varför inte jobba när man ändå är där?

Det var fler än jag som var fikasugen idag! Vi fick ett fint avsked av Nils och satt ute i solen i nån timma och njöt av hans sista stund med oss. Plötsligt kom Jessica ut och frågade om någon ville jobba 16-20, och Varför inte tänkte jag? Haha. "JAG KAN! men bara om jag får vara i köket..". Det var roligt, fast rörigt och jättekonstigt. Kände att ledarskaps-nerven ryckte till lite ibland och hörde mig själv säga; "varför gör ni såhär?" hela tiden. Men det var nyttigt att få jobba under nån annan och se hur andra jobbar. Fast tycker ändå att vi är bättre. Haha.
 
imorgon tar nathalie studenten, så vi ska kolla på hennes utspring och sen hem till henne för att få käääk och så. tänk att lilla dagny kommer ut i vuxenlivet nu! loove you


Dags för kamp!

"Vi har samlat er tio tappra pirater för en femkamp mot tio landkrabbor från Eriksberg!"
Om en vecka ska vi till Liseberg för att ha 5-kamp mellan oss! Efteråt ska vi äta och dansa segerdans, för vi tänker minsann visa dessa krabbor vad vi går för och vi kommer vinna! Snart ska jag göra mig iordning och sticka till jobbet. Är ledig men vad gör man inte för lite fika? Det är Nisses sista dag och det vore dumt av mig som hans förra arbetsledare att inte säga hejdå och så är det säkert hans tjej som bakat och jag har hört att hon är GRYM. Har ju sett hans matlådor. Där sitter jag med ett par brända köttbullar och snabbmakaroner och han har värsta vääärsta gourmet-maten.

ute på vift

Äääeh, vilken tråkig dag det har varit! Det ända roliga som hände idag var väl att Erik skickade sin flickvän att jobba istället för honom, då han hade så mycket i skolan. Haha, jag blir inte förvånad längre av hans påhitt. Tur att hon jobbat hos oss tidigare iallafall. En annan rolig sak var när jag tittade ut och såg våra parasoller flyga runt i luften och en gäst som jagade dom! Nu blir det tvhäng med renande te och jordgubbar. Imorgon ska vi till liseberg efter jobbet. wähääo! Vi går såklart dit för Danny!

"här har du nåt du kan sätta på väggen"

det blev inte riktigt som vi hade tänkt oss, men lisen och jag var på pysselhumör igår iallafall. åt lite popcorn, lyssnade på dänny och annan party in dö clöb musik och blandade lite överbliven bacardi med vatten innan vi åkte till axel som hade inflyttningsfest, där resten av spice girls var. haha, jättegod blandning. jag satt mest och åt cheeseballs och pimpla lite vin medans alla andra var galet danssugna. vi hittade en inflyttningspresent på vägen till lilla axel, som han slarvade bort på fem sekunder. synd för honom! trodde jag skulle dö av trötthet imorse men jag var superpigg. hurrar lite för det. hurra. älskar föressten när jörgen råkade dra igång musiken på högsta volym, som är så kinkig med att inte vi inte ska spela för högt, haha.

that's why i smile

vaknade upp med ett starkt kaffesug och en stel nacke efter alltför många timmars sömn. igen. slängde det första kaffet innan jag ens smakat på det. FÖR SVAGT. blandar frukosten med överblivet godis sen gårdagen. hoppas på riktig mat idag, men det blir väl säkert chips eller nåt. igår kände jag mig som världens mest ensamaste. men ikväll ska jag ju träffa lisen och pernilla och de lyckas alltid få mig att le. vi ska mysa järnet! ni är bäst, gånger tusen!

it's hard to say i miss you

vad hände där?

hallå hej

Skulle in till stan och dubbelkolla mitt deklarationskrångel och det gick så snabbt och bra att jag tog en runda på stan också. Ett par skor, en klänning och två par byxor rikare blev jag på det! Och en godispöse från 4gott såklart! Imorgon ska jag mysa med Lisen och Pernilla. Först ska vi köpa en uppskattnings-present till en mycket kär vän på jobbet, för att visa hur mycket hon betyder för oss och hur mycket vi uppskattar allt som hon gjort för oss! Jag säger det varje dag till henne men hon förtjänar allt i världen! Jag har henne att tacka ALLT för. På kvällen ska vi bara myyysa som bara vi kan och fixa ännu en present till en annan vän.

it looks like i'm loosing this fight

åhgud vad skönt att vara ledig! vi hade det sjukt jobbigt igårkväll. helt plötsligt var klockan tio i tolv och då kom jag på att jag hade två kassor att räkna, tvätt att vika, fylla upp, kolla över allting och ALLT, som jag vanligtvis förberett två timmar innan stängning. vi fick chefen att skaffa facebook igår. så nej, jag har inte skaffat körkort. jag skulle bara visa simon hur roligt man kan ha på fejan. tack ändå för alla grattis, haha.

älskar föressten patricias översättning på "vill du ha vanligt papper?" när vi hade slut på servetter. - "do you want some ordinary paper?".

Let me fall

Igårkväll hängde jag med Lisen, Patricia, Helen och Erik. Typ världens bästa gäng. Först var jag astrött, så jag blandade mig en superdrink; Kaffe med espresso, varm choklad med mjölk och vaniljmilkshake i och skummad mjölk på toppen. Fick blanda ihop ett par stycken för att vakna till. Nä, nu ska jag duscha. Känns som jag inte brytt mig om livet eller mänskligheten på flera veckor.

12:34

igår fick jag hela femton timmars sömn. idag blev det inte riktigt lika många, men låg länge kvar och lyssnade på regnet. just nu känns det som att hösten snart är här, men sommarn har ju knappt börjat. jag har inte ens haft semester än. ärligt, vad jag längtar! midsommarfirande i varberg, chill här på västkusten, mys hemma i degerfors och så avslutar vi det med putte! jaja, vill åka till jobbet och äta upp min sallad som jag knappt åt av igår. åt kycklingen, sen högg jag in på jessicas rocky roads och ericas rädisor. okej, rädisorna skippade jag. tack ändå erica.

A moment A love A dream A laugh A kiss A cry

The Temper Trap – Sweet Disposition

åh vad denna låt är bra. grym. faaab. haha.
man vill bara åka på roadtrip när man hör den. i en bil utan tak, solen ska steka och så ska man skrika av glädje. börjar faktiskt nästan gråta när jag lyssnar på den.

min (o)lediga helg

ja, i mitt schema är jag ju ledig var tredje helg, förutom denna. men det gick bra att jobba en nionde dag, typ. var rätt dött eftersom det var gbgvarvet. annars då, i fredags var det liseberg som gällde med nathalie och erica. åkte lite karuseller, missade maggio för att det var proppat. igår på kvällen firade vi nathalie som fyller år imorgon. vi var ett gäng som myste där i ett par timmar och åt pad thai. senare åkte vi till chez och träffade på min älskade syster där!

olivia gillar inte henns smeknamn "olle". frida undrar vad hon får kalla henne.
"jag hatar när folk kallar mig för olle, alla har börjat göra det och jag HATAR det!"
"vad får jag kalla dig då?"
"du kan kalla mig olle."

nu ska jag VARA ledig för att ta ikapp gårdagen och glo på film hela kvällen och äta massa nyttig frukt. ariza och simon håller på och tjatar att jag ska sluta äta godis och kakor för det gör mig bara ännu tröttare. tydligen. ska få en lista på typ 400 olika maträtter också så jag ska få i mig riktig mat. men alltså, det är inte så roligt att ha med sig matlåda till jobbet, när man ändå aldrig hinner sitta stilla och äta i lugn och ro. och när har man tiden eller orken att göra dessa matlådor? inte ikväll iallafall.


morgondagens bästaste födelsedagsbarn och jag. love you!


the edge of glory

Jag vet att det är sagt att jordens undergång är på lördag, men jag tror fan nån vill ta död på mig tidigare. Leveranskillen har kommit för tidigt två dagar denna vecka, då jag har öppnat. I tisdags kom han klockan åtta. Idag kom han TJUGO ÖVER SJU. Fattar inte hur han tänker, när han var medveten om att han var alldeles för tidig i tisdags. Jag börjar jobba halv åtta, men var där tidigare för att slippa stressa. "Du sa väl att de andra började halv va?" "Halv nio ja.." IDIOT. Har verkligen längtat efter den här helgen då jag är ledig, men jävla jag tog på mig ännu en öppning på lördag så jessica slipper jobba 7,30-0,30 för att rickard ska springa GBGvarvet. Aja, jorden ska ju ändå gå under så ska ju ändå dö.

here comes that sick bitch

Imorse kom det en oväntat tidig leverans. Jag står ensam på jobbet. Regnet öser ner på fyra pallar med frysvaror och grejer. Simon har försovit sig och fick ta första bästa taxi. Tillslut kommer Lisen inhalkandes och Patricia hade aldrig bärt levve förut. Jag hade inte gjort det på ett år ungefär och det kändes lite i armarna ska jag säga er. Fick avbryta mitt arbete och levvekillen tyckte synd om mig som fick ta emot den själv, så han skapade lite tid och hjälpte mig ösa in en massa grejer tills dom kom. Snällaste killen! Nu har jag ätit bloodypudding och slappar lite. Vill att dessa dagar ska gå snabbt! I helgen ska jag till liseberg, linis kommer till gbg och så blir det födelsedagsfirande för världens bästa nathalie på någon nice restaurang!


i can leave anyday but you're always gonna stay on my mind

Idag är jag ledig och hur ska jag fira detta? Vet inte om det är varmt ute men jag hoppas det. Jag fryser nämligen ihjäl här inne. Lisen, Hultan och jag har planer för Liseberg i sommar! På fredag spelar Veronica Maggio och åh, hon är grym och att inleda en ledig helg med det vore underbart! I slutet av maj är det DANNY som gäller och vi kommer vara värre än alla fjortisar, hahahah. ärligt, vi är helt sålda på honom.

that's what you get

I lördags skulle vi tjejer umgås med calle efter jobbet, men kvällen blev inte alls som vi hade tänkt oss. Calle pallade jordgubbar och fick minsann betala för det, hah. Ztoffe försvann. En plånka försvann. Även vårat humör. Endel tårar rann ner. Frustationer. Jag slängde mat av ilska. Men det slutade med en övernattning i Mölnlycke iallafall. Olivia tjatade hål i huvudet på oss när vi skulle sova. Det var rätt mysigt ändå. Vi var uppe till åtta. Det var en väldigt händelserik kväll, natt och morgon.


Calle ville gärna prova min body.

kom igen leeena

Snacka om att det var sköönt att komma hem till ett nystädat och fräscht plejs inatt. Storstädade innnan jag stack till jobbet igår och det var på tiden. Fattar inte hur man kan stöka ner så mycket? Det var riktigt ösigt på jobbet och det var häftigt när vi hade girlpower under kvällen! Jag och världens bästa tjejer! Även Calle kom förbi en sväng när det lugnat ner sig och tog en fika. Idag är hans sista dag, och jag hoppas verkligen han har bakat efter alla muffins lisen skänkt bort till honom. Jag kommer sakna den där grabben. Han är den ända som kan kalla mig för ett killnamn och jag reagerar på det. Kenny. Och han reagerar på tjejnamn. Lena. "Kom igen lena!" brukar jag skrika(sjunga) till honom. "Vasarusaru Kenny?" svarar han då.

milkshake

nathalie och jag åt på jensen's och letade efter studentklänning till henne. vandrade även runt lite i vasa i letan efter stans bästa milkshake.

"asså, det finns tjugo olika smaker.. i'm in heaven!"
hon tar typ tio minuter på sig att försöka välja.
"hej, jag tar en milkshake med blåbärsmak.. eller, FAN! nej. ta banan. neje, ja menar chokladmint. eller melon kanske.. NEJ, ta chokladmint."
"VÄLJ! eller kan du inte testa lingon?"
"nej, jag ska ta blåbär. eller fan, NEJ, chokladmint. JAG TAR CHOKLADMINT, förlåt för att jag är så jobbig."
jag älskar hennes beslutsångest.

sen såg vi massa kändisar. gudrun schyman (okej, säkert sämsta stavningen?) electra och anders svensson.

it burns like summersun

igår var det chill. nuenar och jag låg på det gröna gräset i slottskogen och åt glass och det var inte ett moln så långt ögat kunde nå. när vi slöat klart där gick vi runt i linné och tillsist åt vi pizza på en uteservering. jag älskar göteborg den här tiden. eller ja, hela tiden, egentligen. snöslasket kan vara mysigt det med. iallafall om julmarknaden på liseberg har öppet! jaja, inget prat om vinter nu! sen ska jag träffa nathalie, vi tänkte chilla på stan lite. fika ute i solen (som inte ens är framme, men den har tre timmar på sig att ta sig fram!) och och bara mysa runt i affärer, haha.


jag och mina bästabästisaaaaaaaaaaar


spice girls

massa kärlek till er!




en vårkväll på spice

innan vi gick in på spice så såg vi en söt liten tjock tant bli påkörd av en buss. det gick bra med henne. hon blev aldrig påkörd, utan "gick in i bussen"-påkörd. haha, bra fölrklaringar. busschauffören blev helt galen och stannade bussen, som stod mitt i en korsning och blockerade all traffik i säkert en halvtimma. kaos. tanten var jättesöt. "ibland är det tur att man är lite fläskig, annars hade jag gått sönder direkt". 

födelsedagsfirandet blev superduperbra. asgod mat,härligt väder, massa öl och tjejsnack med mitt lilla gäng. det blir en himla massa roliga missuppfattningar och citat, eftersom alla pratar i munnen på varandra.

Jag: "Skål för Olivia och Spice Girls!"
Pernilla: "Jahaaa, är det därför vi är på Spice?"

Lisen: "Visste ni att Bambi bara är en timme lång?"
Pernilla: "Vad är en timmelång för något?"
Nathalie: "Vadå, är det en kanin?"

Sen skulle pernilla busringa till jobbet, men glömde slå in hemligt nummer. Så rickard kunde ju se att det var PERNILLA som ringde.


ledig och födelsedagsfirande!

nu har jag äntligen jobbat klart de här jobbiga, men roliga helgsöppningarna. är helt matt i kroppen men ikväll ska våran lilla olivia firas på sin födelsedag. vi ska käka på spice och hoppas på att det finns något bord ledigt på uteserveringen, för vädret är ju underbart! så snart ska jag sticka in och möta upp mina fina spice girls-tjejer! guld att vi alla är lediga samtidigt! det händer väldigt sällan, så ikväll ska vi njuta av varandras sällskap! vi kommer itne vara lediga tillsammans förrän i juli nästa gång, så atteeee. NJUTA! love youououou och grattis mors lilla olle på 18årsdagen!

ska vi leka?

jag vet inte vad folk menar med att det är risk för "lekstuga" när jag och lisen jobbar tillsammans? ingen risk, kan jag säga! idag har vi varit grymma förövrigt! fint väder lockar mycket folk och vi har ääägt. nu ska jag hem till molly och har även lockat dit nathalie. kanske iallafall. i hope so. molly är faktiskt inte så bra på att prata. men mysig är hon!
 

tjatja

ikväll har jag gått på stan och ätit på restauuurante med nathalie och lisen. blev även ett litet besök på götaplatsen där det var studentpepp ända nerifrån skåne! varje år möts de i gbg och tandemcyklar ner till lund på kvällen! helt galet ju! jaop, har helt enkelt haft mysig fredagskväll med de där två! nu ska jag snart sova för imorgon ska jag upp tidigt och sedan ska jag vakta lina och rasmus katt resten av helgen! molly är typ en av mina bästa vänner. puss!



nu va det jag som spillde

eftersom jag hittade den där femhundringen förut så åkte jag in till stan och köpte lite kläder, haha. men dum som jag var så råkade jag lägga i en öppnad dricka i samma påse, så nu luktar allt apelsin och är blött. som tur är så syns det inte, men ändå. vadfan! hur smart får man bli? nu ska jag dippa lite nachochips i cheddar och glo på tv. sedan ska jag somna till céline dion's ljuva stämma, haha.

Tripp trapp trull

Gillar att jag hittade en femhundralapp under soffan i ett kuvert som det stod God jul på! Så längesen var det jag städade där under alltså.. Det är roligt när det lönar sig att städa. Imorgon ska jag och några till fina ta en tur på stan och köpa present till vår kära lilla olivia. På måndag ska vi ut och äta och fira henne! Det är så konstigt att hon bara fyller 18. Alltså, 18? Hallå?! Ibland, eller många gånger känns det som att hon är en av de äldre i vårt gäng, höhö. Fast alltså va kul.. Hon är 18, Nathalie snart 19, Lisen 20, jag 21 och Pernilla snart 22. Hah. Oså Ztoffe 23! Vi får inte glömma honom!

jag är trött på att vara trött

Alltså ärligt. Snart slänger jag min säng för jag sover farligt mycket. 12-13 timmar/natt. Oftast iallafall. Känns som man inte har något att leva för. Skaffa dig en hobby säger simon till mig varje dag. Hm, okej. Jag har ett årskort på Sats som går ut senare i sommar. Hur många gånger har jag använt det kortet egentligen? Inte en enda gång på några månader iallafall. spelar ingen roll hur mycket pengar jag la ner på nya träningskläder och ja, på kortet, varje månad. Jag orkar inte träna. Jag gav bowlingen ytterligare en chans och tog ner mina klot hit till gbg, men än har jag inte orkat fixa dom så jag kan spela med dom. Laga mat då? Jag har absolut ingen matfantasi för tillfället alls. De senaste månaderna är väl allt jag har ätit ugnefär: Köttfärssås. Bacon-grejsimojs med soltorkade tomater och vitlök och creamfraish-grejs med pasta. Räksallad från Slimfood. Eller, såklart, min bästa vän TENDER, på jobbet. Eller nudlar. "Men vad äter du till då?" undrar simon. Nudlar med nudlar svarar jag. Du är så söt att jag vill äta upp dig brukar han säga. Med lite nudlar till eller?

gräv ner mig

alltså, gårdagen var hemsk. snacka om att det är som en bergochdalbana på jobbet. med den fetaste huvudvärken och utan mat så krånglade allting. broilern (alltså grillen) gick SÖNDER. som tur var så var chefen fortfarande kvar på kvällen, men han skulle lika gärna kunnat gått hem. telefonen FÖRSVANN. spårlöst borta. vi letade i alla rum, kylskåp, frysar, på utsidan, i tvättmaskinen, i containern och i sopsäckar men kunde inte hitta den. ALLT var slut. det var bara pinsamt att stå i kassan. så får man komma till jobbet idag och höra att man har gjort ett dåligt jobb, det ska bli roligt. på köpet så har det snöat idag. det måste vara simon som lockade snön med hans julmusik igår.


baby it's over

Föressten så har jag fixat deklarationskrånglet så jag kommer också få mina pengar och det var mer än jag väntat mig, så det är göött! nu ska jag göra någon ny maj-lista på spoty och drömma fram till sommaren. vafan ska det bli kyligare för nudå? helt klart onödigt. nu är det måndag igen och jag är inne på en sån där go jobbvecka. tre lugna stängningar, sen två lediga dagar. börjar med lite nya rutiner idag också så det blir kul.



valborg

gårdagen var fantastiskt rolig. först träffade jag lina som varit på besök i den soliga staden. riktigt roligt att träffa henne igen efter alla veckor hon varit hemma! sedan stack jag och mina fina tjejer till lisen där vi slog oss ner på hennes balkong och grillade massa gott. fast grillen var lite svårstartad så vi fick ta till stekpannan och ugnen tillslut. olivia: "kan jag få köttet så kan jag lägga det i kylen. jag mena frysen! eller nej, micron!" haha, hon fick inte riktigt till det. det var bara nilla som fattades där under kvällen! aja, vi hade det supermysigt där iallafall och senare drog vi in till stan och mötte upp de andra på trägårn! tack mina bästa för att ni är bäst! gick förövrigt mycket bättre på jobbet i fredags. vi lär ha haft något slags försäljningsrekord och allt gick bara så jävlajävla bra. jag ska ge alla någon belöning för jag är så stolt över dom. hoppas att det imponerade på cheferna.






RSS 2.0