who can see what tomorrow bring?

idag tog jag mig i kragen och gick upp vid åtta, för att hinna åka till ica och köpa massa frukt och promenera bort till delsjön för att sola. åhå, skönt det var! galet mycket folk, men vart är det folktomt i gbg? skitsamma, nu har jag duschat och ska tagga till inför kvällen. tapas på manaña och invigning av klubb älg. haha, roligt namn. "skit i helgen och festa med oss på älgen". varje onsdag. kul grej! SOMMARFEEEELING!

say you never let me go

blev lite glad när jag såg att beyonce släppt ny skiva, wohop! idag har jag rännt omkring på stan i värmen med olivia. vi åt thai och satt ute i solen och önskade varandra en fortsatt bra sommar. haha. som om vi aldrig kommer ses igen, men det kommer vi. senare på kvällen följde jag med hem till lina och fick äta färskpotatis med färskmakrill innan vi for iväg till havet för att "bada". rasmus glömde badbyxor, jag erbjöd min bikini men han tackade nej. kylan började slå till i solnedgången och det var en massa galna barn som puttade i varandra från den höga bryggan. jag kom på vilken badkruka jag var och lina ångrade sig. men det var mysigt iallafall!


You are not alone

Sommarvädret är äntligen här! Igår hade jag det gött med katten på en solig balkong, idag ska jag och pernilla strosa runt på stan och på kvällen drar vi till liseberg. Varför inte passa på? Vi hade båda glömt bort att vi faktiskt är lediga samtidigt. Det händer ju inte varje dag direkt. Nej, det händer faktiskt aldrig. Så efter ett långt telefonsamtal sa vi; "är vi dumma eller? varför träffas vi inte idag istället för att sitta här och tjöta?" Haaaräää gött!

En midsommarnattsdröm


Medans akilles kissade plockade jag och nathalie blommor!


Hennes mamma blev jätteglad.


Vi tittade på midsommarfirande med ida på axlarna! Hon vann en saftkanna och bjöd oss på saftkalas sen.


Vi åkte in till Varberg och åt mat innan jag tågade hem. Jag skämde ut mig som vanligt och råkade gå in på herrarnas. Tur vi redan hade betalt, så vi kunde springa därifrån. Men med tanke på hur många som blandar ihop oss två, så kan jag alltid skylla på att det var Nathalie, och inte jag.


"Vad händer om jag kryper in i den här kanonen?"


"Hejdå"

midsommar



om en timma ungefär sticker jag till varberg! åker tillbaks till göteborg på lördag och myser med lilla molly tills lina kommer hem igen. sen har jag planer på att åka hem på fredag, så om nån vill hitta på något kul så får ni hojta till! har ju inte varit hemma på hur länge som heeelst ju! vill typ ha grillparty för hela lilla byn! får se vad mamma säger om det... höhö. jaja, hejsvejs, ha en grym midsommar! det ska jag ha med min lilla extra familj från ungern eller vilket land det nu var, haha! nathalie ska få leka modell också för nu har jag skaffat mig en ny kamera!

varberg

igår bestämde jag mig för att jag ska vara flitig med kameran i sommar. HA! där fick jag för att jag inte varit rädd om kameran. upptäckte igår att den är trasig. skit också. ikväll ska jag till varberg med nathalie och hade ju varit kul att ha med den, så sticker in till stan och köper en skitkamera, haha. firade angelina igår ju på dubliners. lisen och jag var i samma lag och vi siktade på att komma sist, så vi skulle få en flarre vin iallafall. jag kan säga såhär, hade vi inte fuskat i slutet så hade flaskan varit vår. jaja, ha en mysig midsommar! efter den här helgen ska jag njuta av göteborg och sen åka hem till degen!


ericas drink

här kommer ett bevis på att jag är namnblind, en sjukt bra bartender och hallonsyltsälskare.
ursäkta min fula dialekt.

lackat och klart

målar naglarna för första gången på länge. slår på stort och satsar på blått, haha. har semestershoppat lite på stan, träffat på sofia och väntat på svar från olivia, om hon ville fika eller inte. jag åkte hem. och så svarade hon nu. imorrn istället. imorgon bjöd angelina med mig på födelsedagsquiz. det är väldigt populärt bland mina smarta vänskapskretsar, haha. själv har jag aldrig varit med på någon innan. kanske för att jag bara skulle sabba. men nu är det kalas, så skitsamma.

SEMESTER

äntligen kan jag pusta ut och äntligen får jag vara ledig i mer än två dagar i sträck. nu har jag tre veckor på mig att vila upp mig. och vad är planerna? hänga i varberg med nathalie och låtstas att hennes familj är min familj på midsommar. njuta av sommaren i göteborg. slottskogen, liseberg, saltholmen och sitta på uteserveringar. hälsa på hemma i värmland och grilla i gryten om kvällarna. busa med mina brorsbarn och fika på mormors altan. visa nathalie vad den lilla byn har att erbjuda för hon ska följa med mig i väntan på att lisen och nilla ska komma så vi kan gå på putte!

jag och soffan

Har spenderat mina två lediga dagar med Sofia som jag inte träffat på längelänge. Käkat köttbullar, gjrot stan, plöjt igenom min garderob, ätit tacos och druckit lite vin hos lisen, sjungit singstar, plågats i skor, gått lite till på stan och ätit kina&sushi-mat. haha. och godis såklart! regnet har varit i luften hela dagen, men självklart tittar solen fram när man kommit hem. ska duscha länge, dricka massa mjölk och sova tidigt idag. imorrn är det dags igen. är inne på mina sista tre dagar nu innan tre veckors semester! wihe! måste bara berätta att timo r var på jobbet för nån dag sen. han är så himla gullig! han ville skönka växeln till välgörenhet sa han, så jag tog en kaffemugg och ba; vi har ingen men.. hääär.. duger det? "jadå, det blir bra!" nu hänger muggen i personalrummet som ett minne av honom. en vacker dag kan vi skänka bort de där fyra kronorna. haha. hej hopp!

one last night

ojoj, idag har jag gått upp vid halv tio! lovade simon att ställa klockan så jag skulle hinna handla, haha. idag ska jag göra min sista stängning på tre veckor så lisen och jag ska frossa ikväll, haha. sen har jag bara öppningsskiften på lör, sön och mån kvar! igår gjorde patricia sin sista dag på hela sommaren, så hon hade med sig lite godsaker. när hon hade lämnat oss så satte hon upp en lapp om att morgondagen fick hugga in på tårtan och bullarna. vi strök över tårtan för den tog slut runt elva då vi hade fikapaus med josefine, haha.

när ska ja handla då?

har knappt någon frukost hemma, för jag tänkte nämligen såhär igår att jag kunde köpa det nu idag, när jag vaknat. att jag inte lärt mig hur jag själv funkar? vaknade halv ett. då är man varken sugen på frukost eller har tid att handla. eller ja, alla andra i världen har nog säkert tid, men inte jag. jag är förjävla långsam. jaja, slänga i lite mer tvätt, duscha, snygga till mig och jobba. älskar föressten att vi fått nya (och snyggare) kläder på jobbet! slipper känna mig som ett tält efter att alla kläder i min storlek gått sönder. YES! hajhaj.

one weeek left

i helgen har jag haft besök av paulina och evelina! vi har ätit världens godaste pizza på rumpan, hängt med syrran, nilla och patricia, druckit lite öl och degat runt på stan. nu är min ledighet slut men jag ska inte deppa för det, för nästa måndag jobbar jag mitt sista skift på ungefär tre veckor. SEMESTER! det bästa är att nathalie, nilla och olivia har det samtidigt som mig. inte lisfis dock. buhu. fast det hindrar inte oss från att leka med henne. yäyä, men innan min semester ska jag hänga lite med soffi också! så den här veckan blir nog bra. håller på att storstäda här hemma nu, för jag har inte varit hemma på över en vecka. städar ur garderoben när jag ändå är igång!


congräts

Är hemma en snabbis efter att ha varit på linas examen på GU. Stolt man blev när hon fick stipendium, hihi. Inte oväntat. Ska alldeles strax sticka in mot stan igen, för tydligen så är även min bror med familj här i staden! Igår sa han till mig att de inte hade råd.. Att man inte lär sig efter alla dessa år, att han alltid bara ska luras. Jaja, puss och kram och grattis till din examen storasyster!

inte okej

Igår blev det 5-kamp på liseberg med några från jobbet och Eriksberg. Sjukt roligt! Vi vann dock inte som vi hade räknat med, men vi var grymmast ändå! Det berodde nog på att jag förlorade i öl-tävlingen och att Lisen fuskade på frågesporten. Hähä. Men hon vann stjärnvinst iallafall och det tröstade oss litegranna. Avslutade kvällen på Babar och Takterassen på avenyn. Imorse råkade jag försova mig. Vaknade halv åtta, då jag egentligen börjar. Svor högt och beställde taxi. "fan att det händer just idaaaag, alla kommer hata mig!!!" Det var inte värt 250 kr, men har man ett jobb att öppna upp så har man. Men det gick bra. Ikväll har mamma kommit hit och imorgon ska vi på Linas examen!

hehehe

i väntan på bussen i lördagsnatt gjorde vi ett litet tjatja-bloggen-videoklipp!


jag ville dööö bara

ååå äntligen är jag ledig! en dag bara, men ändå! har ioförsig tagit ledigt på torsdag också för att lina tar examen då (konfirmation som jag kallar det,haha). igår ville jag på riktigt dö. bakis, varmt, rörig i huvudet och ett fotbollslag kom in. 17 stora killar, plus att det redan var tusen andra människor där. som tur är så är alla så grymma och förstående. de andra märkte att det inte ens var någon idé att försöka prata med mig, så lisen gjorde en liten gottepåse till mig och tog över min kassa så jag fick gå och äta lite. snällaste! när jag hunnit andas lite så kramade jag om alla och så började jag nästan gråta. kvällen innan det så var det ungefär likadant. men då var det bara jag och lisen som jobbade och det var fortfarande kö, när vi hade stängt. vi satt kvar lite på jobbet och chillade efter det och mötte upp patricia i stan och gick ut och dansade på gretas! världens roligaste kväll!

göteborg är varmt idag. jag köpte en islatte i solen och ikväll kommer äntligen lina tillbaka efter tio veckor! gud vad jag längtat efter henne! nathalie kommer också tillbaka efter en helg i stockholm och på onsdag kommer mamma! har även hört att min bror med familj har planer på att komma hit i helgen! och soffffi kommer snart hit också, och krabban har varit här! ååh, bra dagar. love yoouuoouou all.


nu är hon fri som en fågel

vi trodde aldrig att vi skulle hitta henne, inte ens med våran fina egengjorda skylt bland allt jäkla folk vid ullevi. men tillslut så! efter utsläppet lunkade jag, lisen och olivia runt på stan och sedan for vi hem till nathalie. kvällen fortsatte i mölnlycke hos pernilla och nathalie kunde inte ens slita sig från oss. "äh, vafan ja tar bara studenten en gång men.." när hon åkte till hard rock så fick jag och nilla roa oss på egen hand. tio minuter på bryggeriet och sen köpte vi två korvar var och gick upp & ner på avenyn med. jättestort grattis till dig älskling iallafall och good luck i vuxenvärlden. snart ska jag börja tagga för 4 dagars jobb och kattvaktning!



kleeerblu hävön

Snacka om att Nathalie har tur med vädret idag. Klarblå himmel! Själv hade man en svart himmel nästan. Regn som gjorde håret krulligt och förstört. Jaja, det var en fin dag iallafall. Nu ska jag sticka in lite tidigare och fixa smågrejer med lis. Ikväll då? Liseberg kanske? Vi bangade ju danny.. haha. Och så har vi fått lisebergskort av chefen. Hallå, glad jag blev tidigt imorse av sofias sms!! jag saknar dig soffi! vi ska ha fina sommardagar i gbg!

RSS 2.0