Kom hem

Min lediga helg är över och dagen efter det känns det alltid som en nystart. Som en ny månad ungefär och det är det ju ioförsig imorgon. Nystartar med en ny parfym, lite nya kläder och har en ny jobbvecka föramför mig. Det borde kännas bra, men jag kan inte slappna av för att min lilla Sarah är i dumma Egypten. Vill ha hem henne nu. Nu, nu, nu!
Annars har helgen varit bra. Fredagen tillbringade jag med Lina, Nathalie, Sanna och Pernilla. Lördagen slappade jag med Lina och vi hade storebror med familj på besök. Så underbara barn han och ida har. Mina små snuttisar.




jag är lika söt jag!


haha, osminkad skönhet i hett förkläde och hjälm med ansiktsskydd! varför vi ser ut såhär är för att vi sysslar med 180graders oljor. Det är arbetsledarens nya syssla, att filtrera oljor, som man ska göra varje morgon. Jippi?
Den här dagen har varit riktigt ösig och det är alltid roligt! Nu ska jag göra mig lite vacker och sedan sticka iväg till helen. Ikväll blir det party och jag är leeedig hela helgen! Så underbart!

the bird is the word

på min födelsedag blir jag arbetsledare på heltid. vilken fin present va? lite skönare arbetstider, lite skönare arbetsuppgifter, lite skönare pengar osv. fast jag kommer att sakna att vara produktionsledare då det känns mer som jag. jaja, det finns typ ingen chans att jag kommer få vara kvar som det, så nu får jag nytt schema igen och en ny partner att förlita mig på. blir nog bra ändå.
haha, jessica var så söt idag! hon önskar att någon ska få en chrush på henne och vem skulle inte få det? jag smälter iallafall!


det är inte vilken onsdag som helst, det är bull-onsdag

Har kännt mig mycket piggare idag. Kanske beror det på att våra onsdagar betyder bullar och fruktkorg? Bullarna kom lagomt till min lunchrast och korgen kom under lunchruschen. "Jaha, ska vi gå och ha fruktstund nudå?" sa vi medans det öste på med gäster. Haha, hade lätt kunnat gjort det. Kände mig så jävla pissig mot vissa gäster för idag var alla så jobbiga. Såfort jag vände mig om så gjorde jag typ "skjut mig i huvudet-tecknet" och jag hade tagit vilken billig kula som helst. Ja, fyfan. Men det var roligt ändå. På kvällen har jag tränat armar och rygg med Angelina! Det kommer att kännas imorgon kan jag säga er. Gööött!


anna ohc nathalie


.. tur att jag kan stava när jag skriver så fruktansvärt fult.

cause everybody's changing and i don't feel right

idag har jag varken mått bra eller varit mig själv. sov knappt nånting inatt, kallsvettades hela morgonen och kännt mig febrig, svag och nedstämd. snälla jessica tog mina sista timmar och gav mig en chokladdonut när jag traskade hem. inom en snar framtid kan jag ha blivit arbetsledare på heltid. men alltså, jag ska inte säga för mycket för saker och ting förändras varje minut. hänger verkligen inte med där i svängarna ibland. vi får se, vi får se.. det jobbiga är att jag borde bli glad. men jag känner mig inte glad.


kom hit och spill, ohoho dagny, fem droppar till

kan säga att det är riktigt värt att vara ledig idag. har jobbat stängning från torsdag till söndag och varit ute fredag och lördag på afterwork. haha, galet men sjukt värt ändå. nathalie och jag har dansat på toaletter, lärt känna massa norrmän och köpt drinkar för våra sista slantar. vi har lagt oss runt sju på morgonen och varit uppe klockan nio för att titta på tv. både i lördags och söndags. ätit korv med bröd till frukost och åkt till jobbet igen. haha, lätt roligaste helgen på länge. idag har jag fikat med olivia, handlat och lagat gottig mat. nu ska jag faaaen ta och sova!


Bullfredag

Idag är det bullfredag! Hittade en lapp i kassaskåpet där det stod "Jessica har lånat tvåhundra kronor till bullar". Jag älskar våra bullfredagar! Och sen, för att inte tala om den 13 februari. Jessica och jag ska köpa en lakritstårta då! Vi ska fira att hon fyllt år och jag fyller år efter tolvslaget och sen gör vi vår första stängning ihop på nästan en månad då. Jag saknar min andra hälft!! Nu - tvätta, duscha, handla, laga mat. Sen - BULLAR.

i wanna run and hide, i do it every time

Kunde inte sova längre än till nio. Det kliade i benen och kaffesuget började bli alldeles för starkt. Ska passa på att träna nu på förmiddagen. I eftermiddag är det möte och det ska jag vara med på. Fast jag känner mig så fjantig. Jag bara sitter där helt tyst och nickar medans alla andra får ur sig massa bra grejer. Ändå pratar jag ju hål i huvudet på de andra dagligen, men när man väl sitter där, samlade, då får jag inte ur mig ett ord. Jaja, på med träningskläder, ut i slasket, in på spårvagnen, av vid kungsportsplatsen och in på SATS & do som work ooout till lite go musik!



UPDATE:
fast fan.. nu kom jag på att jag har ett fett jävla stort skavsår på hälen! ohfuck. ska jag träna barfota eller?! kanske borde åka in till stan och leta efter ett par jobbskor istället, så jag slipper låna någon annans och därmed slippa skavsår.

dagens solstråle

Åh, snacka om härligt att ha gjort sista öppningen nu. Behöver ej ställa väckarklockan på 5,30 med andra ord. Imorse gjorde jag det och traskade med ett leende iväg till jobbet då jag visste att det var sista dagen på ungerfär en vecka jag behöver gå upp så tidigt. Jessica kom dit ganska tidigt och hon sa att jag var hennes solstråle för dagen. Hon tror att jag aldrig har dåliga dagar. Hoppas hon blir glad nu när brittans nya låt har poppat upp på spotify! jähä, vad vi ska rocka till den. haha.

Britney Spears – Hold It Against Me


Härligt härligt, men farligt farligt

OM idag har varit en bättre dag än igår. Det var förvånansvärt lungt idag också fram tills min skiftöverlämning. Det var ett roligt avslut på dagen. Jag och nathalie drog på Härligt härligt, men farligt farligt-låten var tionde minut för att reta grabbarna som retade oss tillbaka genom att prata på danska. Jag sa att jag inte fattade danska, så jag svarade inte när de frågade nånting. Sa också att ingen får röra min spotify, men nu när jag kom hem så ser jag typ hundra låtar på min senaste lista som inte är mina. Grr. Nisse! Jävla danskar..

dreams are for fools, they'll let you down

idag har varit en jobbig dag. jävla västtrafik som gjorde att jag fick jobba ensam imorse. jag fick jobba för två då min partner kom samma sekund som vi öppnade. han hade fått stå och frysa en timma innan han tillslut fick tag i en taxi för att spårvagnen aldrig dök upp. och när jag kom till jobbet stod det en tjej lutandes mot dörren. hon hade de mest söndergråtna ögonen jag sett och hon berättade att hon hade gått i flera timmar, hela natten och blivit av med plånbok och allting. jag ville släppa in henne i värmen men hade jag gjort det så hade det väl blivit ett himla liv skulle jag tro. så bjöd henne på kaffe iallafall, ute i kylan. hon sa att jag var urgullig och nästa gång jag tittade ut så var hon borta. sen att det inte har funnits något att göra för detta har varit den mest döda lördagen ever, så kände man sig bara onödig och dålig. jag visste inte vad jag skulle ge andra för arbetsuppgifter eller vad jag själv skulle göra. det har varit en sån dag då jag inte vet om jag passar in någonstans. en sån dag då jag får för mig att alla suckar och tycker att jag är dålig och förvirrad. annars då? jag har tränat, städat med madde och somnar gång på gång i mina tappra försök att se på film. det gick sådär. gav upp. nu går jag och lägger mig och hoppas på en bättre morgondag och att nisses spårvagn dyker upp.



jag ska dega mest ikväll

vi hade det riktigt roligt igårkväll. vi möttes upp i järntorget och dansade järnet till nittiotalsmusik och shotade för att kunna äga ännu mer. på natten blev vi hungriga och köpte varsin hamburgetallrik. inga spårvagnar gick så det var billig taxi som gällde. den tog oss till helen och där värmde vi hamburgarna i ugnen. idag ska jag bara dega. ska laga potatisgrattäng och kött sen och äta godis och cola till let's dance.

ia, ida, ida, john och jag

åh, vad roligt det var att se ida igen. vi väntade spännt på henne i landvetter och sedan kom hon där traskandes. vi åkte hem till henne och fikade. hon hade köpt med sig argentinska kakor och hon berättade om hur hon hade haft det. john var helt lyrisk över hennes röda "läder-dörrar". Det såg ut som en gammal bordell kom vi överrens om. fräckt. efter det åkte jag och lina till jobbet för att fika och kolla så helen skötte sig. det gjorde hon! om en stund ska jag hänga med henne ut. det är ju ändå torsdag. jessica tyckte vi var galna. fast det kan bero på att hon har jobbat tolv timmar idag. ska försöka få med mig nathalie också. vi bangar väl aldrig, hon och jag. yä man.



i got money now

har två dagars ledighet. jag ska handla, städa, tvätta, laga mat och allt sånt där som är vuxet. ska jag vara ärlig så känner jag mig faktiskt väldigt vuxen. det trodde jag aldrig att jag skulle säga innan jag blivit 30 år. innan vi åker till landvetter ska jag promenera bort till angelina i det fina vädret och tjöta lite.

hejdå då

min förra arbetsledare flygarn har idag bestämt sig för att lämna oss. så nu blir det lite förändringar igen. jag skulle försöka spela överraskad när jag fick höra det, men jag lyckades inte så bra för jag hade redan hört lite skvaller. fick en annan överraskning idag också, av jessica. det var en taxiresa. schyrre! i en månad kommer jag nu att jobba både mina och hennes skift. Jaywoman became ALwoman.

why is everything with you so complicated?

hultan trodde att jag hade spenderat många timmar på gymmet. kolla in mina muskler! idag jobbar jag mitt sista pass som produktionsledare på en månad ungefär. chefen lämnar landet och då är det jessica som får chefa. då får jag ta arbetsledarrollen på heltid under dessa tre långa veckor utan simon. shysst att han flyr landet när ida inge kommer hem från argentina imorgon! jag, angelina och kalle krycka ska möta upp henne på landvetter! den tjejen har varit saknad.



I AM CANNIBAL, i'll eat you up

godmorgon. snart ska jag träffa sofia innan hon far hemåt igen. vi ska dricka kaffe på något mysigt fik och jag hoppats att vädret är på topp. har inte orkat kollat ut än. hade tänkt gått upp för tre timmar sedan så jag skulle hinna träna men nä, snoozade alltför länge, haha. två kvällar kvar nu, sen ska helen komma och provjobba hos oss, när jag är ledig! hade ju varit askul att lära henne, men jag får väl fler chanser! she's gonna be aaawsome, anyway.


saturday night pt. 2









saturday night pt. 1









monday morning

inatt sov jag hos rickard så jag har varit vaken sen klockan sex. han jobbar öppning, jag jobbar stängning. skönt ändå att inte sova bort heela dagen så idag ska jag sticka iväg till sats för första gången på typ två månader... mygod. vi tittade på inception och åt grisnacke med potatisgratäng igår iallafall. haha, ja, det stod grisnacke.


godmorgon onsdag

försov mig lite, och ändå sitter jag här och bloggar, samtidigt dom jag äter äggröra och gröt, kaffe och juice. jag har fått jätteont i min arm inatt. så jävla skitjobbigt. känns lite som träningsverk men det vore lite freaky eftersom jag inte tränat på över en månad. aja, musklerna ger snart upp, känns det som. ajajaj. nä, nu hinner jag inte sitta här och klämma ur käcka tankar längre. puss!

hej och hå, jag orkar knappt gå

åhå, vad trött i kroppen jag är. idag har jag öppnat, så jag har jobbat från typ 7 till 17. ungefär. med knappt tio minuters rast och mat som jag fick värma om tre gånger och sedan slänga i mig. vi har dragit ner på folk och det känns, kan jag ju säga. men det var roligt att helen kom och hälsade på idag iallafall. hon pratade lite med jessica och jag håller alla tummar jag har för henne. vi hade en annan ny tjej idag också. som heter anna. jag hälsade aldrig direkt på henne, kom jag på, men jag presenterades lite på håll som; det där är anna och hon är alltid sådär.. jag stod väl där och fnissade och virrade runt och sa lite för högt; men åååå visst är hon söt, simon? Hon kan höra dig, fick jag till svar.

Let's run away and don't ever look back








lagar mat för första gången på en månad

ja, alltså.. riktig mat. har väl kört på pyttipanna/hamburgare 24 av 31 dagar och sedan julmat när jag varit hemma. men nu så lagade jag precis en lasagne med squash istället för plattor. jag är så duttig och det smakade smaskens! träffade på jessica när jag var och handlade. vi båda passade på att storhandla på vår lediga dag och jag sa att jag skulle laga massor av matlådor och detta räcker nog hela min öppningsvecka skulle jag tro. sa att jag inte skulle laga köttfärsås och se här! squashlasagne! voila! (fast självklart innehåller den köttfärs)



godkväll

Jessica och jag provsmakade på vår nya kampanj som börjar imorgon. Åh, vad jag har längtat. Precis när vi tagit första tuggan så kommer ett par gäster in. "DET HÄR HÄNDER BARA INTE" muttrade jag och fick släppa taget om det goda, haha. Nu har vi jobbat vår sista stängning för denna helg och det känns jäkligt skönt. Imorgon är jag ledig och sen är det bara att köra igen. Tisdag till fredag. Öppning. Nio, tio timmars slit. Sedan har jag ledig helg! På fredag kommer Sofia hit och det ska bli mysigt! Godis, köttbulls och övernattning! Wihi. På lördagkväll har Nathalie paxat mig och vi paxar Lina! 

nyårsbilder


innan klockan var halv sex hade olivia lyckats spräcka sin klänning och få dessa två snygga maskor i strumpisarna! det är sånt bara olle lyckats med!


brevid oss satt det en mormor, mamma och dotter. alla var blonda, plastikopererade och jätteblåsta. vi hjälptes åt att ta kort på varandra.


snygg-lis


nathalie var med om en hemsk upplevelse. tatti hade slängt en tavla med de två i papperskorgen och det var kanske inte meningen att nathalie skulle se det, men det gjorde hon ju. Haha!


vi hittade ju sarah också! vi var förvånade över att de ens hittade dit, men det gjorde de!


haha, det roligaste var när vi skulle springa efter en buss. när nathalie (som typ är kung på friidrott) var framme så sa busschaffisen; vilka otränade vänner du har. en minut senare kommer vi andra fram, jätteanfådda och trötta och nästan kryper in på bussen.

happy new year

Här har ni nya Spice Girls. Mel C, Mel B, Victoria och Geri. Vem som blir våran Emma är ännu okänt. Och Kristian är vår manager och Calle är vår galne chaufför.
Måste sticka iväg till jobbet nu, men kan slänga upp fler bilder och berätta om vårt fläng en annan gång. En grym nyårsafton hade jag iallafall med dessa brudar. Sen att jag träffade på Sarah & co i Mölnycke av alla ställen var ju också ganska roligt. Haha.


SPICE GIRLS


Haha, så mysiga. Jag och Nathalie trängdes på denna madrass och Ollebolle sov i soffan. Nathalie sa till hennes mamma att hon hade gått hem till en turk och Olle att vi var i Bergsjön. Undra om de blev oroliga.

RSS 2.0