Nyårsafton

Igår tog jag mig in till kaoset i stan för att träffa Nathalie och Lisen. Sen fick jag äran att köra mitt skift med Nathalie. Det gick galant och var ganska lungt så vi käkade glass medans vi sysslade med smågrejer. Idag jobbar jag också stängning. Men får jobba 12-18,30 istället för 16-0,30. Gött elle?! Så klockan 18 har vi bestämt är vårat Tolvslag. Då drar Calle fram skumpan och vi firar in det nya året. Så medans gäster står utanför och förtvivlat rycker i dörren så står vi där och sprutar skumpa. Haha. Efter stängning så sticker vi in till spice och käkar god mat för att sedan bege oss till Tatti, där även Sarah, Pau, Evelina och Kristian är. Oho! Nä, nu kanske man skall ta och fixa iordning lite här. Hoppas att alla får en grymt härlig nyårsafton och så önskar jag er alla ett gott nytt år! Haha, puuuss!


bättre sent än aldrig-bilder

slänger upp lite bilder från helgen då sarah och kristian kom på besök och vi röjde med nathalie, tatti och anthon.
kristian är dock inte med på några bilder eftersom han var fotografen och jävligt töntig, hah.










luktar era kläder också jordgubb eller är det bara mina?

Idag har jag bussat igenom hela värmland och så vidare, ända till göteborg. jag har tittat på hundra fina, öppna landskap och tyckt att det var det vackraste jag sett. tänk er vit, tjock snö. orange sol, dimma och klarblå himmel. skogar som är täckta av det vita och allt glittrar så fint. precis så var det, hela vägen. det, en bok och bra musik gjorde hela resan helt underbar. faktiskt. förutom på slutet då det började klia i fingarna, benen började krampa, värmen höll på att ta död på mig och tanten som satt brevid mig började låta mer och mer irriterad och högljudd då hon pratade i telefonen på något främmande språk. sedan blev jag upphämtad av fina rickard. vi lagade mat och han ville stolt visa upp sin nya tv. vi kramades, drack kaffe och tittade på shutter island.

insåg just typ världens jobbigaste grej. eller iallafall dagens jobbigaste grej.. igår köpte jag en kavaj i karlstad. på kvällen tänkte jag; njaeaeee, den var nog inte värd pengarna ändå.. lämnar tillbaka den imorgon. jag stoppade ner den i väskan så jag smidigt skulle kunna komma åt den. men, jag hade inte tid till det idag, så det tar jag imorgon i göteborg tänkte jag när jag sprang runt i karlstad idag innan jag for till bussen. lät den ligga kvar i väskan. nu, när jag kom hem till göteborg så tänkte jag att jag skulle prova den där kavajen till lite andra kläder. "hm, varför luktar den jordgubb för och var det verkligen vita fläckar på den när jag köpte den?" nä. det var det ju inte. det var bara min yoghurt som jag inte åt upp på bussen, som läckte lite där i väskan. SMART ANNA. SMART! det är bara att rycka av den jädra prislappen och slänga den i tvätten. buhu. får nöja mig ändå.
och rickard kan inte lägga i backen i sin bil. och ändå skulle han parkera på de mest konstiga ställena så vi fick gå ut i kylan och putta på bilen. han ville inte inse att backen inte funka..

Nyårsplaner

Idag har jag varit i Karlstad och handlat nyårsklänning och massor av annat skit. Fast bra skit. Men ångrar så in i bommben att jag inte köpte Bebe-parfymen som det var halva priset på. Smiter nog in till stan en snabbis imorgon när jag stannar i karlstad för buss-byte innan jag sticker vidare till Göteborg. Den luktar så gudomligt! Den gör mig alldeles lycklig, haha. Idag har vi smidit lite nyårsplaner och bokat bord på Spice. Jag, Nathalie, Olivia och Lisen. ÅH, kvällen kan inte bli annat än grym! Kommer att avsluta året med några av de jag gillar mest och sedan börja året med en massa bra löften. Hell yeah! Ses nästa år, Värmland.

take a bite of my heart tonight

idag har jag hånglat med hugo, ätit pizza till frukost och myst med mina fina brorsbarn.



juldagen

idag mår jag bättre, men inte bra. hade ju hoppats på en mysig julafton, men det var inte så jävla mysigt att ligga och hosta upp alla organ och allt som finns där i kroppen, sova bort kalle anka och inte orka prata med mormor och morfar bara för att man måste skrika till dem så de hör. idag är jag lite piggare. känns som att det är rätt att banga nightshift ikväll också. att stå och frysa för att komma in på stans fetaste (och ja, ända) ställe där alla 18åringar kommer att hänga ikväll känns inte så givande. och att sen betala 250kr för det.. aah, fast nä?

julafton

Nu är det jul igen och jag vaknade upp med en förjävla svullen hals och feber. Kul jul. Det får mig inte att gilla julen mer direkt. Efter kalle tänkte jag gå och lägga mig.

hejdå

nu ska vi åka till degerfors och irritationen börjar närma sig. åh. vill inte ens åka längre, tjohopp

feelin' better

idag mår jag bättre! så hoppas jag får jobba lite fler timmar idag, haha. trist att jag sticker iväg och jobbar när pappa och syrran kommer hit, men så är det. vill ju inte missa nillas första stängning så hon är förberedd när hon ska börja jobba ihop med rillepille efter jul. pappa och lina kommer nog ut och hälsar på mig på jobbet sen ikväll iallafall och imorgon ska vi laga julkäk och handla de sista julklapparna! nu ska jag fräscha till mig lite. puss puss!

 

 


honey, im home!

det blev inte många timmars jobb för mig ikväll inte. efter en timma så blev jag plötsligt illamående. kände mig orklös och det känns ju onödigt att jobba då, så nathalie fick ta min stängning istället. snällt! inte kul om jag skulle spy när de andra två lämnat mig & jessica för kvällen. vad gör man då liksom? kanske är räksalladen som talar? jag som tänktte köpa en och ta med mig till jobbet också. haha. fan. krya på mig, puss.

i wanna go home for christmas, let me go home this year

idag är jag tillbaka till verkligheten igen. jobb 16.00-0.30, tre kvällar i rad. sedan lämnar jag storstaden och knökar in julklappar och packning i pappas bil och glider hem till degerfors. hinner inte vara där så länge men det ska bli mysigt ändå. åh, har verkligen saknat mina fina brorsbarn.

 


gayvarning

alltså, ärligt. den här helgen har varit den bästa och roligaste helgen på länge. mina vänner har nu lämnat mig men det gör inte så mycket. vi ses ju snart igen när jag kommer hem till skogarna över jul. vi tre, nathalie, tatti och anthon var en jävligt bra kombi. vi var såklart på gretas. när sarah är här så får man ju offra sig! men det är ju faktiskt det bästa shake-stället i stan. vi bildade ring och tatti fick då visa vad hon gick för! hängde även i vip-lounge på parken, men vi tyckte vi var för balla för det så vi var inte kvar så länge, haha. har många roliga bilder, so watch out,haha! puss


f som i fredag och fest

wie, nu ska jag in till stan för att möta upp sarah och kristian, sen kommer nathalie och hennes två balla kompisar hit. fan, vad kvällen kommer bli bra! har varit lite disträ och nervös på jobbet idag, men det gick bra tillslut. efter jobbet så hade jag och persika en liten genomgång hur jag sköter mig som arbetsledare och vad jag ska förbättra, tänka på osv. jag ska lära mig att be om hjälp. det är väl typ det. sen förbättras jag väl förhoppningsvis mer och mer för varje skift. imorse blev jag ledsen. simon slängde snurris i papperskorgen. hamstern är död. DÖD. tack vare simon. dumma chef. tur att jag har stålis och svartis kvar. HA! nä, nu ska jag sticka in till stan, pustjohej!

snart helg

sarah och kristian kommer hit imorgon! wie wie wie! nu blir inte min lediga helg så misslyckad och ensam trotsallt! de kommer lagomt tills jag slutat jobbet imorgon. det kan ju inte bli mer perfekt? nu ska jag lägga mig och mysa med kissemissen. klockan är ställd på halv sex och då väntar ett niotimmars pass på mig. sen, HELG! det var tre veckor sedan sist, så det ska bli underbart! det är man så värd efter att ha jobbat ca nio timmar om dagen i åtta dagar.

nu fick ni lite att göra, sa jag och gick

det roliga med min sovmorgon var att inte jessica visste om det så klockan åtta ringde hon oroligt mig och undrade vart ja höll hus! hihi. har köttat på i köket idag. saknar att vara där inne faktiskt. jag och ariza öste som på den gamla goda tiden. en annan rolig grej var att precis när lisen kom, så blev det en jäkla beställning. 15 dubbel whopper. whopwhop. då skrattade ztoffe och sa; men igååår, så fick vi en beställning på 15 angus (och det är inte roligt må jag säga). Idag fick jag sluta lite tidigare och då kom det en gubbe som beställde 15 angus. HAHA. Där kom den igen, ztoffe! sa jag och stämplade ut. nu ska jag övertala sarah att åka hit imorgon!

hade ju sovmorgon JU!

Åh, vad arg man blir när man inser att man har sovmorgon, men ändå är uppe i samma gamla vanliga tid. Jag har tre olika tider att börja på. 7.30, 8 eller 8,30. Idag är det självklart den senaste som gäller för att det varken är levve eller oljis. Det är IMORGON som jag börjar 7,30. Det var IGÅR som jag började kl 8. IDAG har jag sovmorgon. Det innebär att jag har en timmas dötid här nu, eftersom jag är klar. Vadfan gör man såhär tidigt på morgonen? Kan ju kanske börja med att föra över min mat från en matlåda till en annan. Vill inte riskera att få köttfärsås i hela väskan då mitt lock inte riktigt vill stängas ordentligt! Morr. Gah! Efter jobbet ska jag iallafall åka hem till Lina och bosätta mig där i ett par dagar. Åh, vad det ska bli underbart att få mysa med Molly precis hela tiden! Fina kisse.



babydoft

Jag luktar som en nybadad bebis. Hittade en parfym som heter Baby wash. Saknar lilla tuvis nu. Men nästa vecka får jag troligtvis träffa henne.


blö

två månader kvar tills jag fyller år och tio dagar kvar tills julafton. längtar inte längre efter jul. varför blir det alltid så? vill inte ens åka hem längre. idag känner jag mig sjukt tråkig. jobbat 7.30-16.30 och efter det slockande jag i soffan. nu ska jag väl sova igen. kan inte sluta tänka på vilken jäkla tråkig helg jag kommer att få om inte paulina och sarah kommer hit. förvånar mig inte om jag kommer att sitta där helt ensam hela helgen. brukar alltid lyckas få de mest världelösa lediga helgerna när ingen annan är ledig. åh. irritation i kroppen. HEJDÅ^DÅPSA^ÅFDPF^. så irriterad ungefär.

sanningen är att utan dig är jag ingenting värd

har haft rickardo på besök nu innan han for iväg till jobbet. vi satt ihopkurade i min lilla soffa, åt lussebullar och lyssnade på KÄRLEK-listan på spoty, haha. mysiga. nu vet jag inte vad jag ska göra? åh, vad det är trist att vara ledig en dag bara. känns så onödigt på nåt sett. kanske kan laga mat men jag orkar inte. vet inte när jag gjorde det senast, haha. lat. hamburgare, slimfood, fryspizza, thaimat, godis, chips och smögåsar är väl vad jag levt på den senaste tiden. på torsdag ska jag bo i systers lägenhet och passa molly-katten i ett par dagar. åh, vad det ska bli mysigt!

två små apor och en hamster

Godmorgon! Idag är jag ledig och sen väntar fyra dagars öppningar innan min lediga helg, då kanske Sarah och Pau kommer hit och hälsar på! Hoppas hoppas! Gårdagen var kaos från början då diskmaskinen gick sönder när vi började. inte lätt att handdiska den sjuka mängd med disk vi samlar på oss heller. Klockan tio hade vi adventsfika. en burk med pepparkakor och julmust tryckte jag och Jessica i oss. Resten av kvällen lekte vi med vår hamster Snurris. Pratade ju även om att hoppa säck. Man kan säga att vi nästan gjorde det. Fast vi hoppade PÅ säckar, i soprummet. Vi hängde som små apor i taket och stampade ner sopsäckarna så inte jörgen och sopgubbarna blir sura på oss. Fast jag tror inte att någon kommer tro på att det var vi två som hoppade. Ingen av oss har någonsin gjort det förr.

i'm not a child but my heart still can dream

lyssnar på julmusik för det är tredje advent idag. försöker få liv i min blomma men vet inte riktigt hur jag ska göra, förutom att vattna den. ställer ett glas vatten brevid ifall den blir törstig när jag inte är hemma. tror det kan funka. haha.


i get lost sometimes but that's alright

alltså, vissa får verkligen ta och tagga ner lite och tänka sig för innan man säger för mycket. hade en mycket rolig kväll på jobbet igår iallafall. jag fick agera produktionsledare igen efter en lång tid. jag och persika testlekte de nya leksakerna och hade planer på att hoppa säck också. men det kanske vi kan ta ikväll istället. nu ska jag doooscha och sedan titta lite mer på ebba & didrik. puss.

ebba & didrik

jag gjorde ett av mina bästa köp på coop häromdagen. jag köpte nämligen ebba & didrik! finns ju ingen bättre serie. woho! vet inte hur många gånger jag och pau tittat på den, om och om igen. har avklarat två av fyra stängningar nu. så ikväll gäller det igen. imorgon är det advent så det blir nog massa fika. idag också kanske, om det finns några kakor från igår kvar. (tveksamt!) nisse kocken och jag åt väl typ de sista där runt tolvslaget.

pappan: jag har arbetat hela dagen!
ebba: jag har varit barn hela dagen, om du tror att det är så himla avkopplande!
det roliga (eller värsta) är att ebba påminner så himla mycket om mig när jag var liten. typ en uppkäftig pojkflicka, hahaha.


take another little piece of my heart now baby

mhmhm, rostade smörgåsar med brieost och salami. inatt fick jag upp min julstjärna och den lyser jättefint. lite sne kanske men vafan, haha. nu ska jag ta reda på klädhögen i soffan och snegla på våra bästa år samtidigt som jag viker och hänger upp. igår sa sjuke lille nils att man inte ska äta bananer eller bröd efter klockan sex på kvällen. eller iallafall inte efter klockan åtta. klockan var ett på natten när jag kom hem och var jättehungrig. han sa ingenting om chips och julmust så jag proppade i mig det innan jag gick och la mig. gött. blir säkert samma ikväll. det är ju ändå fredag idag. vill väl inte missa fredagsmyset bara för att jag ska jobba ända till midnatt.

(när jag påbörjade det här inlägget visades fortfarande våra bästa år på tv. segast i stan på att blogga)

massage, thaimat och blabla

laddar inför jobb med thaimat medans jag sitter i linas underbara massagestol och njuter. helt sjukt härligt! har varit på backaplan och handlat idag. fick med mig tre par skor, en chili-mysig-filt, ebba & didrik-film, massor av schampoo och dylikt. så jäkla bra. jaja, måste kila nu. puss.

funny when you're gone how people starts listening

ojojoj vilken dag. måste bara säga att det är jävligt värt att vara ledig två dagar efter att ha jobbat helg. idag träffade jag jessica. vi käkade lunch, pratade om pojkar, luktade på parfymer och kollade runt. sedan åkte jag och lina på en liten shoppingrunda. systembolaget, ikea, coop och sånt där kul. har inte ens vågat börja packa upp saker och ting ännu. bara min stjärna. som jag inte ens fått igång. får se om jag får ihop den innan jul. sen har jag öppnat julmust, choklad, chips och juleskum också. typ det bästa. sen har jag packat upp en blomma också. jag vill gärna säga att den heter physalis (ursäkta om jag har stavat fel) men jag vet ju att det egentligen är en frukt. fast vi kan säga såhär, att jag vet inte ett skvatt om blommor och jag har ställt den i en skål som det står snacks på, haha. nu ska jag sluta äta och gå och lägga mig istället.

i need you to understand

Mötet vi hade idag var bra. Det handlade om hur vi ska förbättra oss inför nästa oer, på de saker som vi fivk avdrag för. Efter mötet följde jag med rickard hem och lagade gottig mat och lekte med hans katt. Mysipysit. Imorgon är jag också ledig. Så häärligt! Ska träffa jessica persika på dagen och sen sticka till ikea med syster. Nu ska jag musika lite innan jag somnar. Puss godnatt, jag gillar rickards katt.

fjorton timmars sömn

vaknade upp igårkväll klockan elva och var helt säker på att jag försovit mig. slängde ner täcket på golvet, yrade runt i mitt rum och tittade lite senare på klockan och såg att den var elva. FAAAAAAAAN, jag som började halv åtta, tänkte jag. tittade sedan ut och såg att det var mörkt. jahaja, elva på kvällen, då går jag väl och lägger mig igen.. kom inte ens ihåg att jag gått och lagt mig. haha. antar att jag somnade igår runt nio. sov till elva imorse. då var det ljus ute. tänkte åka in till stan innan mötet. måste bara säga att erica har så roliga matvanor. antingen har hon sju kg ketchup på allt. eller så äter hon en paprika. eller ett paket med cocktailtomater. bara det är rött.

adventsmys

när jag ändå fick stå och vänta på spårvagnen efter en lång dag så gick jag in på pressis och köpte två lussebullar. en för första advent, och en för andra advent. som jag missat att fira. så nu har jag ätit två stycken. det var typ det bästa på hela dagen. min feberkänsla har inte riktigt försvunnit än. ena stunden dör jag av hetta, sen fryser jag ihjäl. huvudvärk. yr. trött. imorgon ska jag på möte, annars är jag ledig i två dagar. fyfan vad underbart. brukar inte känna så, men nu gör jag det.


sexbomb

åh, va roligt det var igårkväll. hade ju gärnat stannat längre. det roligaste var att jag sjöng sexbomb på singstar (plus massa andra låtar) helt nykter. jag var den ända som inte drack, och jag var den ända som vågade sjunga. haha. tönts. "nä men ja kan inte sjunga, måste dricka minst treeee öl till." sen att man fick höra massa hemlisar, utan att ha glömt bort det dagen efter, haha. askalas. imorse kom trötta nathalie och olivia till jobbet. skickade direkt ut nathalie på skottning och olivia satt mest och slöade i kontorstolen medans jag knåpade ihop dagens planering och gjorde checklistan. dagen har varit fett lugn, men rolig. skönt med en lugn dag. fick massa feeback igår från folk. ariza skrev : glöm inte att du är the woman! rickard skrev på en lapp som jag såg imorse: igår var igår, idag är kanon! nu ska jag laga fisk. puuuuss!

party after breakdown

nu sticker jag till angelina som har den fetaste inflyttningsfesten ever! åka dit, och hem. typ. vill ju vara där hela kvällen men med tanke på att morgondagen kan bli ett lika stort helvete, så nä. NÄ VA? stannar väl till tio, då resten av gänget dykt upp, när de börjar bli runda om fötterna och det börjas snackas om vart fötterna ska bära dem ikväll.

tusen gånger starkare

förstår ni hur mycket jag älskar jessica, som tog taxi till jobbet såfort jag ringde henne imorse, när william inte dykt upp? eller olivia som hoppade in och jobbade för honom? eller ariza, som är ariza och är grym på allt hon gör och tog ställningarna när jag behövde springa in på toaletten och började grina? eller nathalie som bara var där och kramade om mig och förstod, som sa åt mig att gråta mer? och alla andra grymma, som bara stod ut med mig och den här helvetesdagen idag? 1 av 3 kassor fungerade och vi sålde för 7000 under en timma. På en kassa! Det är vad vi säljer för på tre kassor, annars liksom. Fritösen kokade, rent ut sagt, lika mycket som Ariza, när hon är uppe i varv. Det stod HOE och då tänkte jag; DU KAN VA EN HOE IDAG! Vi fick stänga av den för att den, för första gången (som jag varit med om) gick upp i alldeles för hög temperatur. Vi hade inga pommes och kö ut i dörren. EN KASSA. ALLT, har varit helt fucked up idag och såna här dagar önskar man att man var tusen gånger starkare. Dessutom har jag feber och det är andra gången jag öppnar själv som arbetsledare. LOVE, till mitt fina gäng. ni är grymmast!

fäst





såhär söta var några utav mina arbetskompisar igår.

het personalfest

hade verkligen en underbar kväll igår! den blev tom bättre än vad jag hade förväntat mig. jörgen bjöd oss på grym thaimat och sällskapet var det bästa och stämningen på topp. vi hade frågesport som visade hur mycket vi egentligen känner varandra. vi hade även en chili-tävling och jag var en av de manligaste, men det är aldrig något jag kommer att äta igen. fick svepa en öl och lägga sorbet på tungan efteråt. vi gick vidare till bliss, tills det stängde och efter det var det peacock som gällde. nils var verkligen igång. jag visste att han kan sjunga och laga mat, men att han kunde dansa också. vilken kille. haha, han kommer jag ha kul med på mina skift. he's my bicht. kom hem klockan fem imorse, efter att ha avslutat kvällen på burger king. haha. såklart! idag är det dock inte lika kul för alla andra som skulle jobba idag, som har OER på besök! OMG!

one last time

igår var det en kille som handlade av mig. han sa; ge mig vatten, annars kommer jag dö. jag vände mig snabbt efter en mugg och skrattade. sen sa han; du tror mig inte? och tog upp några tabletter. "jag kommer sakna min son. han kommer inte ha någon pappa. det här är sista gången du ser mig. jag har blodcancer. jag kommer dö om två veckor." alltså? han bara malde på om att han snart skulle dö och hans kompis sa; men sluta deppa nu du kan inte göra något åt det. där stod jag och fick ta emot alla känslor och jag vet inte om det var på riktigt eller om han drev med mig. men det är fan inte okej ändå. han kanske bara ville ha gratis mat, i dont know. obehagligt iallafall, även om jag inte har en aning om vem denna kille var.

jag vill vara viktlös, sårbar och hjälplöst falla i din famn

wiho, äntligen torsdag! nu ska jag städa här inne, för det ser ut som helvetet själv. faktiskt. kläder över hela golvet och inte en ända galge som är upptagen inne i garderoben. sen ska jag träffa den bästa innan personalfesten. han ringde mig igår när jag räknade kassorna och frågade om vi ville ha skjuts hem. snällis. jag och jessica slapp alltså att springa till kallebäck och hoppas på att sista bussen fortfarande står kvar. ikväll, ikväll, ikväll! som vi alla har längtat! jag kommer säkert bli fullast som vanligt och tjata hål i allas skallar. haha, närå. ska inte shota congac denna gång. för så gör man inte, haha. lättlurad.



vinter

himlen är klarblå, kylan är kall och snön ligger kvar. här i örgryte är vinterlandskapet så vackert. grannarna har tänt upp med julbelysningar och satt adventstakar i alla fönster. det lyser i alla fönster förutom i mina. imorgon är jag ledig så då får jag väl göra något åt detta. ska även träffa rickardo imorgon och åka till thailand på kvällen. det ni.


god kväll

Harreguud! Nu är min första egna stängning avklarad och det var fett mycket att göra. Kassor som slutade fungera, stora busslast som kom dit på kvällen och min röra i skallen! Kändes läskigt att bli lämnad ensam men det gick bra ändå. Nagy var grym att stänga med!

RSS 2.0