ingen vill veta var du köpt din tröja

nu är helgen snart över och det känns skönt. idag har jag jobbat i tre timmar, vilket känns lite onödigt men man fick mycket gjort och alla är så roliga så det gör inget. busade lite och loggade in mig några gånger för mycket i hopp om mer betalt, men det funkar ju inte så. stor suck. haha. jag ser alltid så finurlig ut fick jag höra och jag vill så gärna veta var jessica har köpt sin svarta pikétröja, så att jag kan gå runt och vara lika cool som henne. en vecka kvar, en ledig dag och sedan far jag hem till degerfors. puss.


life's a bitch

jag känner på mig att den här dagen kommer forstätta kännas orättvis, dålig, hemsk och jobbig. det händer mycket grejer nu, både bra och dåliga. gårdagen på jobbet var iallafall rolig. det gick galant att stänga med alexander och den lille spillevinkeln hade köpt med sig fett mycket godis till personalen. naw. såfort det blev en liten lucka så smet man in i personalrummet och trängde sig fram till den stora lådan och bråkade om godisbitarna som om det bara var tre stycken och vi var ett gäng gamar och när man precis stoppat in en stor godisbit i munnen så kom det självklart gäster, så då fick man tugga ihjäl sig och svälja snabbt.



jobbarn

åhåjaja! jag är så snäll. först skulle jag jobba 16-20 idag, för det är något möte. sedan behövde de någon som kunde stänga. då blir det alltså 16-00.30. och nu fick jag reda på en liten tråkig grej så jag ska istället jobba 14-00.30. åhåjaja, säger jag ännu en gång. egentligen skulle jag ha varit ledig. hihi. haha. hoho. buhu.

hej säger man och ler lite fånigt

tog det lite piano med sofia igår inne i stan, där vi satt på en bänk och spanade in coola människor. och medans snön vräkte ner åt vi pizza efter pizza, drack kaffe, sjöng och ylade och så lärde hon mig lite franska och italienska dessutom. nu kan jag ge mig ut i världen och säga åt fransmännen att Jag vet inte, eller till italienarna att Jag är dödshungrig. Pronto, pronto! Si. Oui. Möp. Jag undrar lite hur jag täntke när jag började skriva blogg precis efter jag stigit upp. Mitt huvud känns fett tomt och jag vet inte ens vad det är för dag idag. heeej.


so what if it hurts me

jobbjobbjobb. ledig en dag bara nu denna vecka och det är imorgon. på fredag får jag rycka in för det är något möte och de behövde någon som har koll på läget, som kan jobba. haha. jaja, men det gör ingenting. det känns som jag aldrig jobbar, fast att jag nästan gör det varje dag. kommer ihåg när jag började där. då fick jag en sådan ångest bara jag närmade mig stället, men nu nästan sprigner jag dit och kommer gärna dit lite tidigare för att ta en kaffe och sitta i personalrummet och fnittra. jag förstår inte vad jag var rädd för. haha. alla är ju så söta. 
 

jag och räkan


vårkänslor

solen skiner, det droppar vatten från istapparna, jag hör fnitter och skrik från dagisbarnen, fåglarna kvittrar och jag får vårkänslor, hur mycket jävla snö det än är! hur underbart känns inte det? jag vill så gärna åka upp till gryten där jag vill dricka öl och grilla korv, fast jag inte ens gillar det. jag bjuder gärna på korvarna, bara jag får åka dit och mysa framför elden där vid vattnet.





lord i just don't care

nu har jag två arbetsdagar kvar tills jag är ledig i två dagar. då ska jag träffa sofia som besöker götet och det blir nice. funderar på vad jag ska hitta på i vår, då jag inte längre ska jobba här och åka hem till degen. börja träna, ska jag nog göra och bli biffig, stark och cool. inte så länge kvar nu, typ två veckor och jag kommer sakna alla här, lika mycket som jag saknar alla där hemma. igår fick jag skäll av en arg tant som sa att jag hade tagit för mycket betalt. jag blev rädd, även fast jag visste att jag hade rätt och inte hade tagit ett öre för mycket betalt. dumma,dumma tant. en annan rolig grej är att när det kommer icke-svenskar så vet jag inte hur jag ska säga varsågod. när de säger thank you, så står jag bara där och låtsas att jag inte hörde, ungefär. man kan ju säga "you're welcome" men jag skulle säkert glömma bort "you're" och då skulle de tro att jag var dum som säger välkommen när de ska gå. hallå, stupid sweeed.

to much of anything can make you sick


jävla snö


puss

åh hej! jag vet inte när jag senast satt vid en dator känns det som. jag är iallafall i göteborg nu och har jobbat hela helgen. eller.. jobbat och jobbat. vi har lekt ordlekar, skottat snö, räknat bilar på motorvägen, dansat och sjungigt. det har varit väldigt folktomt kan man säga. men kul. glömde visst min knallrosa väska och ett par lika rosa fingervantar med abc på fingrarna på jobbet när jag åkte från göteborg sist. och en snusdosa. igår blev de slängda. fan. jag skulle skrivit den där jädrans kom-ihåg-lappen. jessica trodde att jag skulle somna gråtandes inatt. och hon hade så rätt så. fan, va det känns tungt. buhu. krabban har varit här i helgen och henne har jag träffat. idag åt vi stenhårda köttbullar på någon restaurang, men det var mysigt.

jag var en vinnare runt vattnet

har tagit en morgon promenad nere vid älven i snön som virvlar runt. snart ska jag ge mig iväg till tåget som tar mig vidare till göteborg. imorgon börjar jag jobba igen och det känns som om det var flera veckor sedan sist. snacka om att det kommer bli mycket att göra. det är ju för tusan melodifestivalen i götet denna helg. tjohopp, vi ses här hemma i degen igen om ca två veckor.

vad ska det bli av dig, hej


imorgon ger jag mig av igen till göteborg och då tänker jag på denna låt. den har sönderspelats där ute i delsjön och därför känns den lite härlig på något vis. jag känner mig nervös, men nu väntar kaffet och sedan ska jag träffa några små vänner. puss.

mentos - grape


jag blev överlycklig när jag hittade dessa mentos i örebro igår. när vi var i bulgarien hade jag med mig en rulle vart jag än gick tror jag och halva resväskan var väl fyllda med dem sen. så otroligt goda och åh, de har hittat till sverige!


I like the sweet life and the silence, but it's the storm that I believe in


efter några rundor inne på willys tillagade jag och sofia denna vackra och otroligt goda pizza. det blev en riktig degarkväll och vi åt oss så mätta att nästan byxorna sprack. efter detta blev det dessutom glass, björnisar och kolasås. sofia, jag var ändå hungrig imorse och chokladkaffet var ljuvligt.


hipp hipp hurra

Idag, på alla hjärtans dag, är det min födelsedag och nu är jag ingen tonåring längre. Igår blev det kalas hos papi po och han drog fram grillen. Haha. Hur många grillar när det är typ en halvmeter snö, om inte han? (Förutom Burger King då förstås). Det blev ingen blåbärstårta det här året. Istället blev det hallontårta. Förr i tiden kunde jag gråta och låsa in mig på toaletten när jag inte fick just blåbärstårta.
På kvällen blev det wickan och det är så roligt att såfort jag kom till baren så visste romeo dirket vad han skulle blanda till!

give me some more of that stuff

nu är jag alltså hemma in the woods och det känns fint. har fikat med lilla (långa) sofia och det var lika mysigt som alltid att träffa henne! vi hade lite bloggsnack och snart har vi nog de största bloggarna i sverige, om vi kämpar lite. någon dag ska vi ha degarkväll, som vi är grymma på att ha. vissa är grymma på det, andra är grymma på att fika. hoho. ikväll ska jag på partajbowling i kristinehamn med delar av det gamla gänget från vallaskolan, vilket nog blir riktigt kul. denna gång ska jag slå fler än en strike, för annars var alla mina tio år av bowlingträning ett jävla slöseri med tid kan man tycka. har en liten rolig grej att berätta. jag åt nyss en lussebulle. i februari. haha. vem fan gör det, om inte jag? puss

i get so emotional baby

här är det kanonväder och solen lyser över läppstiftet så starkt och fint. ska åka in till centralstation om en stund och sedan återstår det att se om det verkligen är en halvmeter snö där hemma, som alla säger. det låter ju lite överdrivet men säger ni det så.. nu ska jag dricka ännu mera kaffe. hej hå.

working ten to eight, tralalala

idag har jag jobbat i tio timmar och det känns i kroppen kan jag medela er. ja, fyfan. men det var roligt och vi alla var nog lite övertrötta och fnissade för allt och inget. det var en kund som frågade om vi sålde korv, och det var ju synd att alex hade ätit upp alla sina fem stycken med ketchup, senap, lök och ost på. fick även besök av lina, sanna och ruben som hade vägarna förbi (eller inte. vem fan har det? haha) jag hittade en dansk tvåkrona i kassan och den gav jag till jessica, ifall hon skulle få för sig att åka ut och flänga i norden någongång. imoronbitti åker vi till degerfors. jag sover hos lina nu och vi har ätit godis, för jag hade akut godissug så det första vi gjorde när jag kom hem var att sätta oss på bussen till eriksberg för att köpa en påse. dyng gött! puss, ses i värmland.

just the lonley talking again

nu sitter det en ny liten blingbling i min navel, efter alla som jag tappat. jag är så cool. haha, egentligen tycker jag inte ens att det är fint men jag kan bara inte ta bort den. jag säger som den där hollywoodfrun "jag känner mig naken, rädd, exposed" eller hur hon nu säger när hon inte har läppstift på läpparna eller dekorationer på bordet. sitter hemma hos lina där det pratas apotekar-språk och jag fattar nada av vad som sägs. men jag är imponerad för de verkar ju förstå.



vad tror du själv?

"hej, jag vill ha en kyckling baugett, men är det nötkött i den?" det är så roligt med människor med koll. fast jag ska väl inte säga något. haha.

du kan gå hem naken

jag lyssnar på spice girls och det värmer lite i hjärtat. ser mig och lina framför den stora spegeln i hallen med hårborstar i händerna, dansandes och sjunger lite halvdåligt på engelska som man inte kunde så bra när man var liten. igår jobbade jag hela dagen från klockan 8 på morgonen och personalrummet var låst när jag skulle gå därifrån, och mina kläder var ju såklart där inne. (de andra var ju såklart smarta nog att ta ut kläderna där ifrån innan de började lägga nytt golv där inne) "anna, du får inte gå in där nu, och du får heller inte gå hem i arbetskläderna. men du kan få låna ett förkläde om du inte vill gå helt naken hem" sa jessica. va snällt. haha. men det löste sig. vi gjorde inbrott och fick ta en sån där "skräp-plockar-grej med klor" och plocka ned mina kläder med. sedan åt vi kakor ur hennes barnsäkra burk.



snacka om skitjobb

idag "gick jag runt och gjorde ingenting" en liten stund på jobbet och då sa flygarn, som han kallas att jag kunde hoppa på soporna. och han var allvarlig. haha. ja dör. grabben fick hoppa själv, med plastpåsar på fötterna. sop-hoppning fanns visst med på checklistan. igår hade vi en schalgerkväll hos lina och det var mysigt, fast att det sög. det ända som var bra var väl salem al fakir och singelkillen. haha. sweet. han kommer nog vara singel för all framtid.

spänning i staden

igår var det tusen brandbilar och hela tjohejet på nordstan, vid femtiden och jag vet itne vad som hade hänt. jag var där inne fem minuter tidigare och då märkte jag ingenting konstigt. sedan vandrade all nordstans personal ut på led mot oss och de hade inte ens jackor på sig och det blev kaos (skräll) i trafiken med alla spårvagnar som blev blockade på vägen av alla blåljusbilar. jag är lite nyfiken på vad som hänt, för när jag gick förbi där på kvällen så var vissa delar av nordstan avspärrat. ojojoj.

UPDATE: det brann inne på en toalett på åhlens. haha. åh.


jag har varit där förut, jag är inte rädd

nu är det bara några dagar kvar tills jag åker hem till degerfors. kommer la hem på torsdag eller fredag skulle jag tro. hoppas för all del att tågen inte ska vara träliga (alla här skrattar när jag säger träligt). trots all snö, så kan man höra våren litegrann tycker jag och det känns bra. vi går mot ljusare tider. hejhopp. idag har jag gjort matlådor för hela helgen och det blev fiskgrattäng. vill äta det nu men då får jag jobba hungrig så jag låter bli. tänk att jag blir tjugo år snart. helgalet. jag kunde ha fyllt tjugofem idag men det är en annan story. igår köpte jag den där handsalvan (hejdå sandpapperhänder!) och det blev även en väska och en jeanskjol. hoho. puss.



some feelings never seems to let go

Det är rätt mycket med jobb nu pga saker som hänt. Igår fick jag hoppa in och idag ska jag också göra det. Men först, så skall jag åka in till stan där jag ska shoppa en liten burk med en grym handsalva som nathalie har tipsat om från lush. det känns som att den kommer bli räddningen för mina stackars röda händer. nu ska jag sminka mig och dricka upp mitt kaffe samtidigt som jag dunkar kings of leon i bakrunden.



Blä och usch

Igår kväll fick jag sms från arbetsledarn om att det (lyssna upp!) ska bli snöoväder idag och att allt vägsalt är slut i sverige, så att jag ska åka lite tidigare till jobbet. Haha. Egentligen skulle jag börja 18 idag men det blir 15 istället för det ska sys knappar på byxor, så jag hoppar in tidigare och det gör inte mig någonting. Bra med lite extra cash. Snart ska jag tvinga i mig lite av min äckliga mat som jag trodde skulle bli så god, men icke. Den verkar vara så äcklig att jag inte vågar ta med den till jobbet ens. Haha. Kocken har varit igång och exprimenterat. Lyssna upp igen! Köp aldrig willys tacokrydda, den smakar.. järn.

tvättis

haj haj! har jobbat hela helgen och det har varit roligt. längtar tills onsdag då wonder whopper kommer, haha. dör, den låter så god. en riktig annisburgare. nu håller jag på och tvättar lite kläder och ska springa ner till kajen livs för att köpa något gott nästa gång det är dags att springa ner. puss

RSS 2.0