men vi rå?

Jag hade en riktigt trevlig kväll igår. Chefen hade planerat det bra, även om han själv inte dök upp. Ett litet minus var bara den otroligt långa, men roliga väntan på maten. Halv nio hade vi bokat bord och vi fick vår mat klockan tio.. Men med roligt sällskap så gjorde det inte så mycket. Ska bara komma ihåg att äta lite innan nästa gång!

hay bombay

vi har haft den mest ösiga dagen idag! det märks att det är hockey, höstlov och lördag om man säger så (och bombhot på nordstan = alla kommer till oss istället och tröstäter). ikväll ska jag ut och äta indiskt med lina, rickard, jessica+vän och simon om han vaknar till liv efter hans tuffa utgång igår. Klockan fem imorse skrev han till mig att han åt ballerina med pepparkaksmak. Laddar med lite kaffi och hoppas på att stöta på angelina och lisen ikväll också. tjoflöjt, ha en trevlig lördag!



jag får kramsjukan av er

äntligen har vi gjort sista stängingen för denna vecka! jag belönade mig själv med att sno hem en blåbärsmuffins som jag äter på nu. har kramats massor idag. på jessica som hälsade på oss från sin semester. hon är saknad och hon hade varit orolig för mig efter min vistelse i örebro. på ariza som jag inte kommer träffa på en vecka. åh min snutts. på angelina för att hon är söt och att vi snart kommer bli grannar. iallafall nästan. på min chef som tycker om mig även fast jag kan vara ganska tokig och är dålig på att spela angry birds. på rickard för att han är han och för att han ska sluta babbla så mycket. på william för att han fick dricka öl utan mig igår. jag älskar att krama på dom. kram på mig och kram på dig. kramar hela världen.




man måste dö några gånger innan man kan leva

Äter en sen frukost och lyssnar på håkans nya skiva 2 steg från paradise. ganska högt också, för de andra cyklade iväg för att cykla på gymmet. det tyckte jag kändes lite onödigt så jag stannade här med håkan. ska nog trotsa regnet och åka in till stan sen en sväng innan jobbet. köpte slimfood igår ochd et är mycket möjligt att det blir det idag igen. räksalladen där är to die for.

"jag vet inte ens vilket språk jag pratar.."

alltså, den här kvällen! alexanders och mina stängnigar brukar vara helt felfria och vi är alltid klar med allt långt innan stängning. Men inte idag. Så kan det bli när det är hockey och när han inte hade ätit annat än frukost. Jag fick ta tag i ställningarna och skicka honom på rast. Haha. Stackarn. Tur han har lärt mig vara arbetsledare! Man brukar inte se honom så sårbar. Han pratade engelska med fel kunder, och då förstår man ju att något är fel. Men det har varit roligt iallafall. Vi behöver lite utmaningar så vi känner att vi lever!


haha, jag och söta nathalie! pusssspuss

i wish you could feel as bad as i do, i have lost my mind

Tidigt imorse tog jag tåget hem till göteborg igen efter en helg i värmland. Bakom den tjocka dimman lös solen och på marken var det frost. Himlen var klarblå och allt var så fint. Jag har faktiskt längtat hem till mig, även om det är mysigt att vara där hemma ibland. Helgen gick väldigt fort och det är trist att man inte hinner med allt man vill hinna med. Hade dessutom döont i huvudet hela dagen igår vilket gjorde att jag låg med huvudet på bordet när vi var på fikaturné. Fick träffa mina finaste brorsbarn och lilla tuva-lee kan NÄSTAN säga pappa. Om hon tar i riktigt ordentligt. Blir så ledsen när de växer så det knakar alldeles för fort. Snart ska jag åka och jobba. Åh, kramsjuk.

stay the night

Hej. Bloggar live from the train. Lina har precis gått av i laxå men jag åker vidare till örebro. Resan känns seg och det är snö ute så kan inte riktigt hoppa ut och hjälpa till att få upp farten genom att putta på. Har inga bra kläder för det. Det var nämligen inte snö i göteborg idag. Förutom hos angelina som bor på landet.. Eller ja, mitt ute i verkligen ingenstans.

better to be hated than loved loved loved for what your not

Morgondagen kommer att bli en lång dag, kan jag säga er. Först ska jag jobba i nio timmar och det är leverans, oljebyte och massa annat. Det är fredag, med andra ord. När jag slutat ska jag skynda mig iväg till tåget som ska ta mig till sofia i örebro. Ska bli så kul, saknat henne! det blåser så mycket utomhus att ljusen här inne flammar hela tiden och fönstrena ser snart ut att slitas upp.


really?

Ariza bjöd hem mig på helkroppsmassage nästa helg. Hon kan verkligen massage, men hon fattar ju inte hur billig hon är? 150 kronor för en hel timma..? WOMAAAN?! Det är nästan så man blir arg, haha. Men ändå glad. Man är lyckligt lottad om man känner henne.


jag är en tuff brud i lyxförpackning

Min chef säger att jag är en mes. Då säger jag Nej, och börjar sjunga på En tuff brud i lyxförpackning. Han tycker jag är speciell. Men jag gillar honom iallafall (och han kan va en mes). Vet inte hur han ska klara sig utan mig här i göteborg i helgen. Nog om honom. Har ätit en godispåse på typ tre minuter. På riktigt. Är väl ingen mes då inte! Måste göra det för att jag ska hinna duscha, packa och titta på tv. SAMT sova tidigt. Och kan inte spara, det vet ni. Sista godisbiten nu och jag är redo för duschen! I helgen åker jag hemåt skogarna. Hatar att det ska kännas så stressigt varje gång!

DJ, ease my mind, will you play that song again?

Ger mig ut i regnvädret iallafall, till bussen för att köpa godis på ica. Även fast jag redan missat den två gånger. Faktiskt. Jag är helt omöjlig. Ger den ett nytt försök kl 17.52. Annars vet jag inte vad det blir. Då går jag verkligen och lägger mig igen. Då ger jag upp. Har dåligt samvete men det är en annan sak. Hejrå hejrå.

this day is kind of boring

vilken tråkig dag att vara ledig på. gillar det inte alls. gick till bussen för att handla förut men vände såfort jag kom till hållplatsen för att jag inte orkade handla. orkade inte stå där i regnet, orkade inte köa för att betala för maten, orkade inte stämpla mitt busskort och kände bara att jag vill strunta i hela den här dagen. vaknade halv ett men trodde på riktigt att det redan var kväll, för det var så himla mörkt ute. ska smörja in kroppen med en hel burk salva och försöka att sluta klia, sen ska jag gå och lägga mig igen. godnatt. förlåt att jag är sur men man kan inte alltid va på topp.

but inside im just a little baby

nej, jag har inte gått och lagt mig ännu.


he ate my heart

Fick hoppa in i värsta röriga öset på jobbet, rakt in i kassan blev jag inkastad. Det var roligt och det roligaste var att alla andra var rörigare än mig i huvudet, även fast jag också blev det tillslut efter att nathalie armbågade mig i just huvudet. Kvällen var dock lugnare och vi kunde äta våra hamburgare i fred. Haha, det är det bästa med stängningarna. Jag har två raster, plus att vi tar en matpaus innan stängnigsdags och då kan man ösa på vad man vill på burgarn. Mhmhmhmh. I love my job, haha. Har vi tur så ska milkshakemaskinen tömmas också. Gud va jag låter fet. Drack även esspresso klockan elva för att jag var så trött i själen. Nu känns det som om jag har vingar och jag skulle kunna pladdra på i all evighet. Hej hå. Innan jobbet så tränade jag och efter det blev jag bjuden på äppelpaj av min norrländska roomie åsa. Hon kan hon!

guess what, i am not a robot

nästa gång jag blir deprimerad ska jag ringa olivoljan. då blir jag återställd på en sekund. känns bra att veta, haha. känner mig faktiskt lite ledsen idag, kanske för att jag fick skratta för mycket igår. imorgon ses vi igen så jag kanske kan hålla ut. har nyst och hostat heela natten lång. blä, blir en tuff dag. gud jag låter så tråkig. måste hitta något intressant att skriva om.


polis polis potatisgris

igår när jag höll på att stänga så åker det förbi typ åtta polisbilar i full fart uppe på motorvägen. sedan åker jag till korsvägen och ser att alla har samlats utanför liseberg. hm, nyfiken och rädd åkte jag därifrån! vad har hänt? försov mig med fyra timmar idag. tänkte gå upp klockan nio för att hinna träna, handla, duscha och laga mat. men. jag gick upp efter klockan tolv och hann bara med att handla. dåligt annis. igår åkte angelina iväg från jobbet med min jacka och mobil, den lilla tjuven. jag ringde runt till alla och rev upp hela personalrummet i letan som förstörde hela min rast. den sista jag ringde var angie och hon svarade desperat; annaaaaa!!! jag har tagit fel jacka och det ringer hela tiden, vet du vems det är? haha, DIN JÄVEL sa jag så fick hon åka ända från landvetter förbi poliskontroller och hela skiten för att lämna tillbaka den och få tillbaka hennes som jag fick låna sålänge. jag började faktiskt nästan gråta för jag KUNDE bara inte bli av med ännu en mobil och jag fick en bild i huvudet hur någon okänd gäst hade smitit in i personalrummet och ryckt till sig just min jacka. nu måste jag åka till jobbet, puss häj.

mmm donuts..

Idag jobbade jag med angelina. Som ni kanske minns så var det ett jävla tjat om de där chokladmunkarna som vi åt varenda kväll. När klockan var fem idag så hade både hon och jag en nys om att den enda chokladmunken som fanns ute i kassan var waste klockan fem. Vi båda slutade kl sex och vi sprang ut i kassan så snabbt som vi bara kunde och började bråka som gamar om den lille munken! Hon fick tag i den och låste in sig på personalrummet med den. Jag såg hur det vattnades i hennes mun, lika mycket som det gjorde i min och hon hade en galen blick. Sedan gick hon ut och hämtade en kniv och delade på den med mig. Jag skulle precis säga att hon var elak men sen så tog jag tillbaka det och avnjöt den med henne. Hon är väl för söt! Nu är jag ledig tills på torsdag och imorgon ska jag träffa lilla emelie!

Slutet på helgen är här

Har haft en väldans trevlig helg måste jag säga. Det har varit festligheter, pizza och en tur till Frölunda torg med syster Lina! Igår åkte jag och rickard till linné där vi käka på rumpan bar och sedan hamnade vi hos ida och john. För en gångs skull så hittade jag dit direkt. På första försöket. Har varit där många gånger men alltid gått fel eller virrat bort mig! Simon var imponerad eftersom jag alltid ringer honom och frågar efter vägbeskrivning. Senare dansade vi in oss på peacock där vi drack gurkdrinkar. På riktigt. Det var inte så jävla gott faktiskt, haha. Idag har jag jobbat och det gick grymt, trots att jag kände mig som ett vrak efter bara två timmars sömn.


ta av dig kepsen och sätt på dig skärmmössan!

När jag är på jobbet så älskar jag livet, allt och alla. Jag har verkligen hamnat bland de bästa och med tanke på att det var 25 mil hemifrån, så har jag haft ganska tur att det blev just där. Man har inte ens något emot att jobba över även om man jobbar tio timmar, som jag ofta gör. Idag berättade både ariza och jessica för mig hur stolta de är över mig och att höra det från dom känns fint i hjärtat. Åh, puss puss! Ikväll kommer syster hit och vi ska äta pizza och dricka öl. Ännu mera pussar!


despicable me


hahaha, åh va jag vill se denna. tittar på slutet flera gånger och skrattar varje gång. där runt 20 sek.

Billig mat is the shit

Blodpudding is the shitest of the shit! Idag är jag ledig, fast Jessica försökte få in mig på ett litet skitpass som 17-20 ikväll, eftersom det är hockey. Men sen kom hon ju på att jag själv skulle gå på hockey och då började vi istället prata om hur gulliga vi är. Och ja, jag ska på hockey ikväll! Frölunda mot Linköping. Rickard och jag. Vi firar att vi ska öppna imorgon tillsammans, haha. Men BLÄ! Har typ jordens största spindelnät + spindel i mitt fönster, precis här över mig! Får ta till dammsugaren. Mygod..


stressad.

yogan var underbar ju! man blev så himla avslappnad trots att jag kände mig som jordens osmidigaste i början. ska gå nästa vecka också. insåg just att jag INTE jobbar den nionde oktober, vilket är skandal!!! har väntat på detta datum i en månad ju. så bytte jag och mounir tider så jag blir ledig på lördag. att jag inte tänkte så långt. bah. alla som jobbar med mig förstår hur viktigt detta datum är för mig. haha. nu stressar jag i mig nudlar, mjölk och kaffe, samtidigt som jag bloggar, plattar håret och fyller i ögonfransarna med mascara. skulle itne förvåna mig om jag glömmer bort ena ögats fransar. hinner itne blogga mer nu. puss häj.

yåggi

sista stängning idag och innan den börjar ska jag gå på yoga med åsa!


vad mer kan man begära?

På min rast diskade jag jessicas berg med matlådor och rastade hennes leksakshund. Ändå snor hon mina pantburkar.. På lördag ska jag vara med på filmmaraton. Det rycktades om my little ponny eller harry potter. Simon som bestämmer. Han hade bakat bullar igår. Sötaste chefen. Godnatt.

vad är grejen med rullad mössa?

har velat skriva detta länge nu men det är kanske inte så viktigt. men, jag hatar killar med en sån där LITEN mössa som är uppvikt över öronen. åh, gud vad jag hatar det. kan inte ens titta på dem, hur snygga killarna egentligen är under dessa mössor. har nästan fobi mot de där mössorna. kan inte ens gå nära. förstår ni? det är väl ändå öronen som man vill värma om man tar på sig mössa? herregud. när man såg sånt där typ förra året, så kunde man tycka att det var lite käckt. men nu, vill jag bara springa fram och dra ner mössan framför ögonen och kicka iväg killen framför en spårvagn. haha, jag är för hemsk. men jaja. sen ska ni gärna ha en portfölj och skinnskor också, och prata i headset med era iphones.




där fick jag min andra halva..

det var underbart att komma tillbaka till jobbet efter några lediga dagar! man möts av härligt glada ansikten och kramar om hela bunten. jag snodde snabbt till mig den sista halva kanelbullen i påsen och kort därefter kommer angelina med en chokladmuffins till mig. ztoffe kokade kaffi och strax efter det kom jessica med glass och chokladsås. hur underbara är dom inte? sedan blev jag ensam tjej med fyra killar och de är bara bara för roliga. macho-ted, ztoffe med äkta göteborgshumor, pilotdrömmar-alex och skumma simon. och så jag som skrattar högt åt precis allt, hela tiden. allt var kaos men det gjorde inget. när tiden började närma sig stängning så fick vi ordning på saker och ting. då hade jag skrattat klart och nu ska jag sova för att orka upp till en powerwalk med åsa!


kanelbullens dag

har vandrat runt i örgryte denna morgon i det härliga vädret. det var varken varmt eller kallt. det var alldeles lagomt. solen strålade och jag trippade runt bland färgglada löv. fint fint. känner mig stilig nu för jag har på mig en kavaj jag köpte igår, och en blingbling ring. har försökt att lägg in bilder från mobilen men det fooonkar ej?? Mina lediga dagar är slut för idag börjar jag jobba stängning. Fast jag är inne på den goaste veckan nu. Först ledig helg. Sen tre dagar stängning. Två lediga dagar. Tre dagar öppning med sovmorgon för att det är helg och det är ingen leverans! Dessutom är det kanelbullens dag idag och jag vet att chefchefen gillar att ge oss bullar så det vore ju förargligt om han INTE gjorde det idag? Hoppas bara att jag hinner äta en hel bulle denna gång, sist åt nog jessica upp min andra halva? eller ztoffe? man måste verkligen äta allt på en gång där, även om man inte hinner. det är antingen att mosa in godsakerna i munnen och svälja utan att tugga. eller riskera att någon annan äter upp det..


she wants to move

det blir så dyrt för mig att bo i göteborg för varje gång jag åker in till stan så försvinner det flera hundralappar jättesnabbt. mygod. skulle bara kolla efter någon varmare jacka idag och så kom jag hem med tusen andra grejer och ingen jacka alls. köpte tex ett par nya träningstights så nu ska jag sticka iväg till sats och inviga dem.


i really fucked it up this time, didn't i my dear?

Idag har jag vandrat i höstiga göteborg med rickard och vi drack kaffe på garbo med ingvar oldsberg vid bordet brevid. Handlade lite fina grejer på balders hage och även lite godis på 4-gott. jag har gottat mig med det, fanta lemon och fryspizza från grandiosa med massa tända ljus och tittat på shall we dance ikväll. jag är ledig var tredje helg och jag är förvånad över att jag sitter ensam hemma denna kväll när jag vet att jag inte har en ledig helg förrän om tre veckor igen. men jag orkar inte helt enkelt och det är mysigt, men trist. jag vet inte. känner mig känslig när löven är så vackra.

kom igen lena

På fredagar byter den produktionsledare som öppnar oljorna. Vi var fyra st imorse på jobbet och det tog en timma innan någon av oss kom på det. Jag och jessica som varit där redan två timmar innan mig som började halv åtta fick köra en turbobytning. Det gick asbra. Vi ska även köra stängning ihop någon gång så att vi kan sno ihop lite pantburkar för vi tycker att vi tjänar på tok för lite. har erkännt att jag brukar sno med mig en sisådär femton st efter varje skift. bara för det måste jag nu dela med mig. suck. ariza är en ängel som ger mig massage lite då och då och hon KAN ju sin sak om man säger så. guldvärt. nu ska jag snart till lena (inte lena=calle på jobbet utan en riktig tjej-lena) och ikväll bär det ut! blir nog kul!

Puss från Kenny, även kallad Kladdmajo eller varför inte Anna?

RSS 2.0