new stuff

i ett par dagar har jag testbloggat på blogspot istället för blogg, så nu har jag bestämt mig för att lämna blogg. haha. annisbananis.blogspot.com är mitt nya plejs. det känns mycket mysigare. så, check it out. puss, tack & hej!


tuva-lee

på köksgolvet låg det en vit, mjuk pläd med en liten bebis på. så liten, så söt. ibland öppnade hon ögonen och kikade på mig med sina blå ögon. jag luktade på hennes svarta hår och höll mitt lillfinger i hennes lilla, lilla hand. jag tittade på min bror, ida, lancelot och lilla tuva-lee och tänkte att det är en himla fin familj. en fin familj i ett fint hus. fyra människor med tvåtusen bilar och en katt. när jag var liten kunde jag väl aldrig tro att min dumma storebror skulle få det såhär. jag kanske drömmer lite om en egen familj. ibland. nångång iallafall.


baby

jag sitter barnvakt åt min lilla lancelot, och gissa varför? för att min storebror och hans ida fick åka in till BB inatt för att föda en liten bäbis! klockan sex imorse ringde de och väckte oss och den trötte lancelot sa: nej, nu tror jag att jag svimmar. är du säker? haha. en liten flicka blev det och hon ska heta tuva-lee. så idag ska vi fira detta med att baka, måla teckningar och busa i väntan på att få träffa den lille.

and this is my time to stand

jag har sovit hos min mamma i karlskoga som numera är mitt andra hem och jag vaknade med solen lite halvt skinandes i ögonen, ensam hemma för att mamma redan åkt iväg till jobbet. jag gjorde en bamsefrukost och läste en bok i soffan i ett par minuter (ni trodde jag skulle säga timmar där va, men en sån läslus är jag inte.. haha.) just nu dricker jag någon rolig dricka som jag hittade på ÖB som heter Fizzy Vimto, den smakar barnsligt och hallon. Borde kasnke dricka kaffe istället och ladda inför träffen med sofia. haha. japp, henne ska jag träffa idag och det blir myspysigt. haj haj, som man säger på skånska.

running up that hill

genom skogen, ute på landet och på några smågator promenerade jag med paulina imorse. när jag droppat av henne så traskade jag inte raka vägen hem utan tog en liten omväg och började springa. det där var bara uppvärmingen tänkte jag och fem sekunder senare började jag flåsa som aldrig förr. (okej, kanske fem minuter) jag förstod att min kondition skulle vara dålig, men såhär dålig? fyfan. jag kände mig som sjuttio år och när våren är här så skall jag minsann leva upp till min verkliga ålder och springa som en tjugoåring. snabbt, smidigt och lätt ska det gå igen. jag som var så grym på att springa förr i tiden (när jag var ugn.. eh.. är jag sjuttio år på riktigt eller?!).


helt bananas

paulina sitter på golvet och över henne ser jag en plattång som är påväg att falla. jag skriker AAAJ, AKTA och håller för öronen.
för det första: aj? vadå aj?
för det andra: varför håller jag för öronen?
för det tredje: plattången ramlade inte ens ner..

nu ska jag lägga mig och läsa en bok som jag köpte i göteborg. jag är redan på sidan åtta av typ trehundra. det trodde ni inte va, att jag hade kommit så långt? (kan klämma in här att jag ska döda carro om hon smittat mig med magsjukan.)

dance like there's no tomorrow









spritluckan

jag vaknade upp på en soffa brevid angelina som var klädd i lite för korta mysbyxor och en magtröja i mölnycke efter en kväll på spritluckan. vi korkade upp på jobbet igår kväll medans de två Idorna som kommit hem efter ett par månader på andra sidan jordklotet jobbade häckarna av sig. när de stängt så åkte vi in till stan och dansade och drack sura drinkar på park lane. vi hade det grymt och natten blev lång.

är nu påväg hem till de värmländska skogarna och där kommer jag att stanna. känns skönt men tråkigt. jag vet faktiskt inte alls vad jag ska göra och kommer troligtvis klättra på väggarna efter bara ett par dagar. i göteborg har det ju varit full fart hela tiden. som smör. haha. kommer att sakna min kära syster och alla andra där nere och idag blev vi bjudna på smarrig räkpasta hos henne. pappa, farfar och majlis åkte nämligen dit idag och de plockade ju med mig hem. nu skall vi nog stanna och ta en fikapaus snart, hoppas jag. haha. sugen på något men jag vet inte var vi är. puss.


snusmumrik

nu är den här, den sista dagen i götet för imorgon ger jag mig ju hem. skall strax åka till jobbet och på vägen ska jag köpa snus. hahaha. inte till mig. det roliga är att jag inte vet vad för snus jag ska köpa, så jag får väl göra lite ole dole doff så får ariza bli glad för det hon får. hihi. puss.


and i can't be no one else

igår blev det lite kvällsmys med lina, lena och melad. det dracks vin av tjejerna och tjejcider för killen. haha. vi tittade på let's dance och spelade något nördspel som fick mig att känna mig som den mest oallmänbildadeste någonsin. idag ska jag jobba 12-22 så nu har jag både ätit frukost och lunch så att jag ska orka. längtar tills jag får äta min matlåda. hungrig tjej. haha. hejhå, nu skall jag ge mig ut i solen. tjoho,puss.

manboy, manboy, you can call me manboy

hahaha. jag är så töntig. på min lediga dag så hamnade jag ändå på jobbet en sväng. jag, sofia och lina åkte dit och käkade och det kändes helkonstigt att sitta där men det var mysigt. hihi. satt och spanade på mina kollegor och vinkade lite busigt till dem. gud vad konstigt. jessica får läsa horoskopet utan mig, vilka ska vara mina bitchar och ska jag få åka ända till örebro för att få käka wastepommes och sourcream & onion dipp? vädret är underbart här i göteborg och det kändes fint att träffa krabban! ikväll ska jag kanske till lina och dricka lite vin med henne och melad. nu laddar jag med lite dålig schlagermusik som manboy med eric saade. haha. puss.

u know it's getting sweeter

idag sa jag farväl till några utav mina vänner borta i delsjön. det kändes trist och det blev många kramar. insåg hur roligt jag haft det med dem. det känns som en stor familj. puss på dem. nu är våren här sägs det och det känns fint. även krabban är här tydligen så jag hoppas att jag hinner träffa henne här i göteborg innan jag far hem till veckan! nu ska jag kila iväg till lina och sällskapa lite. hejdå.


du kan va waste

hejhopp, snart måste jag krypa ner och sova, för imorgon ska jag upp klockan sex och jobba hela dagen lång. idag var jag i köket och det var roligt. jag och nuenar var ganska trötta och fick en stol att dela på som vi kunde vila våra rumpor på. sen det var tur att jag kom och var lite snäll mot jessica som hade fått höra massa strunt hela dagen av dumma christoffer. vi fnissade åt allt och ingenting som vanligt och det känns som att vi förstår varandras missförstånd ganska bra. det blir endel för oss båda. ganska ofta. typ jämt. vi är bara såå waste.

swallowed in the sea

åh, äntligen tittar den sköna solen fram igen, efter sisådär en vecka. jag hatar göteborg när den är grått och trist, men när man ser den blåa himlen så känns allt så fint. då vill man inte vara någonannanstans. har precis ätit frukost och vill nu bara gå ut, ut, ut för att vandra omkring här ute vid eriksberg och längs älven. annars idag ska jag slänga ihop en smarrig wokgrej och så blir det jobb. igår var det segt och jag och angie fick klättra på kartonger inne i den iskalla frysen. nu kan vi bestiga berg. puss.




RSS 2.0