nunnan!

åhååå, föressten kom världens bästa nuenar och hälsade på oss idag! jag dog lite eftersom jag inte träffat honom på ett år ungefär och han var lika charmig som förr! han är verkligen en sån som man bara vill gifta sig med och få massor av ungar med! haha. han är så underbar! dessutom är han en gud på matlagning!



Jag tror mitt hjärta blöder

Idag har det varit en såndär SÅDÄR-dag. Hade ett litet möte ute i solen, som blev till ett långt möte, för min del med mina chefer. Är inte så himla kul att höra från dom att de ser det såhär; jag får inte den respekt som jag förtjänar från alla andra för att jag är mer kompis, än "chef". Jag kan inte rå för att jag vill ha roligt, trivas och lära känna alla andra, när jag nästan bara känner de från jobbet här, eftersom jag inte ens är uppvuxen här. Jag är där mer än vad jag är hemma och jag har aldrig tid att åka hem-hem. Ja, så det ska ju bli kul att se hur länge jag och lisen kommer få fortsätta jobba ihop. Då känns det som att de inte alls tror på mig och då känner man sig bara ännu dåligare, när jag VET att jag är bra. Alltså, jag trodde aldrig ens att jag skulle jobba med något sånt här stort ansvar, som jag har. Det är verkligen tusen grejer i huvudet hela tiden och pressen man har varje dag är inte liten direkt. Men enligt dem så ska jag egentligen kunna sitta på kontoret hela dagen och dricka kaffe, om jag bara utnyttjade all personal rätt. För då skulle jag väl få ännu mer respekt, va? Trött och ledsen blir jag.

men ÅÅH!

känns ju kul att jag inte kan deklarera, för att jag inte betalat skatt? har jag väl förfan gjort eller! eller att jag inte ens tjänat över 18000 under förra året..? va?! ja orkar inte. varför ska jag vara ett jävla offer för? så nu måste jag krångla lite till. men jag har iallafall ett par fungerande hörlurar nu. och en kexchoklad. mycket mer positivt än så har jag väl inte att komma med. och så idag var jag så trött att jag bara ville lägga mig ner på golvet och dö, eller iallafall få en sekunds rast att äta något. men inte hann jag med att göra det. hann väl äta en halv minimorot, ståendes, innan jag var tvungen att gå tillbaks igen. tur att mina favoriter var där idag iallafall, de gör mig alltid glad! fast när man tänker på att en av dom slutar på fredag, och den andra i maj, så känns det inte alls lika roligt längre. fattar inte hur vi ska klara oss utan dom? åh, varför köpte jag inte fler kexhoklad?

sommar sommar sommar

verkar som att det kan lösa sig med putte! vi ska även försöka få loss pernillas tider så hon också kan följa med. kan ju bli lite svårt eftersom vi alla är heltidsanställda. och jessica, som ska försöka lösa våra tider, kanske också dyker upp, haha. alla ska dit. ballt det kommer bli! snacka om att jag längtar till sommaren! iallafall från 23 juni till 10 juli! och 1 juni har jag tagit en extra semesterdag, fast jag inte ens jobbade då... smart, haha. jaja, är extra mycket ledig då alltså! ååå, kommer bli den bästa sommaren på länge känner jag på mig.

jobbyte!

Göteborg är så underbart fint nu. Uteserveringarna är proppfulla, rosablommande träd, lättklädda människor, indianerna spelar igen och vädret är så skönt. Jackan kan man lämna hemma också!
Idag är jag ledig. Känns sjukt ovärt med en dag bara, men ändå. Sov till halv två idag och imorgon ska jag gå upp halv sex... haha. Det blev en väldigt lugn påskhelg för oss. Så igår gav jag Lisen mina nycklar och mitt magiska kort och bytte jobb med henne och sa till de andra "nu är det hon som bestämmer". Jag lärde henne att räkna kassor och jag stod mest och hängde bara så hon skulle märka hur svårt det var att få saker gjort genom andra, utan att värka självisk eller bitchig. Haha, det kan vara sjukt svårt att hitta en balans med vissa. Fick ju lära mig på kursen att vi måste delegera. Jaja, nu ska jag hoppa in i duschen, slänga in en tvätt och springa ut i solen!

Glader påsker

Japp, igår firade vi ztoffe efter jobbet. Vi hamnade på Parken och det var så mycket drama hela kvällen. Slagsmål där, ett blodigt ansikte och en tjej som hoppar ut från rökstället. Lisen missade sin buss så jag fick vänta med min också till halv sex på morgonen. Då hann vi med att äta hos vår favorit Timmy på BK avenyn! Där var det också slagsmål. Två poliser kom inrusandes och den ena hoppade nästan fram på lilla Timmy. Sen kom det fram en Jens som var jävligt jobbig och slislkig. Så hann vi med att hoppa runt och springa lite tills lamporna slocknade och det blev ljust ute. Nähe, men va ska man ta och äta idag då tro? Min kropp typ skriker efter... sallad. haha. Jo, faktiskt. räksallad från slimfood. ÅH, så gott! Hoppas de har öppet idag för då blir det dagens !



you made me breath again

i sommar blir det nog putte med lisen och nathalie! ihi, fan va ballt! har ångrat varje år att jag inte gått på putte, men i sommar så! jag hoppas verkligen det iallafall, måste bara försöka få ytterligare två dagars ledighet.. hm, we'll see. MEN HOPPAS! kommer nog hinna vara mycket i degeer i sommar iallafall. ska hänga med min lilla nathalie till varberg runt midsommar och sen efter det så blir det värmland! woaw!

det var mycket att göra igår. inte hade vi tid att äta iallafall, haha. eller jo, lite tid. men inte var det mycket! men vi är grymma måste jag säga och idag är vi nog ännu mer taggade! älskar när det är mycket att göra. när man stressar sönder och bara äääger. haha, eller ja, ibland är det hemskt jobbigt. men när det börjar lugna ner sig känns det bara så bra. påskharen hade varit på jobbet på morgonen också, så jag fick ett litet påskägg. godiset hann ta slut innan jag började jobba, men de tär väl inget konstigt med det.

inatt när vi låser dörrarna ska jag, lisen och ztoffe ut och fira påsken och honom i efterskott! i'll bring the beer and then we going to the clöb. kommer bli fint och ska bli skönt att varva ner lite för idag kommer det vara MYCKET!

GLAD PÅSK PÅ EEER!


Here i am without you, i feel so lost but what can i do?

Nu har pappa precis åkt hem och jag taggar till inför fyra dagars stängning den här påskhelgen. Cashing! Antingen kommer det vara asmycket att göra, eller ingenting. I don't know. Hoppas att helgen blir rolig iallafall. Grymt att det ska bli så härligt väder i helgen, och att det varit det. Igår tog pappa och jag en promenad längs älven och det var år och dagar sen jag gick där. Så himla härligt. Havsdoft. Båtar. Fina lägenheter. Fiskmåsar. Vi gick i bara linnen och det var så varmt och skönt. Folk satt på bryggor och solade, drack kaffe och mös.

 

 


ullared

imorse stack jag, pappa och nathalie ner till ullared en sväng. vi hittade massa bra grejer. asgött väder är det också, så innan vi gick in avnjöt vi lite glass i solen. vi såg han morgon också, han verkade asirriterad för att alla ville ta kort på han, haha. stackarn. jag vet hur det är. .... haha. nä, men det var riktigt trevligt. ikväll ska pappa och jag in till linné eller nånstans och käka lite mat. pusselipuss.

grab somebody sexy tell 'em hey

skulle egentligen hitta på något med nathalie idag efter jobbet, men vi kunde inte hålla oss ifrån varandra så vi tog det igår istället, haha. är hemma hos lina och rasmus för tillfället och vaktar deras plejs så hon höll mig sällskap. hon var ledsen på mig för att jag hade bett om regn, så jag tog in sommaren här och blandade till lite drinkar med jordgubbar och massa gott i. helt plötsligt hamnade vi i stan, med erica och emma på gretas. haha. vi hade verkligen sjukt roligt. massa konstigt hände och jag är nog glad över att jag faktiskt fått lite minnesluckor, haha. händer aldrig annars. dumt nog så glömde jag ställa klockan imorse, men nathalie är ju som en liten tupp så hon väckte mig, en aning försent kanske men ändå. så snällt! hade nog fan sovit än annars.

 

på jobbet var jag helt snurrig. det var flera veckor sen jag öppnade sist och saker har förändrats. sen fick jag ringa och väcka chefen klockan åtta, för att saker och ting inte fungerade. strömmen var av, och den gick inte att kicka igång först. fast nu i efterhand känner jag mig taskig som ringde honom. han hade jobbat sexton timmar dagen innan. ALLT var kaos. saker och ting fungerade INTE. inte alls, alltså. i en timma ungefär hade allt bara svartnat. det ena efter det andra gick sönder och kön bara växte och växte. asså pommesshiiiit. jag hade börjat grina och låst dörrarna.


friday i'm in love

ännu en ledig dag och de ända planerna jag har för dagen är att äta potatisgrattäng och kött, städa och duscha. haha. ska nog titta på underbar och älskad av alla också, åå vilken underbar film. älskar den! vet inte om jag ska vara hemma, eller om jag ska åka till linas pläjs! höhö. varken hon eller rasmus är ju hemma. inte ens molly. men ändå. det är skönt med lite space. gillar att vakna upp till fiskmåseljuden också. här är det mest ugglor och barn som skriker. we'll see, we'll see. imorgon ber vi till gudarna för lite kvällssol. då ska jag och nathalie hänga på deras balkong har vi bestämt. åå, det var så underbart förra fredagen. då var det typ 25 grader där inne i balkongen och vi satt i flera timmar och snackade massa goja, hahah. sen kom vi på att vi hade fina pernilla att fira. det var ju fint det med! åå, ja det var nog en av de bästa kvällarna på länge. alla bästa samlade på vårt favvoställe!


bloody

tittar på semesterduellen och jag måste bara säga att jag älskar vanita. haha, så underbar. "äter man blod är man bara konstig". vad har jag gjort idag? möte. det var alldeles för varmt inne så vi satt utomhus istället. det var rätt soft. någon hade druckit för mycket kaffe och jag satt mest och spanade efter snyggingar, haha. "åå va snygg han är!" skrek jag när nils kom traskandes i coola brillor, skinnjacka och filmstjärne-look. det var tider det, när han var min, haha. närå. jag gillar när lisen kommer traskandes också. brukar utbrista samma sak då... haha. sen kom william och helen, så jag satt ute i solen en sväng med dom och sedan kom ztoffe också. han tyckte synd om mig som grät när min mjölk var klumpig. han förstår mig alltid, min fina vän, haha. äh, jag har inget vettigt att säga. ska äta godis nu och dricka sprite.
puss


miss you love

blä, vet inte vad jag ska ta mig till. jag känner mig ensammast i världen här nere. ingenting känns roligt. jag har hemlängtan. arg på en som jag trodde var min vän och ledsen på en annan, som var mer än så. jag saknar lina och resten av min familj. idag ska jag på möte och sen ska jag hem och tröstäta eller nåt. om jag orkar handla för annars får jag äta på lite papper eller nåt. tomt i kylskåpet. jag vill ha lördag nu. då är det bara massa roliga som jobbar och på kvällen ska jag hänga med bästa nathalie. behöver nog en liten dos av hennes glädje. vet inte vad vi ska hitta på men det spelar ingen roll. vi kan sitta instängda i en liten kartong och ändå ha svinkul. jaja, grattis på pappi po som fyller år idag! saknar honom. puss.

jättekul igår också när jag gick in på jobbet.

Lisen: "Det är OER...folk här."

Jag: "VA?! NÄ SKOJAR DU?? SIMON, SIMON SNÄLLA TA ÖVER MITT SKIFT! PANIIIK, MINA HÄNDER SKAKAR, JAG VILL DÖ"

Simon: "Men det är inte den riktiga OER:en. det är kajsa och en kille som har mycket smink och han ser inte mycket äldre ut än dig. Du kan nog lugna ner dig. Kan vi inte lura Jessica nu?"
Simon smsar henne: OER.

Jessica: OMG!!!! jag hoppas det inte är något skämt! 

Kajsa (låtsas-OER): Jag hoppas jag inte skrämmer livet ur dig. Jag är inte så farlig som jag ser ut.

Jag: Nej, men gud nej, det är ingen fara. Jag är kolugn. 

Nej, där ljög jag..

sluta gnäll

somnade efter klockan fem, vaknade klockan sju av rickard som ville låna mina jobbnycklar den slavern, somnade, vaknade klcokan nio igen av krisitan som frågade hur göteborg var, somande, vaknade sedan igen av pappa som ringde för en liten pratstund. ja, tills klockan var fem inatt låg jag och vred och vände på mig och kliade sönder hela kroppen ännu mer. vill skära bort varje liten del där jag har utslag för inatt har jag verkligen legat och pinats. ååh hemska natt, började gråta när jag gjorde gröt och jag såg att mjölken var klumpig. happ, ingen frukost heller. har inte handlat på flera veckor. åh, jag suger. hoppas att alla är GLADA idag på jobbet. gnäller någon på mig eller min högra hand så kommer jag bara kliva ut ur dörren och slänga nycklarna på den som gör det och säga åt den att driva dårhuset. haha. igår kändes det som hela örebro var samlat till en början. men sen blev vi gladare, när vi fick dricka milkshake och kramas med william.


fly with me in the night

kramkalas med alla igår. det har hänt mycket under veckan jag varit borta. vi har fått nytt "fodral" till strykbrädan t ex. några nya produkter och en av mina bästisar ska sluta nästa vecka.. ja ni, jag kände mig mest bara ringrostig och förvirrad efter kursen, men det kommer väl. avslutade kvällen igår med att visa lis hur man svingade runt i luften inne i soprummet. nä, nu ska jag duscha. lite ofräsch efter flygturen igår.. haha.



snabbt stabilt och jättejättebra

http://www.comhem.se/mauritius/juditune/?id=11opvmcicqvjzr1

haha! jag är sjukt dålig, men kul. ser man ens att det är jag? nej.

i remember me

nu har jag en såndär jobbig hemlängtan. fast jag kommer inte ha tid att åka hem ändå. tur att pappa snart kommer hit! det är bara en vecka kvar. då ska han få hjälpa mig att fixa mina bowlingklot, vi ska sticka iväg på en liten resa till, förhoppningsvis, ullared. ta sköna promenader i mina härliga naturområden. driva omkring på stan och kanske äta ute. vet inte riktigt, men det blir roligt iallafall! i eftermiddag ska jag tillbaka till jobbet, efter att ha varit därifrån i åtta dagar. det har verkligen varit skönt att vara borta ett tag.


fredag och lördag

slänger upp lite bilder jag snott från nilla från hennes födelsedagsfirande och en bild på mig och det andra födelsedagsbarnet victor. ni alla är så himla fina, love you all!








tonight will be the night that i will fall for you

nu har nathalie åkt iväg och jobbat igen och jag sitter här ensam, med katten. vi åkte in till rockbaren igår och där träffade vi på pernilla och hennes pojkvän. där inne var det alldeles för varmt och trångt så vi var där max tjugo minuter. vidare till jazzhuset där victor firades. "kom hit, det är 90tals tema." ringde han och sa. när vi kom dit sa han "kul att ni kom. det är 90tals tema. och gaykväll." dragqueens här och där, men det var roligt iallfall. där var det också varmt. allt var varmt. dansgolven var svettiga, varma shotar, varma rökrum, varma kläder. allt. tom årets varmaste dag. japp, allt var varmt förutom maten vi köpte. sedan åkte vi hem och fick kattmassage av molly och lyssnade på ledsen musik, haha.



never gonna take us down

dagen går sjukt långsamt. jag är sämst på att vara ledig. nathalie är iväg och tjänar lite cash, men hoppas på att hon får sluta tidigare så hon kan komma hit nån-jävla-gång! har städat upp lite här efter henne för hon stökar ner så himla mycket. haha. känner mig som en liten hemmafru. nu dricker jag lite kaffe och funderar på vad jag ska äta. var inne i stan förut och tanken var att jag skulle handla. men gjorde jag det? nej. det kom jag på att jag glömt när jag var påväg hem. det får bli kebabrulle eller köttbullar. haha. eller chips. kan inte riktigt bestämma mig. ikväll ska vi fira lilla victor som fyller år idag. alla fyller år nu! ztoffe på onsdag också, så då har vi planerat in en afterwork. han är verkligen värd att firas. åh, bästaste ztoffe. we love you and gonna miss you muchimuchi!

if your one of us then roll whit us

gårdagen och kvällen blev himla lyckad måste jag säga. den största delev av dagen iallafall. jag fick 90% på mitt slutprov av kursen, jag fick mitt diplom och en guldstjärna på det. en sjukt bra kurs som man inte bara kommer ha nytta av på jobbet.

efter kursen träffade jag nathalie på stan och sedan satt vi och stekte på balkongen, lyssnade på fräck musik och pillade på lite lösnaglar. "asså, du kommer få hjälpa mig med precis allting ikväll, nathalie" sa jag till henne. helt plötsligt hade hon snott alla mina resterande naglar så då var vi båda handikappade. '

vi åkte till rumpan i linné och mötte upp massa fina människor och åt asgod mat, drack öl, firade pernilla med sång, tårta och presenter. det finaste är när hon blir rörd som bara hon kan bli. tårögd och överlycklig. det är lycka för oss.

vi dansade oss sedan in på excet och avslutade det med nattkäk på bk. jag ska alltid beställa värsta måltiden. tender med massa extra på, kingeliwings, dipp, pooommes och ah, massa gott. det är typ lyxkäk för mig. sen skulle jag och nathalie efterfesta hade vi tänkt. hade laddat upp med chips och massa gott. men när vi kom innanför dörren slängde vi oss i sängen och dyngsomnade. direkt.

sen är jag lite arg, ledsen och besviken också, men det är en annan sak. tack till er som gjorde kvällen sjukt värd iallafall, all kärlek till er! ni är världsbäst!

malin, varför svarar du mig inte?

nu sitter jag i lina och rasmus lägenhet. i helgen ska jag vara kattvakt och det har jag sett fram emot länge, att få mysa med molly (råkade kalla henne för malin flera gånger förut, hallå eller?). träffade lisfisen förut och köpte present till nilla som fyller år imorgon! födelsedagsbarnet har bokat bord för tio pers på rumpan, men glömt att räkna med sig själv. jag hoppas hon får plats ändå! haha, hon är för rolig. borde egentligen plugga nu, sista kvällen innan slutprovet imorgon. men jag har fullt upp med att planera vad jag ska ha på mig imorgon, äta pizza och choklad, måla naglarna och klappa på den lille katten. jaja, jag känner mig rätt säker ändå. egentligen bör jag kunna allt redan!

i want friday nooowowow

jag längtar till fredag! dagen börjar med ett slutprov i kursen för att få sitt diplom. sedan ska jag träffa nathalie på stan en sväng. på kvällen ger vi oss iväg till linné för att fira fina pernilla med ett gäng vi samlat ihop! vi ska umgås, äta, dricka och dansa! helgen kommer bli kanon! ååå, jag längtar! jag saknar dom så, och de tär kul att så många kunde vara med med tanke på vårt schema!

när karusellerna sover

Nu är den andra dagen på kursen är avklarad! Känns lite lustigt att vandra omkring på liseberg bland karuseller som inte är igång, allt är dött men ändå livligt för de håller på och bygger och grejar. Vi sitter i ett litet rum med stora papper över alla fönster. där står det noteringar, viktiga saker och så har alla lag en varsin sköld. kursen är skitintressant. Man går igenom mycket bra saker och man får en helt annan syn på saker och ting. Man känner sig viktig och idag fick vi se en film på hur det kan gå när det slarvas i restauranger. folk kan dö. små barn som skadar sig eller ätit otillagad mat och dör. Det händer sällan i Sverige att någon dör, för vi är stenhårda med alla temperaturer och med kvaliteten, så ni behöver inte vara rädda. det är det vi arbetsledare är till för, för att se till att säkertheten och kvaliteten är 100%. Vi får lära oss att utbilda och motivera andra. Har träffat många smarta och roliga människor och kursledarna vi har är grymma. En av dem, är den som kommer komma och göra OER hos oss. Henne har man ju varit lite rädd för, och borde kanske fortfarande vara. Den andra är från England och låter precis som Jamie Oliver.

ledig och ny kompis

Det var en sista mysig stängning. Lisen och jag var ensamma från klockan åtta, så vi kände oss lite ensamma. Kvällen var lugn och vi hade redan gjort det mesta som gick att göra, så jag läste i lite pärmar och så byggde vi en ny anställd som fick ta Eriks och Ztoffes plats. Han var asbra, han stod i ett hörn och hängde. Nästan lika bra som Erik är på att tappa saker, som är en utav hans främsta arbetsuppgifter. Jovisst, så åt vi lite glass också. Idag ska jag träffa ricki och vi ska plugga! Känns bra att man får pärmar och skit i GOD TID, så man hinner läsa igenom dem ett par hundra gånger vilket känns som att man behöver göra. Jättebra. Det som tar ett dygn för mig att bara läsa baksidan på mjölkpaketet, ungefär. Jääättebra, ja. Aja, det är väl bara latja lite och hålla tummarna.



halta hultan

bara för att jag drabbats av sömnsjukan de senaste månaderna så hann jag inte träffa fatiha som hade svängarna förbi gbg en stund idag. jag är så sjukt utmattad på morgongen att det är helt galet. vad är det för fel? känner mig som 80 år.

igår var det så himla dött on da wörk. hult hade ramlat i en trappa så hon haltade jätteroligt. vi kollade in hennes blåmärke på rumpan varje halvtimma ungefär och såg hur det växte. glömde bort hela tiden att hon inte kunde sitta ner men jag sa flera gånger ; sätt dig ner och ät glass eller nåt, stackare. att sitta ner var ju bara en pina för henne. (och nu i efterhand kom jag på att hon är laktosintolerant också, haha försöker jag ta livet av henne?)

nu är det sista jobbdagen på åtta dagar! hoppas bara att jag klarar det där satans provet. gör jag inte det så säger jag fan upp mig. det är säkert jättelogiskt och jättesimpelt men jag kommer säkert FAILA pga nervositet. imorgon ska jag och rickard slå ihop våra klocka huvuden, hahah, och gå igenom det tillsammans. är glad att han också ska gå kursen så jag inte är ensam.


bläääe

uuuusch, får sån ångest över den där jävla kursen. fattar ingenting. den är på engelska och man måste göra ett prov första dagen och få minst 70% rätt för att få gå vidare på kursen. så har vi tusen papper att gå igenom med massa frågor och utvärderingar som vi ska svara på innan så vi är förberedda. elgegant klädsel, rollspel, diskussioner och blabla. åh herrejösses. haha. jag är nervös. men hoppas det kommer gå bra. kommer skämmas ihjäl om jag inte klarar första provet. då säger jag upp mig.

var är pengarna?

Hade lite problem med pengar igårkväll när jag stängde, så jag lämnade en liten uppgift till simon. När jag vaknade nu imorse hade jag ett missat samtal från chefen. Ringde lite nervöst upp honom och täntke ; va har ja gjort nuurååå?

- anna, var är pengarna? det ligger en bankningspåse här, en lapp på utsidan men inga pengar.. vafan?
- men simon, ja gjorde ju fel igår, så alla pengar ligger i påsen och lappen utanför, japp, i kassaskåpet?
- anna, nej.. inga pengar.
- skojar du?
- nej. både jessica och jag har letat ihjäl oss, fattar du det?
- men simon, jag sväääär att jag la i pengarna där! (får upp en bild i huvudet att städarn kanske sett pinkoden till skåpet).
- men vafaaaan, asså vad ska ja säga? jag är ju verkligen 100% säker att de ska ligga där!
- ja, det är jävligt skumt..

- vaknade du precis?
- ja?
- ok, då är det inte okej att luras.. april april! hihiihhi, vi älskar att vara elaka, det vet du va? vi har väntat på att ringa dig ända sen jessica såg lappen tidigt imorse! och du är så söt som tror att vi har värsta superkrafterna när du lämnar såna här uppgifter till oss?


RSS 2.0