Back on track

Fan. Glömde kvar min lille nallebjörn simon på jobbet. Kommer jag kunna sova inatt? Det var riktigt roligt att komma tillbaka och jag fick höra att jag blivit brun, korthårig och förändrad. Haha. Och att de hade saknat mig. Känns bra att jag gjort ett litet avtryck. Eller vad man ska säga, haha. Var dock jätteförvirrad och blev utslängd i kassan i början och jag stod där som ett frågetecken för allt kändes så nytt. Nu har de någon att driva och läsa horoskop med igen. Jobbade endast i fyra otroligt varma timmar, men är ändå dödstrött. Ska sova tidigt idag och får sova hos Lina och mysa med katten Molly istället. Puss.

 


Nu är mitt lov slut.

Igår vandrade jag runt i halva Göteborg. Avenyn, Haga, Linné, Järntorget och lite här och där. Nu ska jag in till stan med Lina för att kika på massa kläder och i eftermiddag ska jag jobba! Åh, va jag har saknat det. Haha. Ska bli så kul att träffa alla. Puss.

 


en lördagskväll på en båt och avenyn


murder on the dancefloor

lina bakar sån där kärleksmums och det doftar gott,gott,gott. ikväll ska vi ta med pappa ut och äta på vår favoritrestaurang. träffade en jobbarkompis igår. vi vandrade runt på avenyn och tanken slog oss väl att vi kunde gå ut, men nä. en annan gång, tänkte vi. tur var väl det, och speciellt tur att vi inte gick in på nivå för där var det en man som blev mördad. kan ni tänka er paniken och skräcken? usch.


håkan hellström





göteborg imorgon.

on and on

För ett år sedan var det studentresan som gällde. Sedan dess har jag hunnit med mycket. Dagarna går så förbannat fort och jag blir nästan rädd. Det känns som man inte hinner med någonting och de här två månaderna jag haft här hemma har jag knappt hunnit med att göra just ingenting. Fast att det är just det jag gjort. Ingenting, alltså. Så himla konstigt. Haha. Idag har jag besökt Karlskoga med Sarah. Firade även morsdag med mamma i förskott. Vi åt blåbärsbullar och drack kaffe på hennes soliga balkong och så fick hon en jättefin present av moi. Gullig. Puss.


sommaren

om två dagar åker jag spårvagnar, går mot strömmen och aktar mig för fiskmåsar. om två dagar, i en hel sommar. jag ska ta kvällspromenader förbi det stora blomsterlandet och dra in alla dofter så jag kan känna dem när det är vinter. ska sippra vin på uteserveringar och åka ut till havet. läsa en bok i slottskogen och cykla till ikea. (är du på, lina?)



läskiga och arga faster anna

är uppe med tuppen som vanligt, när jag är hos mamma. solen steker på idag och jag funderar på att ta mammas cykel och ta en liten tur i karlskoga. är inne på mina sista dagar här nu och imorgon måste jag börja packa, städa, fixa och allt sånt. igår var vi och hälsade på den lilla prinsessan. hon började skrika och gråta såfort jag närmade mig henne. "uäähh, min läskiga faster. kom inte nära!" ungefär. men sen lugnade hon sig och skrattade lite. mamma berättade att jag varit förjävlig och jobbigt när jag var liten. eller ända sen jag föddes. men lina och henrik var snälla. roligt att höra.

the show must go on

haha, jag älskar att jag hittat tillbaka min kärlek till att ta förvrängda bilder med webkameran. (eller är de verkligen förvrängda?)







godis

Om ni reagerade på att godispåsen låg BAKOM mig på bilderna så ska jag berätta varför. Jag hittade ett grått hårstrå i den. EUW, haha. Jag menar, annars hade jag väl dragit påsen över huvudet för att få i mig varenda liten partikel av godisbitarna. Om jag känner mig själv rätt liksom. Men nu verkar det ju som om någon hann före, och även lämnat spår efter sig. Gud, va dålig. VEM VARE?? VEM VARE SOM LÄMNA?? sa godisturken aka jag.

kung fu fighting



you want a little of this, you want a little of that






jag har färgat håret.

i never said i was an angel

Himlen är rosa, det är runt tjugo grader utomhus och jag ska strax ta en kvällspromenad med Paulina. Känner mig så sprallig i kroppen så måste verkligen komma ut. Har suttit inne heeela dagen lång, trots att det varit sommarväder på hög nivå. Jähä. Imorgon blir det grillning med henne också. Åh, så knasigt att vi knappt träffas längre Peo min deo. Nä, nu ska jag pallra iväg till skolan som är vår mötesplats denna gång. Hejåhå!

you can have whatever you like

okej. då tar jag oändliga mängder med kaffe och en äggmacka, tack. och snåla inte med kaviaren!


det här är en gammal bild. jag ska ha två ägg på mackan och ingen yoghurt med flingor och pumpakärnor för det har jag inte. men ägg har vi ju gott om och det var så längesedan nu så, dubbelt upp! puss.


Grillat är godast

SOM MAN SÄGER! Pappa och jag drog igång grillen och jag gjorde världsgod marinad och ungsrostade potatis. Det blev lyckat och skönt var det att sitta ute och njuta utav det goda. Har fått höra något som fick mig att bli jätteglad. Åh, känner på mig att sommarn blir bra. Det har varit skönt att vara hemma men det ska bli ännu skönare att åka tillbaka. Det är alldeles för lungt här för mig. Jag blir mer avslappnad när det är stressigt, fartfyllt och fläng. Det är som med musik ungefär. Om jag ska slappna av brukar jag dra på jättesnabb och jobbig musik. Eller ja, typ metalmusik. Haha. Och det är ju inte riktigt min cup of tea.


hjälp mig

eftersom jag slängde min plånbok i en soptunna på BK på avenyn när jag var i göteborg senast (om man ska tro på sarahs version) så måste jag nu skaffa nytt leg. på mitt gamla leg som låg i plånkan var jag typ femton och man kunde inte se för fem öre att det var jag. så nu måste jag ha en ärlig bild av mig själv för jag orkar inte bli nekad fler gånger. haha. så, nu ställer jag frågan: Hur ska jag se ut på mitt nya leg?


ska jag skratta och vara glad?

se oskyldig ut?

se farlig ut?

flörta lite med kameran kanske?

dra till med mitt bredaste leende?

eller bara se så mysig och go ut som jag är?

nightynighty

Tror minsann att det blivit några koppar för mycket med den svarta drycken idag. Är inte ett dugg trött, vilket man brukar bli ganska tidigt när man har gjort absolut ingenting under dagen. Det var samma igår. Men då blev jag livrädd för att min dator bara BOOM och så var den stendöd. Ba sådär! Helt crazy. Men jag återupplivade den förut. Så himla typiskt mig. Varför inte testa att slå igång den direkt? Nä. Jag väntar. Det tog nästan ett dygn innan jag vågade mig på datorn. Ha. Nej, men nu SKA jag sova för att imorgon ska jag ut och springa har jag bestämt. Tänkte iof samma igår men jag hade ju så mycket att göra idag så, jag hann väl inte med. HELT ENKELT.


nevermind me

Jag är såklart lika efter som vanligt, men jag undrar var den där heta sommardagen plötsligt kom från nu i helgen? Kan den inte komma tillbaka typ, för det här känns deppigt. Himlen är grå och jag är rastlös. Har varit vaken i åtta timmar, men har bara hunnit med att kratta upp lite kvistar på gräsmattan och ätit hårda mackor med många koppar kaffe till.




if u got the money

Har tittat på dokumentären om fusk på snabbmatsrestauranger och det var intressant att se den "mörka" sidan om hur det kan vara. Dock har jag inte varit med om det och det ska jag ju vara glad över. Och att arbetet är slitigt gör mig ingenting för konstigt nog gillar jag det och längtar efter all stress och alla rutiner. Man blir så van att allt ska gå på några sekunder och att man hinner göra många saker under en minut. Så att gå runt här hemma, dag efter dag, får sekunderna att kännas som dygn. Och det är verkligen sant att man glider. Man går inte. Man springer inte. Man glider. Haha. Det var typ det första tipset jag fick. Inte så konstigt att det var fyra stora hål i mina skor som var boven till alla mina hål i strumporna! Nu ska jag slänga ihop en ny spotifylista och tugga tuggummi. Puss.


have u heard the news today, im leavin town

är lite stressad men har haft en mycket trevlig, trevlig, trevlig helg! har även fått reda på att det kommer bära av till göteborg i sommar för jag ska få jobba. så det känns skönt. har tittat igenom schemat och det är många timmar jag har att slita med och det börjar lite fint med en personalfest som kommer att leda till många skratt, lite skrik och kanske lite magpirr. låter som liseberg men jag vet inte säkert än. vi får la se. kul iallafall, har saknat alla där nere. nu ska jag titta på den där dokumentären på tvååååan. puss.


can't u get enough of me

Gårdagskvällen i Storfors blev precis så bra som jag hade trott att den skulle bli! När vi kom in i lilla byn så tog vi en sväng inne på Ica först och Madde och jag trodde vi hamnat i himlen. De säljer nämligen COLA VANILJ! Och Sophie som jobbar där, har inte ens berättat det för oss. Jag flyttade ju nästan till Göteborg bara för att Ica focus säljer den gudomliga drycken. Sedan blev det grillning, godisätning och några Alias-rundor som ledde till galna skrattattacker. Finfint!

Today is the day

Idag är dagen då mitt gamle gäng från gymnasietiden träffas för första gången tillsammans efter studenten. Helt galet för det har snart gått ett år! Men idag, ska vi äntligen samlas och det kommer bli supernajs såklart. Har hört att vi ska äta godis och grilla kött så vafan. BRA GREJER. Yiha! Är riktigt utsövd för jag sov 11 och en halv timma inatt och har precis duschat ihjäl mig typ. Känns bra. Puss.


mormor och morfar

Idag har jag umgåtts med mina morföräldrar. Det var precis som när jag var liten. Jag tvättade mormors hår och borstade det och gjorde alla möjliga fina frisyrer på henne. Jag bakade en sockerkaka och åt pankakor. Pratade med morfar om hans lilla olycka som hände typ år 1956 då han miste två och ett halvt finger. Idag skrattar han åt händelsen och jag satt mest och skrattade åt honom som babblar så förfärligt och säger "och du vet ivar jansson och lasse bengtsson som bodde där eller jobbade med olle olsson år 1940.." som om jag var hundra år och visste precis vilka snubbar det var, den lilla token.

tuesday

Är hos min kära mor nu. Har varit ute och gått, läst bok, överrasknings-städat, lagt lyxmat och varit barnvakt åt mina fina brorsbarn nu på kvällen. De är verkligen bland de bästa jag har här i livet. Puss.

vilken soppa

Har precis ätit världens vitaminbomb till soppa. Det är ju skitbra för små sjuka människor som mig och pappa. Och så jävla gott. Och billigt. Och nyttigt. Soppa är bra grejer det och den godaste soppan som finns är ju tomatsoppa. ÅÅH. Jag blir så glad och fnissig i hela kroppen av bara tanken på tomatsoppa. Underbart.


sick of being sick

Nä. Har bestämt mig för att jag är frisk idag så nu sticker jag snart iväg till sarah för att sedan fira sandra. Ska bara käka lite paj först. Det är faktiskt julskinka i den. Haha. Ganska roligt. Och en annan rolig sak var att jag såg en tjej skriva på facebook : jag vill ha julskinka. Men jag känner inte henne så väl att jag tänker bjuda henne. Haha. Synd för na! Puss.

good morning




I somras vaknade jag upp varje morgon till en lysande sol och en svart katt som klampade runt på täcket och strykte sin tass mot min kind. Det var helt omöjligt att vakna på fel sida. Jag saknar Mollykissen.

bang

En fredagskväll mä mä själv och en godispöse. Dä ä grejer dä! (Nej, det är det inte, för godispåsen är tom och jag har tråkigt!). En vacker dag ska jag skapa en lika svängig låt som den där Upplev mer, upplev mer med bredbandsbolaget.. YEAH. vill bara slänga upp armarna och dansa loss. Haha. Har bestämt mig för att bli frisk imorgon. BANG. åh. FAN. vad händer nurå? Kolsvart ute och jag hör BANK BONK OCH BANG. RÄDD! åhnej. pappa. vad är du?

Host host

Idag säger jag hosthostelihosthosthost för hostan har blivit så mycket värre nu. Om inte min mamma hade kommit med en liten räddningspåse med massa godis, halstabletter, honung och några hosthosttabletter så skulle jag nog snart avlida. Det blir nog några lugna dagar för mig nu. Buhu.

Host

Hosthostelihost. Mycket mer har jag inte att säga. Men febern har försvunnit en aning. Yä. Så det är la gött iallafall. Ska dricka te nu.


the bear

Jag brukar alltid trösta eller belöna mig själv med godis. Så nu tänker jag gå upp till Pekås med min onda hals och klena kropp. Men, en grej bara. Hur mycket godis har jag tänkt att köpa egentligen? Jag har 98 kr med mig + bankkortet. Bara ifall, liksom. Haha. Så typiskt mig.

Och nu till något helt annat. VAD FAN HÄNDE MED BJÖRNEN I ANDRA AVENYN? Undrar ni också? Så jävla störande. Haha. Jag vill faktiskt veta.

Lägg av.

Feber? Jag fryser mer än vanligt och orkar knappt släpa på mig själv. Är trött i både kropp och själ och jag tror att jag snart kommer att kvävas av den svullnad som sitter där i halsen. Jag vet inte riktigt om det är jag som luktar bränt eller om det är maten. För jag orkar inte riktigt gå bort till spisen och titta efter.. Blä. Nytt bredband har jag fått också. Om jag bara orkar dra bort själva locket så jag kan sätta i det och byta ut det mot detta. Men, det sitter så hårt. (När andra är för svaga för att öppna burkar eller dra låss saker som fastnat, så brukar de komma till mig. Jag är lite känd för att ha så otroligt starka fingrar. För att vara tjej, nivet.)


LET'S GO






the new adventures of old anna

Idag har jag knappt gått utanför dörren. Det går helt enkelt inte. Nä, inte efter alla mina försök till att gå in de nya skorna inte. Men jag har träffat Elin och jag har bakat scones. Och tävlat om en Chloé väska som jag inte vann. Nähäpp. Det är så grått ute och jag funderar på att krypa ner i sängen och sova snart. ELLER INTE. Jag ska se Christine ikväll. Jag kan tänka mig att jag själv kommer bli precis som hon. Old Anna. Mm. Det blir kul. Men då önskar jag att någon av mina vänner kunde bli som Barb. Jag älskar Barb och om jag ska bli en Christine, så kan jag behöva någon som hjälper mig här i livet och tycker om mig ändå.


puss och kram

det har inte riktigt varit min dag idag, men trots det så har den varit fin ändå. jag har träffat både sofia och elin som fått mig på andra tankar och ett glatt humör. med sofia blir jag alltid SÅHÄR glad och vi drack kaffe och det blev mycket prat,prat,prat och lite godis på en bänk. det var mysigt och det känns så skönt att vara med henne för vi är så lika på något sett. haha. vi lagar inte mat efter receptet, vi gillar godis och kaffe och fnissar endel. typ jämt. elin och jag tog en skön promenad ute i kvällsolen och hon säger så mycket klokt den där elin. det gör hon och hon vet vad hon pratar om. men, nu sitter jag här ensam med en orolig känsla i magen. den börjar komma alltmer ofta och jag vet inte riktigt hur jag ska få den att försvinna. hejdå.


jag bara kände för att kasta glas

tja. dunkar lite bruce, dricker kaffe och tänker på kläder. igår tog jag och mamma oss en tur till örebro och det var på tiden att min garderob fick sig lite nya vänner. mördade ett glas och en skål förut och det hamnade glasdelar på hela köksgolvet. otur som jag så ofta har, så har såklart pappa dragit iväg med damsugaren. jag lovar. haha. det händer ju verkligen varje dag, att han bara tar den över axlarna och drar. så jag fick sopa upp allt med en sopborste och jag är verkligen osäker på om jag fick med allt glas. går med tofflor för säkerhetskull. sen ska jag träffa sofia. det blir lite coffetalk och mys. pusspuss.



when doves cry

Ikväll har jag kommit hem till min mamma i Kalleskoga. Överrskad blev jag när en svart liten katt smög fram till mig när jag klev in i lägenheten. Den svarta, lilla storstadskatten Molly är ju i skogarna nu när min syster är på bröllop! Har ätit godis och gråtit till körslaget för att Picasso är så känslig och det är så fint tycker jag. Haha.

RSS 2.0