who wants to live forever

det är verkligen så konstigt att jag är mer rädd för att gå ensam om kvällarna i degerfors än vad jag är att gå ensam här i göteborg. vad fan finns det att vara rädd för där hemma, egentligen? där händer det inte mycket men här är det skottlossningar, våldtäcktsmän och skumma typer överallt. himla wierd. har precis ätit nudlar och mjölk. mums, haha. billig mat är den bästa maten. tog en gammal bloggdesign. haha. orkade inte knövla. puss på er då.


go away, give me a chance to miss you

är så trött på min powerpuffpingliga blogg. hahaha. jobbar stängning idag så jag har några timmar på mig nu att fixa detta. synd bara att min dator är segast i stan och internet gärna inte samarbetar. TÅLAMOD.

why dont u need me, when i make me so damn easy to need

när jag blir sjuk får jag lätt sån hemlängtan och känner mig känslig. dricker kaffe ur likadana kaffekoppar som pappa har och bara det får tårarna att vilja tränga fram. blir ledsen för att inte spotify vill fungera när det blir för tyst här. hör regnet droppa utanför fönstret och allt är så grått. bö. vill ha ett litet djur här nu att krama på. jag får ta min kanin, maja. hon är go.


i guess u can hang with me

glöm det där jag sa om gais, för det hette visst inte örgryte. heja ÖIS. (haha, jag skäms)
trots lite dålig stämning från vissa håll igår, så var det mysigt att stänga. angelina och jag dansade oss igenom stängningslistan och det var rätt chill hela kvällen. min natt har varit hemsk. hostan höll mig vaken tills klockan var fyra eller mer. idag är jag ledig och jag har gjort det fint här hemma och ska äta färsk makrill med lina och rasmus sen. kan bli ett glas vin också till det.


hit me hard, oh my god

tog mig en lång sovmorgon och proppar nu i mig grapefrukt för att få bort den här jäkla förkylningen. hoppas inte angelina kör för hårt me mä ikväll och jag hoppas verkligen inte på några oförväntade och jävliga beställningar och ruschar. vill ba chilla ju. ska ta med hostpiller och knapra på så jag slipper det dära måste-springa-bort-för-att-jag-får-panik-av-hostan-och-ba-lämnar-allt. igår var degerfors här och spelade match mot örgryte eller gais som de heter. jag visste inte riktigt vilket lag jag skulle heja på men jag tror att mitt nya hemmalag vann. gött mos, gais!

gnällspik

Nu sitter jag hemma i örgryte efter nästan en vecka hos min syster. Har varit sjuk de senaste dagarna med en massa hostattacker och sånt skit. Simon kallar det för G-N-Ä-L-L. But, i'm only human. Haha. Jättetrist att vara ensam nu efter alla som varit här på besök. Men nästa helg åker jag förhoppningsvis hem till lille värmland. Imorgon börjar jag jobba som produktionsledare. Känns häftigt.


grattis lina!

idag fyller min kära syster år. jag firade henne med att åka in till gothia tidigt imorse för att käka frukost. jag känner min syster väl och vet hur man gör henne happi. har även tagit en rejäl runda på stan för idag fick jag den efterlängtade lönen! köpte min typ femtonde parfym för i år och lite kläder, linser och blaha blahä. riktigt nice. nu ska vi dricka födelsedagskaffi också. puss.

dancing the whole way home

 


leave me alone, im lonley tonight

Denna helg har varit den bästa på länge. Pink var skitball och grym på alla sett. Hon rullade ut som en liten hamster i en stor boll över publiken och svävade runt i luften. Solen sken och jag hade grymt sällskap. Vi kalasade från fyra på dagen till fyra på natten. Efter konserten gick vi till Gretas där vi träffade på mini-pink och sabina. Angelina och jag var sugna på kebab så vi gick till heden. "jag ska ha kebab, anna fiskpanna. kebab, kebab, kebab! - hej, en köttbulletallrik." igår satt jag med mina två degerforsare på en solig balkong och fnissade åt roliga molly som var så tokig och kvällen fortsatte i stan. vilken partyhelg. nu ska jag föräta mig på godis för jag orkar inte laga någon mat idag. åt förfan nyss frukost. vi tog en sovmorgon till halv två idag. helsjukt. kan ni tänka er mig sova så länge? nä. trodde väl det.

 

avslutningen! tänk att hon vågar sig upp där efter att hon ramlat på en annan konsert!


PINK

idag smäller det. då ska vi se den här coolingen!

först ska jag umgås med min pappa som åker hem i eftermiddag. sedan möta upp angelina och hämta nathalies biljett som hon säljer till min syster. sen, jessica. sen PINK! ooohyeah oooho! och sen (mycket sen, hatar sånt men WTF) så ska vi möta upp sarah och sabina på stan för att partaja hela natten lång. PUSS!


gettin high rock 'n roll and get a room trashed up

Det var andra gången jag fick ett telefonnummer på jobbet. Han ville bjuda mig på middag och skrev nummret på ett kvitto. Han var skitbiffig och skitbrun, skittatuerad och kanske i 27årsåldern. Inte riktigt min cup of tea. Jag vill inte äta middag med dig herr biff, tänkte jag och slängde lappen i papperskorgen. Haha. Jag tänkte dela med mig av nummret men det var ignen annan som ville ha honom heller. Ser fram emot imorgon, trots ändrade planer. Det blir iallafall pink pepp hos jess och sedan drar jag på pink med henne, angelina och lina! Nu äre ba och hålla tummarna för solsken med tanke på att det ej finns tak över oss på ullevi. Kommer bli aaaaawesome hursomhelst!


i keep dancing on my own

inatt var jag föressten så slutkörd att jag gick hem i mina arbetsskor och lämnade kvar mina nya sandaler jag precis köpt. har varit i delsjön och solat i ett par timmar och brännt upp mig såklart. men det var gött tills det blev kallt och grått. om en stund ska jag in till stan och käka firre med pappa och syster. har nu efter många om och men skaffat mig en biljett till Pink, så på fredag ska jag, angelina, jessica och nathalie rocka loss tillsammans med henne och tusen andra på ullevi! kommer bli grymt.

jag ska dansa med pink

man har väl hört någon skryta med att säga; fyfan för den där kvällen när vi två sålde för 2800! det var grejer det! Då kan jag säga; F-U, fyfan för igår då jag och angelina sålde för 3300! DET var grejer det! det är så roligt att pappa är här. jag hade verkligen hoppast på sol idag, eftersom vi ska åka och sola. woppsi. nu ska jag dricka upp mitt kaffe och boka pink biljett tills på fredag!


magister

igår morse såg jag föressten bogdan åka runt här i örgryte. tänkte; jag känner igen den här bilen.. jag känner igen det där registeringsnummret.. jag känner ju förfan igen honom med. bogdan. nu ikväll smög jag runt efter honom på ica focus. haha. jag är så nyfiken och rolig. OKEJ. ville bara säga det. haha. trodde han var här med micha först men nej. det är typ hans mamma eller nåt. de gick lika roligt och det är väl inte så stor chans att han hittat någon som haltar runt likadant som honom? hihi. (GLAD GUBBE) jag ska sluta retas och vara dum nu. ska bara äta mitt godis och vara tyst. puss.


är bara lite slutkörd.

Har nu jobbat 70 timmar på en vecka. Ungefär. Åtta dagar kanske. Ändå är jag inte så slutkörd som Olivia verkar tro! Hon har inte riktigt alla fiskar i vattnet den där tjejen, tror jag. Haha. Det är väl tack vare henne som jag klarar utav dessa timmar för hon sprider sån glädje med sitt guldfiskminne och roliga kommentarer. Imorgon kommer pappa hit i några dagar, och efter det så besöker Sarah och Sabina staden Göteborg. Det blir riktigt najs. En partyhelg kan jag tänka mig! Verkar dock inte som om det blir något med Pink, men vi kan nog ha kul utan henne! haha. Lite trist, men fan. Puss. Det blir nog fan lite godis ikväll och när jag äter det så ska jag sakna den andra godisråttan och längta tills hon kommer hit och äter godis med mig! Haha. Puss, IGEN.


fnitter och fniss, när ska jag få ledigt?

jag och jessica jobbade stängning igår. det gick bra ända tills halv tolv, då det rullade in fulla människor som beställde så jävla jobbiga grejer. vi fick kicka ut dem vid stängningsdags och de lämnade kvar allt skräp på borden. (fast vissa var shyssta och la skräpet brevid papperskorgen, för att göra det lite enklare för oss. va snälla) jag ville skrika. haha. sen var det inte bättre att en hylla rasade samman och det låg papper och femtioöringar över hela kontoret. vi missade bussen och fick gå hem bland alla sniglar och harar. men det var mysigt. skönt och friskt i skogsluften och vi pratade om romantiska turer med häst och vagn i new york.
imorse blev jag väckt fem i tio av min chef som undrade vart jag höll hus. tjugo över elva var jag på jobbet och fnittrade ihjäl mig för jag var så himla trött. tur att nagy nagy var lika trött som mig och kunde fnittra med mig.


friday night and you were mine for life

igår for jag hem till min syster efter jobbet. hon färgade mitt hår och så drog vi oss upp till översta våningen där vi satt på en terass i solnedgången och drack vin med några andra. det var riktigt trevligt. idag har jag gjort en synundersökning och jag tycker det är så pinsamt. jag har verkligen dunderkass syn och det är inte roligt att rabbla upp bokstäverna utan någon som helst synhjälp. skulle egentligen varit ledig idag men ska jobba stängning, och vara ledig imorgon istället. känns sådär, för jag har ont i min lille skalle. men det skall nog gå bra. får köpa med mig några flarrer med vitamin well focus så kanske jag klarar av dagen.

en längtan eller två

Vi är mitt inne i sommarn men jag kan inte sluta tänka och längta till hösten. Jag längtar alltid efter hösten. Jag saknar doften, färgerna och känslan. Man virar en halsduk runt halsen och sparkar upp röda löv i luften. Sommarn är mest till för barnfamiljer, festivaler och bad. Jag har varken barn, ska gå på någon festival eller har tid med att bada. Det känns som om man inte har tid med något på sommarn. Kylan börjar komma och man måste värma sig framför en brasa eller äta en varm och kryddig soppa. Sedan kommer vintern och då får man äta lussebullar och vörtbröd. Mumsfillibaba. Haha. Hejdå. Ska laga lax, bulgur och en dyng citronig sås nu tills imorgon.


snigelgatan

skårsgatan borde istället heta snigelgatan. jag svär att jag får gå kors och tvärs längs hela gatan när jag ska gå ner till spårisen. och ni alla vet hur döförskräckt jag blir utav de där slemmiga typerna. SAD FACE. hähä. äntligen har jag lite lugn och ro efter denna långa dag, men jag trivs med att jobba som PL. Måste bara bli lite mer bossig och lära mig att peppa folk till att bli lika grymma som mäj. Fick lära upp en nykomling idag och sånt är alltid kul. HAPPY FACE. okaj. man har ju varit där själv och det känns som det var flera år sedan, fast att det bara var ett. tiden ba flyger iväg mina vänner. hejra!

från och med du

den här dagen har gått galant. visade vad jag gick för som produktionsledare och så har jag skrattat så jag lever i hundra år till, för att olivia är så rolig. hon behöver inte säga så mycket, jag börjar ändå fnittra. tyckte lite synd om mamma som hade tänkt åka till havet och bada idag, när det verkligen öste ner vatten from the sky och så åskade det hela morgonen. sitter nu och pratar på olika dialekter med mig själv. KUL LIV, hähä. närå. puss. gnatt.


liseberg

omg, vilken dag! jobbade tio timmar när jag egentligen bara jobbade nio i denna döhetta. börjar känna utav pressen nu inför de kommande dagarna och min framtid för jobbet. idag har jag mest kännt mig som ett hopplöst fall, eller ett skämt stora delar av dagen. kvällen har jag spenderat på liseberg med mamma och lina. det var lotta på liseberg och reng i luften. fick springa allt vad jag hade när jag gått av spårvagnen. nu hör jag knappt mina egna tankar, för det droppar så mot fönstrena. puss, godnatt, wish me luck this week.


when u tell the world ur mine

den här dagen har bestått av räkor, vitlöksbaugetter, promenad till stan, subway, godis och chips med mamma. igår var det en grymt varm dag och vi spenderade den på stan. på kvällen åkte jag hem till john och ida som hade lite grillparty med några jobbarkompisar. vi satt ute i filtar och klappade till alla myggor, skrattade åt en jättefiskmås som dregglade och var med oss hela kvällen och sedan hamnade vi på flamingo i järntorget. nu ska jag mysa med mamma. puss.

jag orkar inte

jag säger bara, DEN HÄR DAGEN...! det började med att jag missade spårvagnen med några sekunder imorse, så jag fick springa in med obekväma skor, en trasig påse och i det varma vädret till liseberg för att precis hinna med min buss. jobbade nästan konstant i nio timmar och fick hoppa en rast, det var för mycket att göra helt enkelt och jag är väl för snäll som vanligt. kände mig jättegrinig och röt till lite och ville bara skrika till alla jävla gäster att städa upp efter sig för att jag orkade inte! men jag lät bli. åkte in till stan och käkade på någon italiensk restaurang med mamma och lina nu på kvällen och det var mysigt. nu är jag ledig i två hela dagar och då ska jag försöka få lite färg och umgås med min mamma som jag knappt träffat under hela sommarn. puss puss.

thank god it's friday

igår trippade jag runt på stan med sofia i regniga göteborg. vi drack kaffe, åt riktig husmanskost och mer kaffe. vi skrattade åt en go göteborgare som trampade på samma servett två gånger som han släpade runt med under skon. vi var inne i en fin fransk affär där jag hoppas att hon kommer börja jobba. då ska jag hänga där med henne. nästa vecka byter jag och farmor positioner. då är det hon som är min bitch! arbetsledarna och bossen gjorde upp att jag skulle byta några pass med henne, så jag är förberedd inför hösten då jag även ska gå på någon utbildning. spännande.
Fredag idag, och mamma kommer hit ikväll!

jag och norska folket

lina och jag svalkade ner oss med någon drink på dinner 22s utomhusservering och hejade på alla handbollsungar från alla möjliga länder som gick förbi oss. på vagnen hem hamnade jag bland hela norska folket och höll knappt på att komma av för det var knökat med nörrmän som sjöng ramsor på det gulliga språket. nu är jag hemma, och jag tror minsann att en av mina roomis varit här ikväll, för det var tänt när jag kom hit. kan vara en tjej jag mötte här på gatan, och om det var hon så var hon skånsk. roligt. imorgon ska jag träffa sofia och i helgen kommer mamma hit och hälsar på! blir några bra dagar här känner jag på mig!

working eight to six

Efter ett tiotimmars arbetspass är jag nu rätt haj på det nya kassasystemet vi fick in idag! Så jävla fräckt med touchkassor, tillskillnad mot innan då vi typ hade som tangentborg och en minitv med knappar man fick chansa på, var rätt. Kände mig alldeles febrig och blek idag, så gick ut och satte mig i solen med jessica och simon en sväng som jag hade ett litet snack med. ska få prova på att jobba som produktionsledare nästa vecka och förhoppningsvis kunna fortsätta som det i höst. fett nice. eller jag, för mina erfarenheter är det fett nice, men för kroppen - bad shit. riktigt slitsamt tror jag. Lina, vill du gå på bio med mig någon dag? jag har tickets och du har första tjing!



hej här är jag, köttbullen

Trots att min kropp varit som spagetti hela dagen, så klarade mina ben av att ta sig en promenad till la work med linis. Det var kul att prova på att ta sig dit och det var riktigt mysigt i det lilla skogsområdet. En liten trollskog där man bara ville leka och golfbanor här och där. Finfint. Drack lite kaffe och käka crippe och då är jag väl inne på vecka nummer två med snabbmat. Haha, men det är gött och jag har faktiskt inte så mycket tid att laga maten själv nu i all flytt och grejer. Så ser Sofia en liten köttbulle som rullar fram på avenyn på torsdag, så är det jag soffi! Jag längtar, ska bli kul att träffa henne för det var long time ago.

a life without colors is hard to believe

Igår hade Doris tappat bort sin röst. Jag vet inte hur vi klarade av att diskutera detta men på något sett kom det fram och ändå suger jag på kroppsspråk. Under de timmarna hon inte hade fått ut ett ord, så hade hon haft tid på att fundera endel. Typ om hon skulle bli överfallen, hur fan skulle hon göra då? Inte hade hon någon visselpipa med sig heller. Hon började göra pruttljud med munnen och jag tror faktiskt att det skulle skrämma bort äckliga gubbar som inte har något bättre för sig än att hoppa på unga tjejer.
Idag har jag shoppat upp några kronor för mycket på kontot. Rummet känns nu mycket hemtrevligt och vacket. Nu väntar jag bara på att någon ska komma och hälsa på så jag kan bjuda på saft.



välkommen till annis



har jag fått solsting eller såg jag nyss en kamel?

Min syster och jag traskade ner till hamnen där vi slog oss ner en stund. Härligt att bara ta det chill efter denna varma dag. När jag satt på spårvagnen hem, blev jag inte ens förvånad när jag såg en kamel traska runt på avenyn. Jag har sett sjungande gorillor förut och katten molly kan låta som en hund. Imorgon ska jag in till stan och träffa Fatiha som befinner sig i Göteborg efter sin lilla resa. Det kanske är Fatiha som smygigt med kamelen från marocko? Jag håller tummarna för det, för den var söt och jag vill gärna klappa den.


jag vill inte jobba som en apa, nej, jag vill va ledig och bada o sånt.

Igår hamnade jag på en fest i Järntorget med lite jobbarkompisar, min syster och hennes pojkvän. Chefen stod i DJ-båset och va ball. Och så åt vi massa jelly beans. Idag har jag varit i köket med Ariza. Hennes uppgift var att coaha mig till att bli en kämpe och en grym etta som har koll på allt. Det lät ungefär såhär (på skånska); JAG SKITER I OM DU BÖRJAR TJUTA, SLÄPP UT TÅRARNA MEN GE INTE UPP, FORTSÄTT KÄMPA JAY!!! I såna tillfällen, då allt är totalkaos och man vill gråta av förvirring, ska man låtsas att det handlar om liv eller död. Snart ska jag dra mig in till stan och njuta av det fina vädret så mycket jag bara kan. Snacka om att det varit årets varmaste dag!


Röda sten

Är uppe tidigt och packar, städar, sjunger och dricker kaffe. Tur jag inte har så mycket grejer med mig, så det blir nog rätt smidigt ändå. Idag flyttar jag! Fan, vad snabbt det har gått och än har jag inte förstått det, att det är mitt nu. Vad ballt. Imorgon bär det kanske av till Röda sten där Wille bli Full ska hålla hus. Någon måste hålla koll på grabben, så han inte hoppar på en cykel och glider iväg på. Han har cykelförbjud, men är rätt busig ändå.

it used to be a funhouse

Min kropp börjar känna utav stressen efter allt jobb, tankar på flytt och allt som jag inte hinner med att göra. Det kändes idag som att jag skulle bryta ihop, eller iallafall att benen skulle vika sig och det var så jävla störande att mina skosnören gick upp precis hela tiden. Så jag hoppade på ett ben halva dagen och jag röt till såfort någon sa något om det. Haha. Har fått lite tips och information om produktionsledar arbete idag av en kär kollega som berättade att man måste ha ett väldigt starkt psyke och kunna ta kritik, för det är PL som får ta all skit. (se på fan, det rimmade, haha). Som PL ska man ha koll på allt och man är fast i köket. Man har inte tid att tänka på sitt eget arbete för man måste se till att de andra sköter sitt. Ungefär. Tio timmars arbetspass. Öppning och stängning. Men, det är en utmaning och en himla bra erfarenhet. Och ett fast jobb.

so happy i could die

Idag har jag varit och hämtat nycklarna till mitt nya place så från och med i morgon, så har jag tillåtelse att bo där! Känns fint, väldigt fint! Och ba för jag har så nära till jobbet så vill gamle farmor att jag ska ta över hennes produktionsledar-pass så hon kan få sovmorgon och slippa stänga. Ariza är för gammal för sånt där nu, haha. Vi får se hur det blir med den saken men det vore såklart nice. Angelina avslöjade idag att hon och min lilla vän sarah tänkte kidnappa mig till pink-konserten så jag hoppas att de slår till på det, för det vore också nice!


RSS 2.0