gryten

jag känner ett sånt sug till att åka hem en sväng till den lilla hembyn. men egentligen så har jag varken ork eller tid. det som lockar mest där hemma är gryten, den lilla sjön och där vill jag grilla korv i solnedgången med alla som jag tycker om i en sån där liten hydda. i april kommer jag inte hinna åka hem och dessutom kommer ju pappa hit, sarah också kanske. det är kalas och valborg. det är jobb och kattvakt. men i maj, då måste jag ändå ta mig hem. drömde mardrömmar om att jag inte tar mig tid för någon, hela min familj och alla andra där hemma hatade mig och visste inte vem jag var längre. ibland känns det så och jag är ledsen för det.


when i'm on my own i can be who i want to

den här dagen liknar gårdagen ungefär. asgött väder och jag har varit inne i stan. blev glad när jag såg att chilli har fått in massa kläder och de hade apbra priser på massa grejer! köpte vattenmelon och choklad som jag ska mumsa på ikväll och cola ska jag dricka! helt sjukt vad jag har fått dille på dricka. förut drack jag nästan aldrig dricka. nu - all the time. på jobbet dricker jag säkert flera liter om dagen. det är illa när det är gratis. längtar sååå mycket tills liseberg öppnar! jag vill åka den nya tusen gånger om! kommer dö ett par gånger under åkturen men vafan, den verkar asball och sååå hög!  

chill out

Min ensamma tisdagskväll består utav Bridget Jones, Intense Mint och ett glas Chill Out Lakes. Nyduschad, tvättmaskinen rullar och gött väder har vi haft idag. Åt potatisgrattäng och fiskpinnar, haha. Myst med Rickard och druckit massor med kaffe. Ätit yoghurt med chokladmüsli och rostade prickigkorvsmörgåsar. Yapp, en rätt go dag. Pappa håller på och planerar in ett litet besök till mig. Vi pratade om att ta en tripp till danmark eller Ullared! Åh, kul, papi po och jag, hihi!


basic management training

Rickard påminde mig förut om att vi ska på BMT-kurs nästa vecka! Det är en arbetsledarkurs som alla AL måste gå. Kursen pågår mellan tisdag och fredag, vilket betyder att ALLA mina öppningar går bort, woho! Istället får han och jag hänga på Liseberg och bli lite smartare, lite bättre och lite proffsigare. När det är slut tar jag ledig helg och sedan är jag tillbaka på jobbet som en FULLÄNDAD arbetsledare!

sometimes it hurts instead

Nu kan jag andas lite för nu är jag ledig fram tills torsdag eftermiddag. Då kör jag fyra stängningar, en ledig dag och fyra öppningar innan jag är ledig igen. Blah, de dagarna alltså. Segt! Ska bara chilla de här dagarna. Kolla in läget på stan lite, äta riktig mat och ta vara på våren. Ska bli skönt att få sova ut också istället för att gå upp halv sex. Kanske är dags att slänga lite blommor också. Har fyra döda blommor här och jag fattar inte ens varför jag envisas med att köpa dem när jag ändå inte kan sköta dem.

Jag saknar min syster! Tänkte ringa henne förut och fråga om hon ville komma in en sväng till stan. Åh. Snacka om trist att hon missar våren här i härliga Göteborg.



don't hold your breath

en kvart innan jag låste upp dörrarna på jobbet upptäckte jag att kassaskåpet inte gick att öppna. där inne finns kassorna och det var ju skit. det tog två timmar att få dit någon gubbe som kunde öppna det, då nästan inga lås-gubbar jobbar tidiga söndagmornar. han fick massa gott som tack och sedan kötta vi. har inte sovit hemma sedan i onsdags nu så ska bli skönt att få sova i sin egna säng nu, jotack. rickard lagade god mat åt mig och sedan somnade jag i hans famn medans vi kollade på film igår. jaja, dagen har varit så mycket bättre idag trotsallt. jag och nathalie bytte tillbaka våra legitimationer förut. dum som hon är så utnyttjade hon aldrig sin chans att köpa alkohol när hon helt plötsligt blev två år äldre. jag hade inte så himla mycket nytta av hennes leg heller för den delen, haha. 18 år (ok, snart 19) har jag väl varit förr i tiden. gud va längesen! det är kul att hon är så liten.


TRÖTT

i torsdags hade jag en mysig kväll med min kära syster som jag såg för sista gången idag, på en lång lång tid. sov över där och igår handlade vi presenter till vår lilla tuvis. resten av dagen spenderade jag med nathalie. fika, shopping, i am number four på bio, jelly belly-godisfrosseri och sedan hängde vi på en stentrapp ute i kylan och kvällen slutade på PC. haha. jaja, ingen blir förvånad. kul hade vi och sedan åkte vi hem och somnade som stockar hos henne. påbörjade min öppnignshelg nu idag och FYFAN, det har fan aldrig varit såhär jävligt. det väller in mer och mer folk, ingen hann knappt ens dricka en klink vatten på fyra timmar och det var bara så hemskt hemskt hemskt. men bra. sjukt bra försäljning. nu ska jag snart bli upphämtad av rickard som ska bjuda på mig mat. upptäckte föressten att jag har nathalies legitimation och inte min i plånkan, haha. vafan?


"åhnej, jag får panik"


nathalie och jag filmar allting. här är en video när vi släpper lös en massa pantburkar och gör vårt bästa för att städa upp det klockan fem på natten hemma hos ztoffe. "släpp ut alla igen!". varning för skrammel och störda tjejer!

gal in da wald


det tar verkligen emot när nathalie ska sjunga denna låt. lisen och jag skrattar lika mycket varje gång hon försöker sig på den här låten och pernilla har en skål på huvudet.

"oj förlåt om jag slog dig"


haha, jag och nathalie är som små barn i sin egna lilla värld. här slåss vi medans rickard skickar ett busigt sms till victor och olivia håller hårt i godisskålen.

i should've kissed you, i should've told you how i feel

har inte jag världens gulligaste storasyster som kom och hämtade mig inatt, bara så att jag skulle slippa gå hela den läskiga vägen till bussen ensam för att min kompis är sjuk igen. och världens snällaste pappa som skrev; du kan ringa och prata med mig på vägen om du blir rädd, jag jobbar natt. kram pappa. haha, lille lina och papi po, i love you.

varvar kaffedrickande med att hänga tvätt och skriva här. ska snart duscha för jag är fett ofräsch, jag vet att ni vill veta. längtar tills imorgon då jag ska träffa oliven för en fika och på fredag ska jag mysa med nathalie hela dagen! fika, shoppa och bio! kommer bli guld! hoppas verkligen på sol så vi kan fika ute i vårvädret!

människor kan vara så dumma!


when you tried to hurt me i just hurt you even worse, and so much deeper

försöker klura ut hur jag ska ta ledigt i sommar. min tillfälliga plan är 23 juni till 6 juli. Då får jag några extra lediga dagar då jag inte jobbar enligt schemat dagarna innan och efter de datumen. yes! då hinner jag med att fira midsommar (som jag inte gjort på åratal!) och kanskekanske, förhoppningsvis gå på peace & love, vara hemma i degerfors och chilla. hoppas jag kan få ledigt den tiden! känns som jag är lite seg på att lämna in, men vi har några dagar till på oss. och så hoppas jag att mina bruuudar också kan ta lite ledigt då så vi kan åka tillsammans! fatta va kul. skulle gärna vara ledigt samtidigt som rickard också men det känns rätt omöjligt.



kan du hålla min korv med bröd?

Igår samlades vi hos våran chef med många namn. simon, simen, skrållen och farbror är väl de vanligaste. Jag lurade med mig lisen och oliven hängde också med oss tillslut. Eftersom vi inte tänkt gå/varit sjuka/jobbat så hade vi inte kirrat någon födelsedagspresent så vi möttes upp på hemköp som var den ända affär som hade öppet. En orkidé, kruka och tre lindth-chokladkakor slog vi in rätt förjävligt i lite blommpapper, haha. Fina gamla vänner och arbetskompisar var där för att fira farbror. Många gamla festminnen berättades och det roligaste måste vara "korv med bröd". Ida åker taxi direkt till jobbet från en efterfest för att öppna. När bilen stannat ska hon leta efter plånkan som skulle ligga i handväskan. Hon tar upp en korv med bröd, med allt tillbehör som ketchup, senap och torkad lök och ber taxichauffören hålla i den medans hon letar. Hon tar sedan tillbaka den och lägger den i väskan igen som om det inte vore något konstigt alls. Alla har väl en körv i väskan.

Gänget drog in på spritluckan men jag och jessica kände att det gyllende m:et lockade mer. Det kände tydligen Ola också, som vi hittade framför oss i kön. "Jag ska till bussen nu, hejdååå" så hittar vi honom på mcdonalds. Han vågade nog inte erkänna att han var sugen på skräpmat. Nyttigaste killen ever typ. Han drack tre vatten och åt två naturella hamburgare. Jag och jessica var väl lite värre än så.

and i love you with the freedom that i never know before

detta är första lördagskvällen på länge som jag bara är hemma. storstädar, sjunger och sneglar på körslaget. älskar jasmine kara, hon är gryyym! har läst hennes bok och den är så hemsk och bra. hon gör programet värt att titta på. visste inte alls att hon skulle vara med. visste inte ens att programet började nu ikväll om jag ska vara ärlig. lisa miskovsky är ju också bra.

jag längtar så galet till sommaren! funderar på när jag ska ta ledigt och jag tror att jag ska försöka få ledigt från midsommar och fram tills mitten av juli ungefär. på midsommar kasnke jag ska hänga med nathalie till varberg och sedan funderar vi på festival. jag och ett litet gäng. skulle vara fett kul. kanske peace & love, kanske putte. i dont know. vet bara att sommaren kommer bli fet hur som helst. åh, tänker inte jobba aset av mig som förra sommaren iallafall och det ska bli skönt.


inte så sjuk ändå

mår lite bättre nu! trodde jag skulle dö av förkylning igår men så blidde det inte. har varit och handlat med linis och bjudit henne på mat och fika. nu är jag hemma hos henne med lite blackbrown färg i håret. lisen försöker locka med mig till chefen imorgon och jag har ju faktiskt lovat honom för längesen att jag ska komma dit och fira hans 25årsdag. hon lockar med en flaska mojito som vi har kvar sedan nyår, haha. den hade vi nästan glömt bort. blir säkert så att jag åker dit, trots att han inte dök upp i degerfors när jag fyllde år, som han hade lovat. eller iallafall skrivit upp i hans kalender. "anna. degerfors. kanske." tre helger i rad, vi kunde inte riktigt bestämma när. jaja, godlördagskväll på er alla. pusspuss.

hard rock café

åt en fet burgare på hard rock igår efter jobbet och det var gött. pernilla, olivia och jag hade det fint och sedan åkte vi hem till pernilla och hennes hamster. vi busringde/smsa till roliga människor och rökte vattenpipa. idag ska jag bara vara hemma och vara sjuk. kul att vädret ute är underbart och jag inte har någon lust alls att ens titta ut. igår snöade det och då var jag minsann ute och härjade. eller ja, härjade vet jag inte. var rätt sjuk då också. på jobbet röt jag till för att folk hela tiden klagar på vad för musik som spelas. herregud. Sluta klaga för fan skrek jag och bytte spellista. borde egentligen ha stängt av helt. OOOPPS, annis är arg-känslan spred sig och sen vart det gulligull igen.

jag anropar mina försvunna nycklar, hallå hallå

åh jävla skiiiit. jag har tappat bort mina hemnycklar. känns lagomt kul att jag är så slarvig. fast det är ganska typiskt mig. att slarva bort saker och gråta för det, och sen hitta dem på något simpelt ställe när jag bett hela världen att hjälpa mig leta. blä, det suger.

angående imorgon så vet jag inte hur det blir. både lisfis och dagny har blivit sjuka. men gornilla, mors lilla olle och jag kommer nog hitta på något iallafall! trist ändå att inte hela gänget är samlat. i miss you already! haha, jag bara älskar våra smeknamn. vi har ändrat namn på alla våra instämplingskort och det känns lite fjantigt att dra fram boten anna där i kassan när man som arbetsledare behöver dra kortet lite oftare än de andra. haha, jaja det är charmigt ändå.

fick reda på att oer har varit i borås idag och de fick 93% på sin restaurang. sjukt bra. vi fick typ 69% på vår förra vilket är dåligt. vi satsar på att de kommer imorgon och då ska vi kötta som aldrig förr och vara grymmare än någonsin. de förväntar sig en förbättrning och vi har kämpat nu för att uppnå högre reslutat. vi måste höjas! go go go! synd att lisen är sjuk så jag får klara mig utan min högra hand!



klockan är halv åtta och jag säger god natt

kaffe och tvhäng här ikväll. jag är så galet trött att jag dör. känner mig helt utbränd och sjuk, på samma gång. illa det. förlåt att jag bara gnäller hela tiden. men i helgen är jag ledig och då ska jag först ut och äta med mitt fina gäng och på söndag ska vi fira chefen som fyller 25. det kommer nog förhoppnignsvis få mig på bättre humör. föressten så hade jag rätt om de där skrämande tre bokstäverna O-E-R. de var på besök idag. inte på riktigt dock, utan var bara där och kollade läget och antecknade lite. "see you soon?" sa chefen när de skulle gå. "he he he, i can't tell you but yes, i think so." sa en av de läskiga damerna. "nu känner du ju iallafall igen dom när de kommer på riktigt." eh, nä. jag vågade ju knappt titta på dom, knäppis som jag är.

det har tagit mig ungefär två timmar att skriva detta. åh hjälp.

bowling

fyfan. nu är jag pepp. jag tänker börja bowla igen! jag och rickard spelade och jag var så jävla dålig. men, jag la av med bowlingen innan jag tog studenten och det är ju två år sedan ungefär! rickard distraherade mig med sin söthet och sedan hade jag inte mina egna klot och I can promise you, det gör stor skillnad. så nästa vecka ska jag finslipa mina klot lite och så tänker jag lämna kvar dem på valhalla. nu jävlar. nästa gång jag och rickard spelar.. då är det krig. träna träna träna!


grattis lilla du!

jag hade ju mycket hellre varit hemma och kramat sönder storebrors underbara lilla dotter på hennes första födelsedag idag. jag saknar henne så!


kan jag lägga mig och sova här?

efter många desperata försök att sova inatt fick jag tillslut bara två timmars sömn ungefär. jag hatar att vända om dygnet efter stängningar. ännu värre om man varit ute också under helgen, så jag får väl skylla mig själv lite där. somnade runt fyra och gick upp halv sex. morgonen var ett helvete och tio minuter innan näste man skulle börja blev jag lite orolig, så jag ringde till honom och frågade om han var påväg. "ja, det är jag.. eller ska jag vara helt ärlig så ligger jag hemma och sover, FÖRLÅÅÅT ANNA, jag kan vara där om 40 minuter! eller ja, en timma iallafall!" så jag fick jobba för två samtidigt som jag lärde upp en ny praktikant. haha jaja, vädret är underbart, jag har slutat för dagen och ikväll ska jag och rickard spela bowling!

jag vill inte. vill inte vill inte vill inte!

idag har jag mest bara handlat, tuggat tuggummi, ätit och läst igenom halva egoinas blogg, ungefär. tänkte baka morotskaka men jag hittade ingen sån förpackning, soffi. får leta vidare i andra affärer eller så får du spara undan en liten bit kaka i frysen till mig, om du inte redan ätit upp allt! 

har ångest över att jag jobbar öppning tisdag till fredag. känner på mig att vi kommer få en OER (typ världens viktigaste person i vår värld) vilket jag inte vill vara med om när jag kör skift. blä. "han kommer komma i mars." jaha. grejen är den att jag inte ens egentligen "får" köra skift eftersom jag inte gått en kurs för det ännu. den är i slutet av april eller när det nu var. och oer:en kommer alltså komma i mars. men det är de medvetna om så jag "får" köra ändå. men jag "vill" inte. kommer vara asnervös och dessutom pratar han engelska. märkte i fredag och lördags natt hur jävla dålig jag blivit på engelska. kanske var det någon öl inblandad där också, men ändå. jag kan förhelvete inte ens säga smaklig måltid till en gäst, utan står bara där som en idiot och låtsas att jag tappat rösten. på hans förra besök så var typ 6 av 8 bakfulla. haha. lyckat. dagen efter en personaltfest. yes! fast då var jag ledig.

are you lost again?

igår var det dött. fast det var roligt ändå. jag var överenergisk och lättroad. har aldrig träffat någon som hör sämre än alice och tolkar det man säger väldigt fel. det kan bli sjukt roligt. sen när jag skulle räkna kassorna så stängde hjärnfabriken av. helt. det kändes ungefär lika jobbigt som när 6500 kr helt plötsligt vart borta en kväll. man ba; SHIT. skrev en lapp till rickard då och sa att han skulle bakna mina pengar och ränka kassorna ett par tusen gånger till. fick sms av han på morgonen; meh anna! jag hittade flera tusen under tangentbordet! slarver! puss. vemfan gömmer pengar där? inte var det jag iallafall! jag höll på att börja gråta ju, haha.

in dö clööb, dö clöb, dö clö-öb!

stängningshelger = härligt härligt, men farligt farligt.
i fredags var det sjukt mycket att göra. efter det drog jag och lisen med angelina och prillan ut till yaki-da. vi träffade på chefen och linis också. konstigt ställe, men kul!



igår kom nathalie på att vi skulle ut. så medans vi höll på att stänga satt hon inne i personalrummet och lekte med min och lisens nya leksak. haha. sedan hamnade vi på excet och dansade som aldrig förr! folk fattar inte att vi orkar, men det är faktiskt asnice att gå ut efter man jobbat. tom två kvällar i rad!

DJn älskade oss. Låtarna som han spelade var bara för bra för att vara sanna!
Låt 1: Dagny! (Kom hit och spill)
Låt 2: Boten Anna! (Jag heter Anna, Anna heter jag)
Låt 3: In the club! (Lisen är galen. Hon gillar att sjunga denna högt högt för hela göteborg)
Låt 4: Give me your love! (Vi älskar varandra)
Låt 5: Sjumilakliv! (Jag kommer inte hem ikväll, om jag känner mig själv)
Låt 6: Only girl in the world! (Nathalie låter som en riktig bonnläpp från Texas när hon sjunger den! Only gääl in da wäääld!)

När klockan närmade sig fem gick vi till Burger King. Jag åt min älskade Tender och killarna bakom oss startade matkrig! "Eyy, sluta kasta ketchup, jag häller dricka över alla eeeer och din mamma!" Vi hade milkshake så, shut up!

Klockan tio var jag och nathalie uppe och tittade på tv och drack kaffi. Sova är bara för mesar.

Love ma gääääls! Ni är bäst!






Hur ofta får du ett flygplan i huvudet?

Igår hände det många konstiga saker. Först och främst fick jag ett flygplan i huvudet. Hur ofta händer det liksom? Hela världen stannade upp och tittade på mig som typ höll på att dö i sekunden. När jag kom till jobbet så berättade jag om händelsen och då sa Simon att jag borde jobba som flygvärdinna, för jag ler så mycket och är hjälpsam, sen att allt jag har är flygplan i huvudet är ju ett plus i kanten också. Aj aj, kapten! (Kom på att det är kanske något man mer säger ombord på båtar, men skitsamma).

Jag skulle visa Helen någonting så vi gick in i frysen. Eller jag la mig mer långsamt ner i slowmotion och dunkade fint ner huvudet i golvet som att jag dog, igen. Det var så kul att Helen slog i huvudet.

Erica har opererat näsan och igår var första gången hon jobbade sen dess.
"Skulle det här se konstigt ut om ni inte kände mig?"
"Det ser konstigt ut även fast vi känner dig."
Hon hade stoppat i bomull i näsan för att hindra att det skulle rinna blod.
Jag visste inte riktigt om jag vågade låta henne jobba, men hon fick jobba ändå.

Det vaar rätt lungt igår och det finns typ femtom påsar Skittles i personalrummet. Jag skulle gissa på att Ariza ligger bakom detta. Såfort Lisen och jag kom till jobbet så slängde vi i oss en varsin påse. Då sa Erica att godiset gick ut 30 december 2009. Vi tittade på varandra och tog en påse till. Vafaaaaan. Vi lever än idag. Snipp snapp slut.



Oj, du tycker om tomater du..

Eftersom jag och Rickard ska flytta ihop (..nä, vänta nu?) så åkte vi ju till Ikea för att kolla läget lite. Eftersom han bjöd mig på mat sist så köpte jag en tallrik med köttbullar till honom, haha. Vi kan säga att vi är kvitt nu. Nejdå. Men vi hittade lite smågrejer iallafall, sånt som kan vara bra att ha. Sedan åkte vi till coop och handlade 48 st tomater. Tänkte att det kan vara gott. Okej, han skulle köpa med till jobbet. Men kassörskans reaktion var lite rolig. Min reaktion när alla tomater rullade ut på rullbandet kanske också var rätt rolig. ÅHNEJ, tomater på flykt!!

Och alltså, nej, vi ska inte flytta ihop.

Inte blått men vitt och grått

Eh, okej.. Inte lika blå? Det VRÄKER förfan ner snö från himlen idag! Jag hade inte någon som helst synhjälp när jag tittade ut första gången och nu ser jag att det är typ feta snöflingor överallt och gatorna är kritvita. HELVETE.

so you think your dream is over?

Det gör inte så mycket att hilmen inte är lika blå idag som igår, för idag ska jag mest bara hålla mig inomhus. Först åka till Ikea med Rickard och sedan tvätta, städa och laga en jävla massa matlådor så jag slipper snylta mat på jobbet, för det blir faktiskt inte såå gott i längden. Haha. Eller jo. Jag ska inte ljuga. ANYWAY! Igår åkte jag in till staden och tänkte gömma mig under mina solglassisar hela dagen. Men så kom jag på att jag behövde en liten dos av Olivia. Hon hade precis slutat skolan så det var bra tajmat! Vi fikade och så köpte jag en ny skinnjacka från Zara. På kvällen hamnade jag hemma hos Lina. Vi chillade, åt mat och kollade på tv. Grym dag.


jag var en vinnare runt vattnet



förstår inte varför jag inte ger mig ut på promenader i mitt vackra område oftare. skogsvägar, hästhagar, stora träd och sjöar.

i just can't get enough

Hela förra veckan försökte jag göra allt för att komma upp tidigt. Jag ställde flera klockor, försökte lägga mig hyfsat tidigt och hade planer för dagarna. Men ibland går det bara inte. Idag gick det. ÅH, jag är fan lycklig. Ställde inte ens någon klocka och när jag vaknade så visade klockan åtta. Jag kände mig pigg, utvilad och glad. Har ätit gröt med massa bär, rostad smörgås, juice och mängder med gott kaffe och sen ska jag ge mig ut på en långpromenad i det soliga vädret!

 Är det idag det är semel-dagen? Jag tänker inte äta någon iallafall. Smakade på en för någon vecka sedan men alltså, jag kan faktiskt inte förstå det goda i det, som alla andra verkar kunna döda för..


Spring för livet om det är dig kärt, att slå tillbaka är det inte värt

Jag gillar er, mina söta små Sofior! Tack för att ni är så snälla! Denna dag har kännts så mycket bättre. På alla sätt. Älskar måndagar och dess nystart. Har ett par lediga dagar framför mig nu och sedan tar vi tag i stängningshelgen. Det brukar vara roligt. Dessutom ska jag, Nathalie, Lisen och Pernilla ut och skaka på våra små rumpor. Åh, jag blir så glad av dom. De förvandlar mina gråa dagar till guld, alla på olika sätt! Party in my ass. Haha. Okej, så kanske hon inte sjunger. Inte ens i närheten, kanske.



Har jag sagt att jag är trött?

Den här dagen har varit bättre, men ändå inte. Förlåt alla om ni tycker jag är orättvis, sur, för snäll mot fel personer, dålig och inte kan hålla tusen grejer i minnet samtidigt. Jag är så trött på att höra skit från alla håll hela tiden, trots att jag många gånger kan hålla med. Det är såå jävla tröttsamt. Skitsnacket sprider sig snabbare än nyfödda barn i Degerfors på jobbet. Är trött på att bara få kritik och aldrig något beröm när jag förtjänar det. Trött på att jag låter alla köra med mig för att jag är för snäll. Jag försöker så gott jag kan att beröma alla de andra och försöker visa att jag verkligen är stolt över dom. Men det känns tillslut bara hopplöst när man inte får någonting tillbaka. Igår somnade jag klockan sju på kvällen med en godispåse på magen och supertorra linser i ögonen. Kändes inte speciellt värt att gå upp senare klockan tolv då jag vaknade och insåg att jag faktiskt somnat riktigt gott, så jag somnade om. Funderar på att göra samma grej ikväll, fast utan godispåsen, för den är nu tom.

black swan

Hade en heldag med Nathalie igår. Vi fikade, shoppade loss alltför mycket och tittade på Black swan. Filmen var sjukt bra. Dramatisk, brutal och fin. Det var nog den bästa film vi båda sett på länge. När bion var slut åkte vi hem till Lina som hade fått lite finbesök från Degerfors. Lite vin och godis på det och sen åkte vi hem och pratade djupt tills vi somnade skavfötters med hennes hund, haha. Dagen på jobbet har varit hemsk. Allt kändes bara jävligt krångligt, fel och dåligt, så sorry ifall jag varit en bitch. ´Hoppas på en bättre dag imorgon. Nu ska jag gotta mig med lite 4gott och dega i soffan hela kvällen.



It takes a legend to make a star.

Blev ingen alltför sen morgon idag, vilket är bra. Var smart nog igårkväll efter käket att handla så jag skulle kunna äta någon frukost idag. Annars hade jag varken fått kaffe, gröt, ägg eller juice! Oh no.. Men nuså fick jag alltihop. Den här dagen ska jag spendera med Nathalie. Det var så längesen så vi håller på att dö här. Fika och bio har vi planerat än sålänge. Men det är ett mysterium vart vi hamnar och vilken vi ska se. Mer spännande så. Är lite sugen på den där "Barbeque" som Pernilla pratar om så mycket.



Hej. Vad snygg du är! Vill du fika?

Mötte somsagt upp Jessica för att ha utvecklingssamtal och det kändes riktigt bra måste jag säga. Det var skönt att träffas utanför jobbet och det kändes avslappnat och ja.. bra. Samtalet varade i drygt en timma, så det fanns endel att snacka om där och under tiden drack vi cappe* och jag måste säga att jag blev imponerad över att hon också vågade sig på en, haha. Efteråt gick vi en sväng på stan och letade efter blommiga kläder och jag har nog köpt mitt livs dyraste smink. Efter vår lilla runda träffade jag Rickard och vi hamnade på Taras där vi åt god turkisk mat och drack lite vin.

*Cappuccino (hallå eller?)



utvecklingssamtal

Idag ska jag möta upp Jessica på Espresso house för att ha utvecklingssamtal. Jag är nervös, faktiskt. Jävla skit. Jag är så dålig på att prata när jag måste, haha. Annars tänkte jag kanske klippa mig och ikväll ska jag och Rickard gå ut och äta. Vi får se vart vi hamnar någonstans. Jag fick äran att välja men jag har inte riktigt bestämt mig ännu. Nu; Kaffe, promenad, dusch och vidare till stan.


i'm a parfymaholic

igår sov jag nästan bort hela dagen igen. ställde klockan på klockan åtta kvällen innan men gick upp halv ett. ja ni, det är ju ett under att jag tar mig upp de gånger jag ska gå upp tidigt. åkte in till stan för att köpa med mig sallad och lukta på lite parfymer. och vet ni, jag köpte en. Nähä? Jo, jag skäms lite men jag gjorde värsta klippet! Köpte Naomi Campells parfym för Dolce & Gabbana som jag tänkt köpa för längesen, och jag fick 100 ml för samma pris som 50ml. Så jag sparade 200 kr på det. WIHO! Nu, kaffe och läsa bok. One night to go!



me and my drum

Igår hade vi en gammal Idol på jobbet. Ja ba till Lisen; åh, det är ju han.. eeh, vaheterhan? eeeh.. och gick ut i kassan med det största leendet och tog hans beställning. Ja, men han var trevlig. Haha. Seg kväll förövrigt. Jag åkte runt på en liten "rullåda" eller vad man kan kalla det för. En kartong på hjul, haha. Fyllde upp, organiserade, gjorde rent och fint, åt pommes och drack milkshake, donuts, kaffe och ja. Man äter mycket på kvällsskiften. medans jag åt så ville Lisen bara sova.


RSS 2.0