i can't be tamed

Nu är jag värd några glas vin, för jag har nämligen fått ett underbart samtal som först verkade lite tveksamt. Typ; eh, hej anna.. tyvärr äre nu så att.. ja ba tänkte skoja med dig och säga att du inte fick rummet, men det fick du!
FATTAR NI? Jag ska flytta till Örgryte, wiho wihu wihey, lycklig tjej. Det stod mellan mig och sex andra och jag var bäst. Bäst, bäst, bäst, bäst.

svensk sommar

Det suger att vädret inte alltid är på ens sida när man är ledig. Det är väldigt varmt, lite soligt men ändå lite smågrått på himlen. Men vi trotsar det gråa och sticker iväg till slottskogen där vi ska käka glass och ligga på en filt och ah, ba glassa helt enkelt. Min hy kan verkligen behöva lite sol, för det ser ut som jag fortfarande lever i december månad ungefär. Inte så kul att få köpa typ den ljusaste nyansen på en foundation mitt på sommarn, ba för jag jobbar dagarna långa och aldrig hinner se solen. Jaja, älvsnabben nästa!

one more time with feeling

Lina och jag tog oss en kvällspromenad denna sköna sommarkväll längs vattnet. Det luktade hav, blommor och segelbåtar.


vad världen är liten ändå

jag har tusen fjärliar i magen, för nu har jag förhoppningar stora som elefanter. drog med mig syrran till örgryte och där vandrade vi runt och letade efter mitt, förhoppningsvis, nya boende. har nog aldrig varit i ett trevligare område och husen var fina som tusan. träffade på snubben som äger huset och det kändes precis som om det var storebrorsan jag pratade med. det kändes jättetryggt och han hade två barn, badtunna och en spindel som flygit hit i en termos ända från usa, haha. rummet var perfekt och jag kommer att dela på den lilla våningen med två andra tjejer som jag delar kök och hall med. imorgon får jag svar, och om han fortfarande tycker att jag är favoriten, så blir jag mer än överlycklig och då får jag bo där tills jag är femtio år om jag vill det. då kan jag gå till jobbet på ca tjugo minuter. HUR PERFEKT ÄR INTE DET?


jag kan gå

Om det här går vägen, så kan jag snart gå till mitt jobb. Ni hörde rätt. Jag kan GÅ dit. Om någon timma ska jag iväg och titta på ett rum som hyrs ut i en villa, med en liten trädgård, egen ingång, kök, badrum och tvättstuga och allt vad det innebär. I Örgryte, vilket är typ en fotbollsplan från mitt jobb. Nu håller jag tummarna stenhårt för det här känns bra! Tänk vad skönt att kunna gå till jobbet, istället för åka buss fyra gånger för att ta sig till och från jobbet, vilket tar en timma. Åh! hoppas hoppas hoppas!

jag blir aldrig densamma som förut, somliga ljus brinner aldrig ut

Lyssnar på thåström och läser igenom min gamla blogg för att trötta ut mina ögonlock. Skrev mycket om min kärlek till hösten och saknad efter er. Allt känns bara så annorlunda nu, och det känns så konstigt hur allt kan förändras utan att man knappt är medveten om det. Ibland känns det som om jag är så långt, långt borta och det stämmer väl kanske. Musiken strömmar ut och jag tuggar nervöst på tuggumi i ett mörkt rumm och mina ögon vägrar att trötta ut sig.


u making me live now

Imorgon ska jag laga till värsta kalasmatlådorna och kanske åka iväg och bada med ida & ida. När jag kom till jobbet imorse så var jag typ den tredje personen som klev in i restaurangen. Det var dölungt, men sen kom halva sverige ungefär. Köpte med mig en godispåse som jag tänkte ha tills the break-up som börjar nu. Jag åt precis den sista godisbiten. Så dålig.

det går bra nu

svooosch, så hade jag jobbat tre timmar. det har jag inte gjort på evigheter och det gick väldigt snabbt. men det ses som sex timmar idag ändå. jag skärpte till mig och visade vad jag gick för idag, till skillnad från igår, hähä. nu längtar jag tills nästa helg. ida och jag har pratat ihop oss lite.

blä

bara för att vi var så jävla bra i förrgår så blev det helt tvärsom igår. det kändes som om de flesta hade en dålig dag. men alla var väl inte så peppade att jobba på midsommarafton. liksom. fick tillomed lite skäll. haha. blev lite ledsen men jag shapade upp mig och då gick det väl lite bättre. tröstade mig med att det var dubbel lön. idag också och nu ska jag iväg. puss.

det ska firas

imorse mötte jag jessica påväg till jobbet. hon hade två feta godispåsar fulla med gottigheter som hon tänkte bjuda oss alla på. det luktade liksom FÖRSÄLJNINGSREKORD idag, så lika bra att vara förberedd på att fira! Och självklart blev det rekord också. så jävla bra är vi! nu ska jag äta lax. puss.

keep holding your thumbs

ni får gärna fortsätta hålla tummarna för mig, även fast ni inte riktigt höll tillräckligt hårt nu. men jag ger inte upp. jag vill så gärna stanna här i götet till hösten så jag ligger i. om jag stannar, kommer jag bli rik. ok? typ nu t ex har jag tjänat mer på en halv månad, än vad jag gjorde förut på en hel månad. tänk då om jag får heltidsjobb i höst. noway att jag åker tillbaka och släpper detta, haha. har tröstshoppat på stan idag tillsammans med lina. köpte converseskor, makeupstore-foundation och lite annat smått och gott för typ hundratusen kronor, nästan. närå. men jag har inte snålat idag kan jag säga. nu ska jag dricka mousserat vin på balkongen med lina och rasmus. puss.

we'll never know what the future brings

Det verkar som om jag är den nya nattbloggaren. Hoppas på lite mer sömn inatt för inte fan räckte fyra timmar till inatt kände jag. Men är man spänd så är man och ni är grymma om ni håller alla tummar och tår ni har för mig. Nä, ska man släcka lampan kanske?


hello mr police and fireman

Jag hoppade in två timmar tidigare idag för att vara snäll och för att lära mig den nya grillen. Det första jag gjorde var att dra igång brandlarmet som fick dit både brandmän och poliser, haha. Jag är väl för rolig.

där ute finns en värld av långa nätter

jag sitter vid fönstret i mitt rum och blickar ut över stadens alla ljus.

håll den tänd, låt oss gå i eld

istället för att sova ger jag en spotifylista lite mer liv och mina favoriter just nu är bl.a genom eld med oskar linnros, rockin in the free world med neil young, wavin flag med k'naan, waka waka med shakira och we no speak americano! haha, men okej. jag vet inte varför, men genom eld tycker jag om så mycket att jag vill fälla några tårar. kanske är lite trött ändå. gonatt.

tuva-lees dop






clap your hands

Idag har jag fått löneförhöjning med ca tjugo spänn. Det känns fett gött, så det firar jag med tacopaj istället för fattigmat som blodpudding, haha. Visste om att lönen skulle höjas, men då hade jag räknat med några kronor. Inte en tjugolapp mer i timman. Sweet!



baby love


love is a losing game

Jag kan höra musiken och stämningen från frihamnen, för nu är jag tillbaka i Göteborg. Packade ihop mina saker på fem minuter och lämnade Degerfors som jag egentligen skulle åka ifrån imorgon. Jag vet vad jag lämnar, men jag vet att det finns kvar. Känner mig ändå lite ledsen. Jag saknar redan mamma och pappa.


i'm feeling like a star, u can't stop my shine






din tystnad säger allt som dina läppar vill


degerfors

Det var en fullspäckad dag igår för min del. Packa, åka karuseller med Peo and tha gang på Liseberg, sticka iväg och jobba fem timmar, äta upp min misstag-burgare och bila hem till Degerfors mitt i natten. Men det var riktigt nice och Paulina kan åka balder tre gånger, SAMTIDIGT. Inte många som har den talangen. Vi tänkte nästan stanna till vid Bert i Skara och berätta det för honom i hopp om en karriär till henne. Idag ska jag på dop för min fina lilla brorsdotter.


nej, vi tar inga intervjuer idag

Igårkväll ringde telefonen på jobbet. Jag svarade mitt i all stress.
- Hej! Var det dig jag pratade med häromdagen, om tv?
- Öh, nä det var det nog inte...
- Nähä, men är det Simon som är eran chef?
- Ja, det stämmer..
(Han börjar ställa massa frågor om honom och jag har fullt upp med att fundera ut vilken kanal och varför de skulle ringa från tv, till vårat jobb och först och främst; fan, kommer jag att vara med i tv?)
- Öööööh, jag har inte tid med dig längre..
- Men.. (han ställer ännu mer frågor och jag får frågande blickar som distraherar mig)
- Tyvärr måste jag lägga på nu, hejdå, säger jag med lite panik i rösten.
- Det var någon som ringde från tv, sa jag till mina medarbetare.
Nathalie och jag började fnittra och drömma om tv-världen, då jessica med lite fler järnceller sa:
- Tv? Anna.. Han sa inte CV då?

Hahaha. Fan, klart att han sa CV? Herregud. Hörapparat till Anna! Skämdes lite och tror att killen var på jobbet idag och lämnade sitt CV. Stackars kille. Han var säkert mer nervös än mig.

Varför jag hörde ordet TV var nog för att våran nya grill, som vi ska få nästa vecka, fakstiskt HAR varit med på tv. Just våran grill, som ska stå i vårat kök. På nyhetsmorgon. Haha. Kändisgrillen. Jag ska be om dens autograf.


the butterflies fly away

Lyssnar på rock såhär på morgonen med en kopp starkt kaffe för att piggna till. Mitt huvud värker lite men det känns rätt okej ändå. Bror min ringde mig nyss och det är inte ofta vi talas vid på telefon. Han ringer typ om han ska berätta att Ida är gravid eller om han köpte nya skitdyra jeans eller när han låtsas ringa från Grythyttan. Haha. Han är rolig. Denna gång handlade det om dopet. Det kommer bli så fint och jag saknar mina små brorsbarn så otorligt mycket. Fina, fina barn.


pick a fruit in my fruitpåse

ikväll har jag jobbat och haft en liten fruktstund med jessica och nathalie. det spelades harmonisk musik och tack vare det så blev jag jättetrött. som tur är så är jag hemma nu och ska sova. i'm gonna get back there tomorrow och då mina vänner, kommer bönderna från degerfors hit till storstaden. kanske träffar jag på dem. u nerver know! två dagar kvar, sen far jag hem till skogarna och då blir det dop! jag längtar.

the world better prepare

igår såg jag fattyboom. hon var cool. idag har jag hittils yrat runt på stan med lina. jag köpte ett linne på topshop för trettio spänn. yä. och kycklingsallad. kortfattat och bra. inget svar än men jag ger inte upp. puss.

oh ho oh ho

Håller alla tummar och tår jag har på min kropp.

rockin in the free world

hittills har min lediga dag varit underbar. solen skiner och himlen är klarblå. har sovit ut och tagit en fika med lina i vasa. köpt en klänning och massa god frukt som jordgubbar och annat somrigt. nu skall jag sätta mig på balkongen med en stor kopp starkt kaffe och sola mina ben. det är inte långt kvar tills det lilla gänget bestående av paulina, sarah, carro och danielle besöker göteborg. på fredag ska jag hänga med dem till liseberg, sen åker jag iväg och jobbar och sent på kvällen åker jag med dem hem till degerfors för det är nämligen dop för lilla tuva-lee på lördagen. puss på den här dagen.

dancing on my own

Imorgon ska jag njuta av en ledig dag. Jag känner för att göra absolut ingenting, men jag vet att jag kommer att lida av långtråkighet och stressa runt ändå. Idag har jag jobbat hela dagen och det gick sådär. Tiden gick väldigt långsamt, jag kände mig så ensam, ledsen och nervös och varför vet jag inte. Jag höll på att vika lite tvätt och bara kände för att börja gråta. Utbränd kanske? Haha. Har suttit på Linas varma balkong och njutit av lite mousserat och ska snart in till stan och ta ett glas eller två.


need to jump in the cold water

Igår gick jag runt och tjänade pengar på att göra ingenting ungefär. Fick sluta en timma för tidigt för det var verkligen heldött. Det ösregnade och det stormade hela dagen så jag åkte raka vägen hem och mötte syster på Nordstan. Vi åkte hem till henne och käkade godis och tittade på film. Jag har sån beslutsångest över hösten och framtiden. Skola i Grythyttan, åka hem till Degerfors och tråka eller stanna i Göteborg och kanske bli produktionsledare? Vad lockar mest? Åh. Kan inte allt bara ligga på ett och samma ställe så jag kan göra lite av varje. Jag måste bestämma mig ganska snart, tyyyyp.


är vi grymma eller är vi grymma?

Jag älskar fan mitt jobb. När jag kom till jobbet imorse så kom Jessica med en flaska Asti till mig. Cheferna tyckte att vi var så grymma igår som sålde rekordmycket, så vi fick en varsin flarre som vi kan fira detta med. Jag som bråkat så mycket med Simon, haha. Närå. Han gillar mig ändå, trots att jag kladdar ner honom och trampar honom på fötterna hela tiden. Imorgon ska jag kanske hänka på honom och några fler små rävar till Majorna på något utomhuspartaj. Och just ja! Jag har äntligen köpt min älskade Givenchy-parfym och jag är så kär, så kär.


catpoop

På min lediga dag, jobbade jag. Fick hoppa in för en liten sjukling men det var roligt. Vi sålde på som fan, och då menar jag som fan. Tror vi hade försäljingsrekord nästan under en liten rusch där när jag hoppade in. 9300 kr tror jag vi kom upp i. Vi brukar väl ligga runt 8000 annars under en bra rusch. Nu ska jag ta hand om den lille katten som inte mått så bra idag. Spyor och kattbajs här och där. Haha, stackars kisse och stackars kattvakt.

i got my eyes on u

Jag har jobbat typ sextio timmar på en vecka. Jag är trött. I personalrummet låg det pappersrosor och bullar på bordet när jag kom dit i morse. I horoskopet stod det att jag skulle vila, men det fick Ida göra åt mig, som satte sig och sov på sin rast. Jag hade fullt upp med att smöra för chefen som jag råkade spruta ned med ketchup. Han gjorde "i got my eyes on you"-pekningen mot mig. Jag försökte göra egna pappersrosor som jag skulle ge till honom, men de blev så fruktansvärda så jag gav upp. Igår var Timo Räisänen på vår restaurang. Men jag missade honom. Snablar.


känns rätt gött faktiskt

att vissa redan fått tillbaka sina skattepengar nu, överaskade mig lite. att jag var en av dem, överaskade mig mer. det firar jag tillsammans med katten molly och en fet godispåse från 4-gott. äntligen kan jag bli ägare till min givecnhy-parfym med gott samvete.

clap your hands

Igår var jag fnissig men hade en jävla otroligt fruktansvärd huvudvärk. Jag började i köket där Ida och jag lekte bilrace med ett par pennor. Så lungt var det igår. Ungefär. Trots min huvudvärk och att jag inte är så van så gick det toppen att stänga. Nu har jag skrivit på det här inlägget alldeles för länge och jag ska snart tillbaka till jobbet, så tjollahopp.


två anna och en med h

Idag har min tid ändrats fyra gånger och jag har gått med på alla fyra olika tider bara för att de frågar när jag ligger och sover, är stressad eller bara är sådär söt och snäll som inte kan säga nej. Ska iallafall stänga idag med lilla Angelina och det blir roligt. Alex ringde mig tidigt imorse och frågade om jag kunde börja kl 11. Ja, sa jag. Och så börjar jag kl 16 ;PppPpp som man skulle sagt på facebook, eller nåt. Haha.


sommardagar

Har min första lediga dag nu och jag vet inte riktigt hur jag ska fördriva den ännu. Har gjort matlådor. Korvstroganof med sojakorv och bulgur till det. Maten blev så vacker men om det är ätbart vet jag inte. I torsdags firade vi att tentan var klar. Fast jag har ju inte gjort någon jäkla tenta men jag kunde väl fira lite ändå. Vi satt på en balkong och drack rosévin tills det började ljusna ute. Igår åkte jag in till stan med Lina och Sanna. Vi slog oss ned på en filt i det gröna, mitt bland studentvagnar, spårvagnar och fontäner. Vi åt jordgubbar och drack islatte. Sen jobbade jag tills det blev mörkt och vi fick muffins.


driving one of your cars

I Göteborg övningskör man snygga i bilar utan tak. Snart ska jag in till stan och titta efter en doppresent till lilla Tuva-lee, sätta mig på någon gräsplätt och läsa en bok. Sen ska jag jobba. Molly har skrämt mig tusen gånger idag och klockan är snart bara elva. Den lilla busen. Har skrikt högt och knappt vågat gå förbi henne, för jag vet vad som väntar.


hot in here

Nu såhär i efterhand så önskar jag att jag blivit kvarglömd i frysen på jobbet. För det har varit så, så, så otroligt varmt och jag jobbade 8 timmar. Angelina är så busig som stängde in mig. Ändå trotsar jag hettan och sätter mig på balkongen med Lina och hennes plugg och solar lite i kvällssolen.

RSS 2.0