och fick då springa tillbaka igen och jag skämdes så över mig själv. Tredje gången kom jag iväg och det var härligt. Christoffer undrar hur jag kommer till jobbet och jag förstår honom. Jag är själv förvånad. Vi får se hur det går imorgon. Godnatt.


would you light my canlde

Klockan sex imorse satt jag inne på mitt rum och åt frukost framför melrose place. Med en filt över mig tänkte jag att jag skulle mysa till det extra mycket för att få en fin start på dagen så jag tände ett ljus. En timma senare är jag på jobbet och kommer på att otroligt klantiga jag inte släck det satans ljuset. Jag smsade desperat mina roomisar och tillslut svarade åsa några timmar senare "ojnejdethadeduintejagharnymobilochhittarintemellanslag" och tack och lov så släckte hon det. Kände mig helt förstörd hela dagen och när jag stod vid korsvägen åkte det förbi en brandbil åt mitt håll och jag stod på tå för att se över liseberg om det var något rökmoln där bakom! Svärde tusen gånger för mig själv och lovade mig då att aldrig mer tända ljus när jag är nyvaken. En brand räcker gott och väl under en livstid.

Berättade för William om en dröm jag drömde en natt. Han lurade iväg mig och några till på någon fest där alla gick runt med knivar, pistoler och den ena hotade den andra. "Nä, men vi ska stanna här nu, det kommer bli fett!" sa wille i drömmen och samtidigt tvingade en kille oss att titta på när han skar sönder en annan killes armar. Det blev som kotletter och jag grät och hatade william jättemycket.
Fast jag är inte helt säker på att det var william, det kan ha varit ola också. "Fast det känns mer som en wille-grej", sa jag till honom och ariza nickade och höll med och det lät kanske lite hemskt. Haha. Sen kramades vi och då var allt okej igen. Jag kunde pusta ut och visste då att det bara var en dröm. För han är inte sådär hemsk i verkligheten.


it's a mad, mad world

Vet inte hur jag kom att tänka på detta, men insåg just att det heter Mysteriet på greveholm och inte Mysteriet på grävleholm. haha, tyckte det kändes lite fel och sa grävleholm tusen gånger för mig själv tills jag kom på det. Hade väntat mig besök i helgen men det verkar inte bli något med det. Så nu känner jag mest för att bara sitta hemma hela helgen och inte göra någonting, men hoppas ändå innerst inne att det dyker upp något kul. Har ju trotsallt hela helgen ledig och det händer typ en gång i månaden.. Denna morgon som var idag, måste ha varit höstens mest kalla. Klockan var sju och himlen var klarblå. Månen var fortfarande uppe och mina händer var blå. På spårvagnshållplatsen satt det lappar. "Har ni sett vår syster Elin som försvann efter femmans spårvagn i lördags natt?" Jag hatar världen och allt sjukt som händer. Jag hatar den så mycket att jag inte ens klarar av att titta på nyheterna. Byter kanal så fort jag kan. Börjar alltid bläddra bakifrån i tidningar för att slippa läsa allt hemskt. (om det inte är kuriren jag läser som mest skriver om krashade rutor och trettonåriga pojkar som snattat en burk cola och ett tuggumipaket värt 24 kronor på coop och liknande saker.) Det gjorde ont att se dessa lappar och jag har inte kunnat släppa detta på hela dagen.

Nu ska jag för en gångs skull gå och lägga mig i tid, tror jag minsann.


charlies änglar

Fatta vad gött att komma hem till en godispåse såhär på kvällen när man börjar ana att man ska upp redan halv sex imorgon och man borde ha gått och lagt sig för länge sen? En godispåse och nya sängkläder och kvällen är räddad. haha. TYP. Har haft en väldigt trevlig kväll iallafall. Det blev någon öl på charlies denna kyliga måndagkväll. nice nice. nej nej. sova sova. upp upp, tidigt imorgon. tjing tjong.

i got nothing but love for you

Åhej! Har tagit en alltför dyr runda på stan idag. Nu är jag en mobil, en godispåse, ett par jeans och några tröjor rikare. Hoppas angelina är nöjd nu! Fatta vad gött att ha spotify på mobilen? Haha. Säkert helt efter som vanligt, men ändå. Premium dessutom så nu slipper jag all reklam. Men ja, mobilen funkar finfint. Den har tom en kamera som faktiskt fungerar, WOHO. Svär att jag kommer få fetaste räkningen första månaden men i dont give a damn. haha, jo men klart jag gör. We'll see, we'll see. Och vi får se hur många jag lyckas ringa upp när jag inte ska ringa, och hur många jag inte klarar av att ringa till när jag ska ringa. Den är lite klurig trots allt.

i taste the freedom every time i breath


har spelat sönder denna låt ikväll och nu gillar alla den lika mycket som mig. HAHA, eller?
fick ta mig hem på egen hand idag så jag stängde superdupersnabbt. gjorde stängningen på fem minuter och rickard kommer nog skratta imorgon när han ser hur snett alla stolar står. bussen gick 0.13 men inte fan kom det någon buss? fick springa bort till kallebäcksmotet och påväg dit så tappade jag en vante (favoritvanten!!!) och dessutom krashade jag nästan min nya gynning-parfym när jag rotade upp busskortet i farten. hann precis med bussen därifrån och är nu hemma. trött och jävlig. imorgon är jag ju ledig och den där mobilen ska bli min. på kvällen ska jag och ricki gå ut och dricka öl efter dessa tuffa dagar. gött!

dead end

Jag vill verkligen att denna dag ska gå snabbt. Imorgon är jag ledig och jag får lön. Jag ska köpa ny mobil, eller iallafall kolla för tusonde gången. Tror jag kör på samma som storasyster och köper en galaxy! Alltså, jag skulle ju träna idag och hade ställt klockan på halv nio. Tror ni jag gjorde det eller? (alla ba näää.. fyfan vad taskiga!) men nej, ni hade rätt. det gjorde jag ju inte. sov till elva och jag skäms lite över mig själv. betalar jag nästan femhundra i månaden på att inte träna alls? vad tänkte jag med?!?!?!?! jag är så arg. och nu är det försent. BLÖ. slå mig. dra mig i örat och släpa in mig på sats. jag mår dåligt på riktigt av tanken så nu måste jag skärpa mig. trodde jag skulle få lite motivation när jag blev medlem men då kände jag bara mer press och när jag känner press så gömmer jag mig och hittar på ursäkter. ÅH, det känns SÅ högstadie. typ.


heta stolen

Min musik har uppskattats denna lugna kväll. Det var lite annat än roxette, michael jacksson, scooter och nightwish. haha. hör ni vad jag får stå ut med? Som det dricka freak jag blivit så hittade jag fanta - wildberries idag. sjukt gott. har inte den funnits förr? anna är alltid först med det nya (ät&drickbara iallafall) som nathalie brukar säga. Okej. mitt i all denna idolyra så lyssnar jag på alice - i wanna live. fett. vill dansa. haha. ge rä. ska inte dansa nu. ska sova och gå upp tidigt imorgon för att jag ska träna. IGEN. snart tränar jag mer än nagy som tränar åtta gånger i veckan. hon har typ hetaste rumpan ever. det brändes på stolen jag satte mig på efter henne. galen tjej. jag sprang i en timma en gång och då blödde fötterna. uppförsbacke typ hela vägen. asså helt ääärligt. jag sprang i en kvart och höll på att dö, sa jag då. men fötterna är okej.



i just need somebody to love

ikväll var det girlpower på jobbet. veckans roliga var att jag frågade olivia tusen gånger om hon hade lagt på kött, för det var lite snålt med det. "jaaaaaaaaa,mamma det har jag!" fick jag som svar tusen gånger. och det hade hon minsann men glömt att trycka in en knapp som gör att de ploppar ut efter en viss tid. efter tjugo minuter säger hon: "anna.. jag vet inte vad det är med grillen men det ryker ut massa svart rök från den.." vi öppnar luckan och ser ett par svarta kolbitar som brinner där inne. haha, alltså olivia är för rolig. hon säger alltid att hon är så smart men jag vet inte, haha. det är så skönt att det finns någon som är mer virrig än mig! har skrattat mycket idag för både olivia och nathalie har jobbat. kommer leva dölänge. nu ska jag sova för jag har ställt klockan på åtta för imorgon ska jag fanimig TRÄNA. ska lyssna på usher - somebody to love först några gånger bara. FET LÅT tycker jag.

bara lite till..

Vaknade upp runt halv nio och tänkte, nej FAN jag har sovmorgon. Kan väl få sova till halv tio iallafall? Vaknade upp halv ett och bara FAN, nu är hela dagen förstörd. Ska snart åka och jobba och efter det så går jag ju och lägger mig. Kul.

so i search to find my freedom

Ikväll har jag jobbat med grabbarna. Fast ärligt så känner jag mig mest grabbig utav oss alla. Öh. Vet inte egentligen vad jag ska skriva mer än att jag borde gå och lägga mig nu. Ska bara lyssna på akon - freedom några gånger till, hähä. Snatti snatti.


We are everything we need

Imorgon börjar jag jobba igen, men jag klagar inte. Min lediga dag har varit fantastisk. Den började fint och avslutades med mat & öl på bryggeriet med madde & åsa. Det var första gången vi tre gjorde någonting tillsammans och det var riktigt najs. Vi kommer nog trivas bra ihop här framöver. Vi är alla små byfånar från början. Nu ska jag lägga mig och sova i mina nya mjuka, färgglada påslakan och klia sönder mina ben ännu mer. Alltså fattar ni vilka jävla utslag jag har?! Samma på armarna fast benen kliar mer. Alla ba: men guuuuuuuud !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! typ. gonattrå.


dream on

bara för att jag inte kunde nysa nånting igår så nyser jag hela tiden nu. asså ääärligt. ikväll ska jag och mina roomies till ikea och efter vi slösat lite pengar där ska vi gå ut och äta. bläääöhhh jag har typ tråkigaste bloggen punkt nuuuuuuuuuuu och snart tar jag bort den. hejdå.


river en vacker dröm

sitter i mitt rum med tända blockljus och gottar mig med jordgubbar och grapesoda! jag älskar ica focus och deras drickor from all over the world! köpte även värdelösa hörlurar för tio kronor men de duger gott och väl för mina öron,haha. spelar håkans låt nya på högsta volym. den är väldigt håkan.


day and night





har jobbat klart mina öppningar nu och om jag jobbar öppning på helg så innebär det morgonpromenader för spåris går så sällan då. har blivit superförkyld och tack och lov har vi haft ett par lugna dagar. valvakan var mysig och vi väntade med spänning på vilken chipssort som skulle vinna mysmatchen, haha. och det riktiga valet också förstås men ingen av oss hade röstat lika. när valet var över gräddade vi vofflor.

det måste vara något fel på mig. på ritkigt. att ha koll på datum på jobbet är typ GANSKA viktigt, då vi märker minsta lilla sak med tid och datum. flygarn får påminnna mig varje morgon om att det INTE är den nionde, för varje dag så skriver jag att det är den nionde. det är nior överallt och jag börjar bli orolig för mig själv. kanske var det den nionde jag slog i huvudet? så vaknar jag upp varje dag nu och tror att det är den nionde. om och om igen. dag efter dag. som i 50 first date. hahaha, asså ääärligt!

nu ska jag äta popcorn, dricka vin och titta på film. puss på mä och min myskväll.

right in front of you





min lediga fredag i bilder.

lördagen har spenderats på jobbet. sjukt rolig men sjukt jobbig dag. jag hade det mest jobbigt och nagy bara jävlades med mig och drog in bamsebeställning efter bamsebeställning. så stod hon där och skrattade åt mig. eller med mig, alltid med mig! på kvällen blev det bullbak och systermys med nygräddade kanelbullar, mjölk och notting hill. kunde det bli bättre? imorgon är det jobb igen och sedan valvaka med chefen & gänget. puss puss, sova nu.


PASSION

Jag träffade på Carolina Gynning förut inne i stan. Det var andra gången och jag köpte hennes nya parfym denna gång. Me like it! Alltså, hon är dösnygg på riktigt och så himla gullig. Den luktar värme och mycket!

crash and burn girl

Jag handlade igårkväll och det jag skulle handla mest av allt var kaffe. Och jag kom hem just utan kaffe, såklart. Det medförde en fruktansvärd huvudvärk imorse för kaffe är just vad man behöver en regning, ledig morgon då man gör en extra god frukost. Hallå? Jag fick klara mig utan och vinglade sedan iväg till affären. Köpte även kyckling och indiska kryddor, kokosmjölk och grönsaker och gjorde kycklinggryta! Mumselimums. Haha! Har fått massa utslag eller eksem över hela armarna och benen den senaste veckan. Fattar ni hur ont det gör? Förstår dig nu, Lina! Jag har nästan fått brännmärken på benen för jag står och gnider dem mot kassabänken hela tiden på jobbet då jag inte kan klia själv, haha.

Ikväll ska jag åka till Lina och baka bullar. Det är något vi planerat länge nu, haha! Efter det ska jag kanske hitta på något med mina roomie Madde!

Din mamma kan va från samhället.

Idag är jag svag, sa jag till de andra när jag gick och släpade på en kartong. Min tanke var att någon skulle komma där med en hjälpande hand och säga; ta det lungt anna, "tänk på ryggen och det där är lite för tungt för dig" och ta den satas kartongen. Men nä. De bara skrattade och sa; Bara idag? Eller när jag skulle bära upp en milkshake kartong för att fylla på maskinen så petade rickard på mina muskler och sa; kokt spagetti. Eller imorse när jag skulle byta om och kom ut i hiphopbyxor sa han åt mig att byta eller växa till mig. Imorgon ska jag fan i mig gymma och äta stora köttiga biffar och massor av spenat och proteindrycker. Haha. Svagö tjejen. Erik tycker det är kul att vi säger Samhället i Degerfors. Det tycker jag med. Jag skäms lite för att säga Samhället. "Som om inte du också sa det hemma i värmland" sa jag och då sa han nej och skrattade åt degerfors roliga lilla uttryck.

Gothenburg i came back to you

Efter en resa mellan byar, städer, oväder och solsken så är jag nu framme i Göteborg igen. Kaffet bryggs och jag är nyduschad. Istället för att jobba tre stängningar i rad så behöver jag bara jobba en denna vecka, och den är ikväll. Lina, om du vill ha din mobil innan typ freeedag, så har jag med den till jobbet ikväll om du orkar komma ut? Imorgon jobbar jag från morgon till kväll så atteee, hinner inte komma bort med den då heller. Nu måste jag häva kaffe för snart ska jag ge mig ut i hagelvädret som varvas med solsken och regn. Poss.


get back to my wonderland

Jag är hemma i Degerfors sen några dagar tillbaka. Vad jag har gjort? Eh, sovit bort mina dagar skulle jag säga. Har kännt mig helt slutskörd så det är det ända jag orkat med. Inser bara mer och mer för varje gång jag kommer hit hur glad jag är för att jag tog härifrån. Jag orkar inte drabbas av allt jävla småstadsgnabb och jag vill leva mitt egna liv utan att hela stan vet om varenda lilla bit av det. All min ilska rinner ut när jag är i denna by. Idag har jag skrikit och gråtit för ingenting.



everybody knows but nobody really know

köpte nyss nya marabou sensation - caramel & crisp och jag blev liite besviken. den var god men hade förväntat mig mer som den sanna gottegris jag är! godast än sålänge är almound & seasalt! chefen beordrade mig att lära ariza prata lite mer diskret för hela restaurangen ville inte höra hur mycket alla biggest loser deltagare hade gått ner i vikt, haha. inte när de sitter där och äter deras saftiga bugrare. fast hon är bara tyst när hon är arg och när hon är med mig så är hon allt annat än arg, sådäså chifen!


hey little star dont be afraid, we all fall apart and make misstakes

Dagen började väldigt lungt. Det var liksom bara att glida runt och prata strunt och planera valvaka med simon och gänget. Sedan small det på och jag flippade ur totalt. Eller inte jag, men min hjärna. Jag blev bortplacerad till disken kan man säga och det är ju inte där en produktionsledare ska stå under lunchruschen direkt. Mitt huvud värker nu och hela dagen har kännts skit. Fick reda på att jag räknat fel i kassan igår också, HAHA. Flygarn imorse: Anna, är du helt säker på att du räknade rätt igår? Vi ligger 1300kr plus..? Hahaha, tur det inte var minus iallafall. Men det var bara växelpengar så det gjorde inget utan det jämnade ut sig. Efter det bröt jag typ ihop och jag kände mig så himla fjantig. Att stå på jobbet och gråta är inte roligt men jag hann bli hemskickad innan tack vare mitt snälla gäng som hellre ser mig vila än att stressa sönder när jag inte mår bra. Puss på er mina fina! Jag gillar hela bunten!

Åh herre gud. Mitt humör är SåHäÄäR idag, det väldigt uppochner menar jag med det. Ena stunden gråter jag, sedan skrattar jag och sen vill jag skrika rakt ut och är jättefrustrerad. Luktar rotfrukter om fingrarna efter att jag lagat soppa. När jag känner lukten saknar jag pappa. Går fan och lägger mig nu.

september

Att gå upp tidigt för att gå ut i morgonkylan är verkligen höst. Solen lyser längs spårvagnsspåret och allt känns frid och fröjd. Tjocka halsduken är på, jackan är stängd och man sitter på händerna för att inte frysa. Nu är det bara höstfärgerna som fattas på löven, sen är det höst på riktigt! Simon och jag Lady & lufsade utav hans matlåda som bestod av vildsvinsfärs och spagetti. Det var tyst i rummet och jag började nynna. Haha, jag vet att han älskar mig för det. När han vill ha lugn och ro börjar jag nynna eller sjunga på låtar jag inte ens kan texten till. Efter en härlig jobbdag åkte jag hem till syster och vi färgade varandras hår (även rasmus). Det kanske inte syns så mycket på mig men det fick sig ett litet lyft iallafall och jag gillar det! Nu måste jag sova för om fem och en halv timma skall jag vara uppe igen. Puss.



im okay, im okay!

haha, herre vilken dag. det var verkligen så att jag vaknade upp på det lilla toalettgolvet med huvudet fastklämt mellan handfatsröret och väggen. helt sinnes! minns typ ingenting men jag minns att jag vaknade och försökte slita loss huvudet och bara tänkte;var fan är jag?! har jätteont i huvudet nu men det blev ingen hjärnskakning eller så som tur var! jag har visat för mina roomies hur jag låg där helt avsvimmad och det låter bara för jävla roligt. ni ska se hur litet rummet är.

omg

har precis varit med om en läskig svimming. jag hade precis tagit i linser och skulle gå ut från badrummet. det är väldigt litet och jag slog mig i armbågen. det gjorde helt sinnessjukt ont och jag satte mig på toalettstolen. sen vaknade jag av att jag låg på golvet med huvudet bakom stången till handfatet och hela jag skakar och jag har jävligt ont i både armbåge och huvud.

me, myself and my disher

jag köpte med räksallad från slimfood igår till jobbet. alla blir så avundsjuka då, hihi. flygarn ska lära mig att köra skift som arbetsledare. jag tror han vill att jag ska ta över för honom såfort han får pilotjobb. så igår fick jag köra produktions/arbetsledare sista timmarna. fick räkna kassa och kolla in kassasystemet medans han diskade. och jag måste erkänna att vi är grymma. trots att jag hade två roller samtidigt, så var vi klara femton minuter efter stängning. how cool is that? jag önskar att nagy-nådch kan bli min PL i framtiden. vi skulle vara mest grymma. Fast asså ääärligt, det skulle nog gå åt skogen. Vi kan inte ha ett seriöst snack i två sekunder och jag bara skrattar åt allt när hon är i närheten. sen blir det så jobbigt när vi båda heter glenn. jaja, idag är jag ledig. jag är sugen på att göra någon höstig gryta eller soppa. mmm-mums.

pop goes the world

"Vi trodde du hade kissat på dig igår! Eller har du något annat svar på varför dina byxor låg i tvättmaskinen?" Mina byxor är nu återfunna! Kom till jobbet i god tid igår. Köpte med mig en godispåse (men jag undrar vart allt godis tog vägen?) och bad om kaffe. "Alltså, den kvinnan kan dricka kaffe!" får fick jag höra. Alla har hakat upp sig på mitt kaffedrickande, haha. Idag ska jag träffa syster på stan innan det är dags för veckans sista stängning. Är ledig imorgon. Waow.

Virrpanna och hennes kollega

Flygarn och jag kör skift ihop. Vi passar nog ganska så bra ihop för vi är båda väldigt virriga och.. aa, vi kanske inte har så många fler likheter. Men virriga är vi. Vi hoppar framförallt över datum. Vi båda gjorde "dagens" igår. Min dagens var att säga: Men.. har nån sett tången? Var fan är tången, den var här nyss? (jag håller den i handen). Hans dagens var: Att stå och vänta på att en crispy ska friteras klart för att sedan lägga den på brödet. Han tar upp den med tången och går direkt ut till kassan och gästen med crispyn i högsta hugg. Jag står där och väntar på att få göra klart den och tänker Men var är crispyn? Sen fick jag gå hem i mina arbetsbyxor för att mina var spårlöst försvunna. Antagligen har någon slängt in dem i tvättmaskinen och det har jag bara gått och väntat på att det ska hända. Jag kände mig jättefin i en liten blus, stickad tröja, fin jacka, nya skor och ett par jättestora baggybyxor där på spårvagnen. Var såklart bara den största byxmodellen kvar sådär runt midnatt.

äter spenat så jag blir stor och stark

Imorse släpade jag iväg mig på cykeln till gymmet. Insåg idag när jag lyfte lite hantlar och sånt där att jag är svag som bara fasen! Medans de andra tjejerna stod där och spände sina muskler så stod jag och tog i allt vad jag hade på de lättaste vikterna, haha. Äter pyttipanna, stekt ägg och SPENAT nu. Ser hur tröjan nästan spricker runt mina armmuskler. Yeah! Jag kände mig utskrattad. Men nu jävlar! Jag känner mig inspirerad! Nu duscha, sen dricka kaffe, sen jobba och dricka mer kaffe. Vi har en ny kampanj som är heter spicy och jag kan säga er att den ÄR spicy! Sjukt god! Undra om jag ska glömma min matlåda idag igen? hehehehe. Puss!

äna and gordäna

Idag har jag vandrat runt med helen både inne och utanför stan. vi pausade och tog en fika där emellan och det var riktigt trevligt. kul att man har någon från hemtrakterna här i storstan! Har precis kommit hem från Sats och jag kan säga er att cykelturen dit var fan jobbigt nog för annis. Haha, det är inte lätt att cykla bland galen trafik och det kommer cyklister här och där som cyklar om och plingar i ringklockan. Min spårvagn har varit ur spåret hela dagen så det är inte ens någon ide att gå till den, så då åker cykeln fram! Tränade med Gordana och hon är lika häftig som namnet låter. Har fått ett litet schema som jag ska gå efter så kommer min rygg, mina axlar och ben vara tipptopp sen och jag kommer inte ha några problem på jobbet. Min hållning ska också finslipas lite, HAHA. Tre dagar styrka och en dag kondition ska jag försöka börja med nu i starten. Kommer bli ballt!



the bodyguard

Jag sneglar lite på tv medans jag äter frukost. Jag hör whitney houston sjunga och ser kevin costner. Fredag kl 21 på TV3 - BODYGUARD. När jag insåg att jag jobbar stängning på fredag så började jag gråta. haha, på riktigt. det spelar ingen roll att jag sett filmen fyrahundra gånger minst. det gör lika ont varje gång jag missar den och jag gråter alltid lika mycket varje gång jag ser den. hallå eller! bara för det lägger jag till massa whitney musik i min spellista så ska jag pressa några tårar på jobbet fredag kväll.

still a wierdo

Lina och jag ska ställa till med bullbak någon dag! Sedan ska vi lägga pengar i en burk att köpa saffran för. Här ska det inte snålas så vi lägger ut pengar i förtid, ifall det skulle bli fruktansvärt dyrt. Sen vill jag berätta att jag längtar så galet efter vörtbröd! Vörtbröd med en gräddig ost, en tidig morgon med stora koppar kaffe och snöflingorna utanför fönstret virvlar ner. åh. jag älskar ju hösten mer än allt men skulle ändå vilja klämma in en sådan där dag här nu, snart för jag längtar så! nu försöker jag knåpa ihop en bra spotifylista som jag fått i hemläxa av alex nu när vi kör ihop på jobbet! än så länge är det nästan bara lugn musik. nu får jag väl ge mig! kanske bättre att göra en lista på dagen då man klarar av lite mer? javisst. godnatt.

RSS 2.0