if we ever meet again

Jag har svept ett par koppar kaffe och läst igenom en väldigt rolig blogg i ett par timmar eller så. Har fått mig ett och annat gapskratt som väckt upp gamla minnen.


all i can taste is this moment

Åh. Jag har slösat för många ord på betapet så nu vet jag inte vad jag ska skriva. Sofia har varit hos mig idag. Vi lagade mat som vanligt och denna gång blev det pizza. Ingen blir väl förvånad? Neä. Den blev grym såklart. Sofia fick lära mig att spela betapet, så imorgon ska vi spela mot varandra. Fast jag är lite nervös för jag vet att hon är jättehetsig. Jag är.. jätteseg. Så jag känner på mig att hon kommer kasta sitt överblivna godis på datorn och skrika dumma ord för att jag är så trög. Närå. (hon kommer skrika och kasta saker för att jag vinner över henne. hihi) Jag är rädd men ska försöka sova nu. Godnatt.


betapetarn

Nä. Har skrivit allt för korta blogginlägg idag och det känns lite b. Ligger i min varma säng med tårar jag tvingat fram, för att slippa torrheten av mina linser som jag inte orkar plocka ur riktigt än. Imorgon kommer Sofia hit. Vi ska mysa till det som vanligt med lite käk och gissa vad mer... Det börjar iallafall på G och smakar jättegott. Ska sitta uppe hela natten och lära mig betapet nu. Känner på mig att den där Ektis kommer att bli min fiende. På betapet alltså. In real life så att säga så är hon min vän. När hon är Sofia liksom. Haha. Jaja.

.

bu

icecream

Jag har gjort lite mer än ingenting idag. Sarah har besökt mig. Vi åt glass och drack kaffe ute i solen.

whats up

Idag ska jag göra absolut ingenting. Som igår ungefär.


say that i'm leavin on monday morning

det är jättehärligt väder ute men jag känner mest bara för att dra ner persiennerna och knåpa ihop en sorglig spotifylista och gråta lite,haha. alla har sina dagar. igår blev jag utlurad i skogen av lilla lancelot. han har världens största koja som nästan svävar i luften. jag börjar nästan gråta så fort ja tittar på hans fina, fina lillasyster. alla som sett mig i babyformat tycker att vi är så otroligt lika. fast storebror är helt säker på att det inte finns någon likhet med öronen. hennes är nämligen normala och mänskliga, vilket mina inte är.


anything but me


would you live each moment like your last?

denna kväll ska spenderas i örebro. trots att jag inte är på tipptopp humör så blir det nog roligt ändå! igår var jag hos elin. vi drack öl och lyssnade på hård rock. jag fick låtsas att jag var min syster för det var nämligen mest bara gamla klasskompisar till henne där. jag hoppas det var okej, lina. nu kanske jag får smeta på mig lite smink och mitt nya rosa läppstift som jag köpt idag. tur att man sett på svenska hollywoodfruar så man vet hur det går till!


på spaning med annis

Jag tittade ut genom fönstret för att se om det forfarande regnade. Jag såg inget regn men däremot såg jag en gubbe som sprang för livet, ställde sig bakom ett träd och spanade. Jag tänkte aw, men lekar han kurragömma kanske, vad roligt. Fem minuter senare springer det en polis här utanför, haha. Ahaa, tjuv och polis lekte dem.. Nej men nu vill jag veta vad som hänt?

DARIA WERBOWY




would it be beautiful

att jag är tjugo år och är stelare än morfar skrämmer mig som fan. but, i blame it on my rygg för det är den som jävlats med mig under åren. inatt drömde jag att jag skulle vara med på talang eller något liknande och jag sög verkligen. jag var så jävla dålig att jag började gråta och sprang ner från scen innan jag hade showat färdigt. haha. annis på scen inför folk är illa. har ju sprunigt ner från en liten uppvisning förr (okej, det var en redovisning på tekniken i 8:an) och det skrattar jag väl åt nu. men gud vad jag skämdes då. "NEJJJJJJJJJJ, jag klarar inte mer" sa jag och var nervvraket själv. efter tio minuter hade maarit tvingat upp mig igen så jag slapp inte undan så lätt. haha. jag har många roliga redovisningar att dela med mig utav.


klick

Hej bloggen. Haha. Det känns i kroppen när man har träffat Sofia. Då känner man sig go och glad,kexchoklad som man säger. Katrinedalskrogen var det som gällde idag, som alltid när vi är pizzasugna. Men satsar man på Beach 2010 så är det det ända rätta. Pizza och godis till både för & efterrätt. That's how we do it. Vi tog våra blåa godispåsar med kanske en grön godisbit (lite miljösmart är man ju ändå) och slog oss ned vid näset brevid fågeln dennis och hans vänner i vattnet. Han var go och rund, den där Dennis och han bara skrek GODIIIS. Så, go som man är så kastade man väl en godisbit en meter bort från honom. Då kom hans dumma vänner som gick till attack. Att man inte lär sig.

Annis frågestund
Fråga nr 1:
- Är det konstigt att jag åt en stor skagenröra-smörgås när jag kom hem, efter pizza och en påse godis?
Fråga nr 2:
- Är ditt godis också slut, Sofia?


jag ger dig min morgon

Sofias och mina böner blir bönhörda (om man ens säger så men vafan, är inte så bra på såna där gudliga ord) för idag är det sol. vaknade upp i Karlskoga idag och fick frukost på sängen. Det var mysigt av mamma, trots att hon råkade äta upp min smörgås.. Men det är sånt som händer. Nyvaken och hungrig. Klart man tar för sig. Man är väl människa.



jag ser det snöar

Man har ju fått lite hopp och man har kännt sig lite glad för att Nu är våren här, har man sagt så många gånger. Men ICKE? Det var förtusan snö imorse ute på trädgården och det gör mig arg. Det är snart maj och då KAN det inte snöa. Herregud. JÄVLAGUD. sluta slänga ner snö på oss. TACK OCH HEJ.


grå som jag är

Har mest halvsovit och varit lika grå och trist som vädret är där ute idag. Har ätit för mycket godis och pyttipanna (i den ordningen också, såklart) så nu har jag ont i magen.

sov du lilla videung

Igår tittade Lina och jag på film hela kvällen. Efter ett tag hämtade hon sitt täcke och då sa jag: Du måste lova att du inte somnar! Hon lovade och fem minuter efter det så sov hon som en stock där i soffan. Jag skrek och tjoade men hon hörde ingenting. Sen somnade jag också. Sittandes.

make that change

Det känns bra. Bra, bra, bra. Jag har börjat tränat nu (hör jag apploder?). Har svettats i ett par dagar och det känns som att Nu gäller det. Har nästan inte vågat tränat förut för att jag haft världsämst kondition och en liten axelskada. Trodde jag, ja. HA. Jag har fan grym kondis med tanke på hur längesen det var jag tränade. Och axeln funkar bra hittils.

Igår kom Lina hem och vi lagade lyxmiddag till pappa och hälsade på mormor och morfar. På en vecka har båda fått åkt in till akuten. Först var det morfar som ramlade ihop och när han kom hem så ramlade mormor och bröt armen. Mina söta morföräldrar! Vi gav dem blommor (de blommorna som var kvar i buketten iallafall. Vi hittade endel utanför på gatan när vi gick därifrån. Haha. Lina: Men det var ju halva priset...) Generöst! De blev glada iallafall och det är ju tanken som räknas.


dagens underhållning:

tio personer smygtittar på grannen när han fäller ett träd.
vi skriker TIMBER! och apploderar.

jag, paulina, sarah och carro drog igång grillen klockan tre. jag kom nyss in. åtta timmar har vi suttit ute på altanen med några gamla kompisar (ja, gamla. "jag sitter hos gamla anna" sa satta så många gånger) och huttrat, druckit öl och lyssnat på da buzz. det var roligt och fan vilka grillmästare det finns inom oss.


ute i solen

det är så fint väder och jag önskade att jag hade en glass eller vattenmelon, här och nu! det är så fint att känna gräsdoft och höra hur fiskmåsarna skriker. med en kaffekopp ute i solen sitter jag och väntar på att pappa skall komma hem. han ville köpa glass med mig och det gillar jag. om två dagar fyller han år och han brukar jämt säga: för några år sen var det tjugo grader på min födelsedag! så, då drar man fram grillen och ställer till med kalas. jag hoppas det blir något liknande nu på onsdag. fast då jobbar pappa men jag vill ändå ha grillkalas. om det är varmt och sol. tjohej.

fotboll

min kusin julia spelar fotboll och jag tittade på hennes match förut. när jag var i hennes ålder så spelade jag också och det kändes som att det var jag som sprang runt där nere. vi är ganska lika tror jag. fast hon är back och det var inte jag. jag spelade som en galning och älskade fotboll. var som gjord för att spela. haha. synd bara att jag inte var lite coolare och passade bättre in i laget. haha. men jag saknar det iallafall. sporten, inte laget.


jag vill ha glass

mitt huvud hänger inte riktigt med tror jag. har inte druckit något kaffe än så det kan ju vara orsaken. arvingarna levde ju och jag vet inte om de var bra eller dåliga. men det var riktigt mysigt hemma hos krabban där vi var innan. nu ska jag säga en jättekonstig sak. det sitter kaviar på en köksstol. jag vet inte varför och det ser äckligt ut. jag vill inte ta i det. haha. skrattar åt den lilla kaviarklumpen istället. vädret är underbart och jag ska nog köpa glass sen.

and here we go again

Jag undrar när detta ska få ett slut, och Om det ska få ett slut. Har spenderat någon timma med Sophie på stan i letan efter lite partykläder. Jag hoppas hon blir nöjd nu och kommer att svänga loss på dansgolvet ikväll i dessa! Om några timmar ska vi hem till Krabban och mysa järnet! Blir nog en bra kväll!


lever ni eller?

har precis släppt iväg mina små fåglar sophie och hanna som jag tillbingat kvällen med. vi har ätit på katrinedalskrogen och tittat på talang med alldeles för mycket chips, godis och hallonsoda. fredagsmys, kallas det för mina damer och herrar (jag lovar, jag har sett reklamen). imorgon ska vi dansa till arvingarna på statt och jag visste inte ens om de levde. men det gör dom ju. och tur är väl det för annars tänker jag inte gå dit. jag är ju rädd för spöken.


godmorgon

sophie sa till mig igår att jag skulle drömma om snyggrobban och jag kan säga dig att, det gjorde jag! haha. fast det var en jävla konstig dröm och jag vaknade upp i panik. men han var där, i mina drömmar och det var roligt att träffa honom. har ont i halsen men tycker mer synd om min lilla morfar som ligger på sjukhus. hoppas han inte skrämmer upp dem med sina läskiga fingrar. haha, den busen.


godis

jag hatar att jag älskar att äta mig så proppmätt på godis tills jag typ dör. öö.. så det finns inte så mycket annat att göra, än att gå och lägga sig nu. jag kan inte äta tills jag är mätt, jag måste äta tills allt är slut och gärna jättesnabbt också. och säg inte att jag kan spara på godiset om jag nu är så mätt, för det kan jag inte. allt SKA ner. typ.

där tog min nyttiga vecka slut

märker att ni gillar mig. SÅHÄR mycket höjdes statistiken. gött. är hemma hos min moder och jag gjorde värsta lyxwoken som vi slafsade i oss. haha. slafsarna. nu snart ska jag dyka i godisskålen också. det var mysigt att fika med sofia och hon tycker att jag ska hålla mig till den här bloggen nu. annars förlorar jag en läsare och det vore trist. vi slirade även runt på willys i letan efter den perfekta falukorven eller något och jag var jättenära på att köpa en ananas för fem kronor. haha. så himla dum är jag. what. värsta chansen och jag bara "äh, tart imorrn!" lovar att den är slut då. puss. (vill skrika.)


tut och grr

snart ska jag åka in till staden brevid denna by och dricka kaffe med min möpvän sofia. synd att det inte blev sol idag, jag som bad stenhårt inatt till gud för det. åh. nu måste jag fixa klart här för snart står mamma här utanför i sin racerbil och TUTUTUTUTUTUTar som en galning för att jag är seg. känner mig lite irriterad, småarg och jobbig idag. haha. hoppas sofia står ut. men jag tror inte jag kommer visa min ilska inför henne. det vore fult gjort för hon är så snäll. hihi. jaja. ska bara lyssna klart på ca plane pour moi (tänker alltid: slampan blommar, som nathalie sa att han sjöng. haha. söt) så går jag sen. hajhaj.

i'm back. again.

hej. två veckor och två dagar. så länge kunde jag hålla mig borta. nu är jag här för att stanna. ändrar jag mig igen så tänker jag ge upp. då finns det inget mer bloggande i annis liv.

nu skall jag berätta lite om vad som hänt under dessa två veckor då. öh. jag har varit i göteborg en vecka med sarah och mamma. vi hälsade på syster lina i sin ensamhet under påsken och veckan var den bästa på länge. trevligt sällskap, party med jobbarkompisar m.fl, shopping, fint väder och inte en snöfläck så långt ögat kunde nå. på skärtorsdagen jobbade jag och det var lika roligt som alltid. älskar mitt jobb. haha. på riktigt alltså. var även där och tog en kaffe några dagar innan jag jobbade och kramades lite med dem.


RSS 2.0