Snabba cash

Äter frukost och nötter till efterrätt. Ja, efterrätt funkar efter frukost också. Jag vill äta pizza till frukost någon dag. Åh, så gott. Vill ha en riktig degarpizza. Jag verkligen älskar valnötter och såna där vita kokostoppar och några andra nötter som jag inte har koll på namnet. Men en av de börjar på M och det är inte mandel. Hm? Filmen igår var grym fast den var ju fan otroligt seg i början. Jag fick nästan nackspärr efter tio minuter och filmen började väl bli bra efter en timma. Snabba cash alltså. Sedan var jag trött och inatt har jag nästan sovit hela 12 timmar. Jag är grym. haha, fan. För grym.


ah, fack it eller hur

äntligen är det lite underbart härligt väder ute och då kan man inte sitta inne. idag är jag ledig och ikväll blir det bio. är lite arg på rebecca som åker till örebro när inte jag är hemma, vilket betyder att jag inte vara med på indianjakt i helgen. saknar den lilla spillevinken. haha. men jag får väl dra upp till stockholm någon gång så kör vi järnet. har äntligen fått igång spotify på min dator och gissa vad. min dator klarar av det! woho. trodde den skulle dö, men icke. snacka om att jag är efter, men vafasen.


indianerna för något år sedan


sjuk

Jag är fortfarande sjuk och det suger. Jag har nyst upp mot femtio gånger bara den här morgonen och då skojar jag inte. Ska ösa i mig en massa vitaminer och nyttigheter idag och dricka litervis med vatten. (Än har jag bara druckit ett glas c-vitamin men det är alltid en början). I mitt horoskop stod det att jag till en början kan känna mig ur form, men att senare idag får jag en massa energi och det låter bra för jag ska jobba ikväll.

the animals

Man kan säga att jag jobbat hela helgen, hela dagarna och jag har blivit lite matt och förvirrad efter ett par timmar. Igår lekte vi att vi var en djurflock som letade efter en vattenkälla och jag själv var puman och sådana äter visst kycklingpaj. Det var inga konstigheter. Jag fick vara i köket för att jag har tappat bort min röst, och jag råkade hamna som etta vilket heller inte var så bra eftersom jag inte kan skrika att jag vill att någon sänker tre lökringar, den whoppern ska vara utan gurka och med bk-sås (haha, säger jag men jag tänker inte förklara. vi är nog bara tre stycken som förstår och det räcker). Nu ska jag hosta vidare och snyta mig ett par gånger och öva upp min röst, för det här funkar ju inte längre. Puss.


personalfesten

käk på starbowling

freddan fett och jag

simon, ola och william

söta jessica och ariza bowlade och var glada!

chefen och christoffer var party

nuenar och emilinaär grymma på både bowling och dans

angelina och simon på diamond dogs

lilla alex, ariza och kallekanin

jag och den skånska örebroaren är lika har vi fått höra!

den andra värmlänningen och anna. här fick vi våra åtta shotar! (eller två)

ola and moi

emilina och simon innan vi drog till valand


Underbar kväll

Personalfesten är över och det känns som att jag nyss kom därifrån. Nu ska jag åka och jobba. Haha. Men kvällen var GRYM och vilka sköna människor jag jobbar med. Jag vet inte hur det gick med bowlingtävlingen men jag kan säga att jag skrikt mig hes för vi var ändå bäst! Nej, nu måste jag iväg och jobba heeela dagen lång. Ikväll kan ni få se på fina bilder.

En dag kvar

Ja! En dag kvar tills fina Krabban kommer hit och vi käkar världens lyxfrukost. Jag har tänkt mig att det får bli i Vasa eller Haga. Sedan blir det en runda på stan med henne och jag ska köpa örhängen. And after that, Star bowling med BK gänget! Det dagen kommer bli så förbannat kul och vi har världens lag dessutom! Det är nästan så att det är lite fuskigt, men lagen är faktiskt lottade. De andra får kämpa helt enkelt.



never seem to know where to stop

Jag har ätit alldeles för många pumpakärnor och gjort en riktig tomatig och kryddig köttfärssås som jag gjort matlådor av. Jag hatar matlådor men ibland hinner man ju inte laga mat och då är det ju bra med lille lådan i frysen. Och fan vad gott det blev. Kunde inte låta bli att äta lite och MMM! Längtar tills den dagen jag inte har tid med matlagning för då får jag njuta. Nu ska jag ringa lilla mormor och säga grattis på födelsedagen!

Tjänare

Jag känner mig dum mot ganska många eller nästan alla, eftersom jag åkte tillbaka utan att säga det till er. Men det var så mycket som snurrade runt i mitt huvud att jag blev aldeles illamående och det blev så hastigt och förvirrat allting. Det är ingenting jag vill skriva om här men, förlåt från mig till er! Snart kommer jag hem en sväng igen. Jag har nog seriöst fått magsår eller något liknande, så som jag gått runt och stressat upp mig över allting den senaste tiden. Och jag ska snart iväg och jobba. Jag hoppas att folk inte är hungriga för jag vill bara ta det lungt och vila upp mig. Min mage behöver lite peace.

karisma

i'm free today så jag åkte in till stan en sväng med min kära syster. blev ett par byxor, en klänning och en ögonskugga rikare och några kronor fattigare. bara att hoppas på något extrapass så att jag tjänar ihop de där pengarna jag just slösade bort.

var föressten ute i fredags på karisma, som var nyöppnat och det blixtrades endel.







thats not my name

Från och med nu heter jag Emma, för min namnskylt är borta och namnen jag hade att välja bland var typ Emma och Herman. Så, Emma. Har även fått lite information om våran personalfest på fredag och vi ska bl.a spela bowling. Jag berättade för några att jag var bowlingproffs i mitt förra liv och jag tror de blev lite skraja. Ser verkligen fram emot den där fredagen för då kommer även Krabban hit och hälsar på!


Göteborg

Jag tror att jag vill slänga mobilen i älven innan jag lämnar degerfors, för den bara bråkar med mig och den är ful. Jävlar alltås. Idag ska jag jobba och just nu är jag typ 25 mil från jobbet. Hoppas att jag hinner dit i tid, om jag börjar gå nu. Börjar kl 18. Nej, nu blev jag stressad ju! Hej då Degerfors, ses i februari igen!

Jag ska sakna dig imorgon

Idag har jag fikat tre gånger. Hos mormor och morfar. På som hemma två gånger med sarah, suss och nettan. Dagens roligaste var att sarah köpte hårfärg på willys. Tio minuter senare möter vi nettan som hade färgat håret igår med samma färg. Hon drar ned luvan och visade sin nya hårfärg som var.. grön. Och sarah, den dumme jäveln tog inget kvitto! Haha. Och att Sarah skulle vara grön är bara SÅ fel. Hon är, och kommer alltid vara Pink. (Se bara på mitt lilla bildspel här nere.)
 Idag är det en månad kvar tills jag fyller hela 20 år och imorgon åker jag tillbaka till Göteborg.

+



=


(haha, vara bara tvungen. förlåt!)


gå och lägg dig

Har tittat på film med underbara sarah, fina sabina och kim salabim ikväll. Ett litet gäng från förr och det var trevligt och fint. Har fortfarande ont i min mage och det känns som jag ska föda NU. Inte. Jag vill inte ha något barn nu och det ska jag inte få heller. Har nog ont i magen för att jag grubblar, stressar och oroar mig för mycket. Det är inte bra, för kanske får jag magsår en vacker dag och det låter inte fint på något sett?

through your eyes

har haft ont i magen i flera veckor nu och det är väl rätt illa. då är det kanske illa också att jag är inne på min tredje kopp kaffe nu och dessutom är påväg att äta upp en paradis ask, halv tio en onsdagsmorgon? i think so, men det är ju gott. har vaknat klockan sex både igår och idag, men det var nog värre igår. då var jag så vimsig att jag inte märkte att det var mammas linser, jag hade satt in i ögonen. det roliga var att jag faktiskt kunde se skitbra med dem, så jag har lika dålig syn som en femtioåring? sen hittade jag mina egna linser och då förstod jag varför jag knappt kunde blinka.


cafekvinnan

idag jobbade jag på letälvskolans cafeteria och lite skämdes jag men det var mest roligt. mamma och hennes jobbarkompisar (förståndshandikappade och oförståndshandikappade) har tagit över ett och igår kväll, klockan elva så ringde en av dem och sa att hon inte kunde vara med för att hennes dotter förfrusit tårna. haha. mamma blev jätterädd för att hon skulle behöva jobba ensam första dagen och jag erbjöd mig att jag kunde hoppa in och hjälpa min lilla mamma och det var jättekul. haha. fast, det hade löst sig ändå för att en halvtimma efter att vi kom dit så var hela hennes jobb och även dottern med förfrusna tår där.

work it

hahaha, imorgon ska jag jobba. men inte på mitt vanliga jobb utan på min mammas jobb. jag kan berätta vad det är när jag utfört mitt arbete. så nu måste jag ju gå och lägga mig.


have it your way

har förflyttat mig till karlskoga nu tills jag far iväg och fick reda idag på att personalfesten kommer att vara en vecka senare än planerat. lite småtråkigt eftersom jag ska jobba hela den helgen men det skulle fixas, så att lilliannis också får vara med och leka. vad vi ska göra är ännu hemligt men jag är säker på att det blir kalas.
idag har jag träffat mina små vänner sarah, paulina och carro och så har jag varit ute och gått i en massa timmar tror jag och lagat jättegod kyckling, ris och någon citronsås. sicken kock.

vilken pömparkväll

igår dansade vi helt ensamma on the dancefloor och utan våra mördarskor dessutom. man kände sig fri och kunde göra lite som man ville och det gjorde vi. det var verkligen inga ute, förutom vi och typ fem till och det var det som var så roligt. vi sjöng kareoke och hängde med bartendrarna och vakterna. vi ville nästan inte gå därifrån, inte ens när de stängde. så vi satt kvar där med dem och de var skitroliga. romeo, åh romeo blandade mig en annisbananis och jag kände en liten touch av bulgarien, sol och värme. de sparade receptet och nu kan alla få dricka annisbananis, om man vill. jag delar med mig. idag ska jag och min gamle vän kim, ha oc-maraton. vi har haft mycket oc-snack genom åren.

baby i know how to fly

jag får alltid höra att jag är iskall och det kanske är därför jag fryser så förbannat mycket. ja, mycket möjligt. och sen att det är tjugotusen minusgrader ute gör mig väl inte något varmare heller. dricker ramlösa nu och funderar på att koka lite snabbmakaroner innan jag ger mig iväg till sarah och snyggelin (ja, hon heter så). mackisar och ketchup är goa grejer det! tur det heter snabbmackaroner för något annat hinner jag inte med just nu. ska ju snart åka, för tusan.

du får en tavla om jag får din katt!

om en vecka är jag tillbaka i göteborg och vid den här tiden är jag påväg till mitt jobb. på kvällen är det personalfest och det kan bli väldigt roligt tror jag. igår var jag på en annan fest, med några vänner och vi hamnade hos frida som har världens sötaste kattunge och jag menar det verkligen. han var vit och lite gråsilvrig och hade jättelång och mjuk päls och klarblåa ögon. silver, som var ett passande namn, heter det lilla livet. om hon åker bort och behöver kattvakt så vet hon vem hon ska vända sig till. hon kan få en tavla av mig. jag tror jag vet vilken hon vill ha. eller, jag tror inte. jag vet!


bowling

ikväll ska jag spela bowling med några vänner kanske och det var ett tag sedan jag rullade klot, kan jag säga er. ska bli spännande att se om min bowlingtalang fortfarande sitter i efter att ha tränat i nio år och rest runt land och rike för att tävla och spela matcher. arg och besviken blir jag om jag får ett slag i rännan och då kommer jag att skrika och slänga bowlingklot på mina motståndare. när det gäller bowling är jag ingen vidare bra förlorare så ni får passa er för Lillanna som jag kallas i bowlingvärlden (det finns en storanna också och henne ska ni passa er ännu mer för. nejdå, jag tror inte hon är så farlig som mig).

breakfast

har varit vaken sedan klockan fem och så kan det bli ibland. låg bara och vred och vände på mig så kunde lika gärna gå upp kände jag, och förbereda en riktig lyxfrukost till mig själv och mamma. tillslut vaknade hon också, kanske till ljudet av min kurrande mage och då stod allt uppdukat på bordet och ljusen var tända. idag kanske jag ska hjälpa till på hennes jobb för jag verkar inte ha något bättre för mig.


what about now

en sak som är typisk mig är att jag är urusel på att ta tag i saker. jag kan vela fram och tillbaka med en grej och så ger jag upp på en gång. jag vill inte vara så. precis så är jag nu och jag hatar det.



what

jag känner för att gömma mig, för all framtid eller iallafall i ett par dagar. för att kunna tänka, besluta och bara vara. bygg ett stort snöslott och så kan jag springa in där. sedan rasar taken ner och där blir jag instängd. jag kommer ut igen när snön smälter och det blivit varmare ute. då kanske mina problem är ur världen.


kom till mig






RSS 2.0