when autumn leaves start to fall

jag hittade lite mer än bara träningskläder idag på stan. en jacka som jag numera kommer att bo i, även fast den är rätt kall. men STILIG och bra. en superhalsduk som är jätteskön, mysig och tjock. mascara som började pipa när jag gick ut från synsam...? en vit blus och några strumpor. hittade även en mysig stickad tröja som jag bara måste ha, men inte orkade gå runt och bära på. den tröjan, halsduken och min jacka = hösten är räddad! haha. men typ. den här dagen kan ha varit den bästa och skönaste på länge. klarblå himmel, höstkyla och jag har varit helt avslappnad och ledig. kan inte bli bättre. även fast jag gillar att ösa runt och stressa så behöver man såna här dagar. imorgon ska jag träffa helen inne i stan för en fika och välkomna henne till götet! på kvällen ska jag träna med gordana. hon låter som en riktig biff. blir lite rädd men det kommer nog gå bra!

LOVE



go away come back

nu är vi alla tre samlade här i vårt lilla hus. jag, åsa & madde. jag ska bo med de två framöver och det kommer bli roligt. fast just nu är vi bara två för att åsa är uppe i norrland. haha, vi tycker det är kallt här så såg vi på vädret igår att det var typ tio grader kallare där. brr. okaj, men nu ska jag sticka in till stan och köpa träningskläder för imorgon börjar jag träna. oho, spännande. puss kram.


the one that got away

inatt gick jag ensam i natten och insåg verkligen hur glad jag är för att jag inte längre bor kvar här. på ett sätt saknar jag det och självklart saknar jag många här. men jag är inte längre degerfors. jag är göteborg och det är jag glad över. idag har jag lagat mat med pappa och träffat mina fina brorsbarn.

snart åker jag tillbaka till mitt göteborg, till mitt örgryte, till mitt hem. puss, ses igen om två veckor.


jag blir så dum av dig och det är väl dumt av mig

jag är så dum som inte går till sängs nu (drar mig själv i örat lite). imorgon väntar det ett tiotimmars arbetspass och direkt efter det tågar jag iväg till lilla sofia i örebro. imorgon är det också sista dagen för mig och angelina som produktions och arbetsledare tillsammans, så det lär bli ett par munkar även fast hon sagt att hon inte ska äta några fler. på lördagen fortsätter jag min lilla resa till degerfors. men nu - sova. ska upp om snart fem timmar. godnatt, ses i orebridge and warmländ.


så rörde de om i grytan igen

Igår fick jag ju reda på att jag skulle få Rickard som min arbetsledare. Idag, så har de tänkt om och nu har jag fått en annan. Men det blir väl fett ändå. Så jag har fått ett helt nytt schema från och med nästa vecka. Nu är det jag och Flygarn framöver. Han är en sån som bara har flygplan och jobb i tankarna och jag tror inte jag kommer ha några mysiga fikaraster med honom om kvällarna eller dra några töntiga danssteg med honom till hans nightwish-musik, haha. nä va? kommer att åka hem till värmland igen 10-15 september då jag ska till tandis och greja.

Från september och ett år fram, är jag SATS-medlem och jag kommer nog hänga endel i bassängen de har. Åh, va underbart. Är nog bättre att fördriva den lediga tiden med att träna än att tröstshoppa på stan. Haha. yes. puss, nightynight from Congac (mitt nya smeknamn, get used to it).


for one so small, you seem so strong

vi hade disneymaraton förut. det var rätt chill och fint. när phil collins - you'll be in my heart började spela så började tårarna rinna. jag paniksaknade lancelot och kände att jag skulle göra vad som helst för att få titta på tarzan med honom idag för fyrahundrade gången. miss you min gulleplutt, dig och din lillasyster. ses i helgen.

ingen mer fiskpanna och hennes kompis?

idag fick jag ta över angelinas skift för hon skulle ha arbetsledarmöte. jag fick lära mig att göra checklista och det är allvarligt talat ett heeelt annat språk. jätteliten text och tusen punkter att gå igenom, temperaturer på allt och lite till och mycket siffror. fick reda på idag att jag och angelina endast har tre dagar kvar att jobba tillsammans. nya rickard ska nu bli min arbetsledare och det känns både kul och trist. kul för att han är en kul typ, men trist för att jag trivs så bra att jobba med angie falangie. eftersom han är ny, så måste jag verkligen visa mitt allra bästa jag varje skift för att det ska flyta på så bra som möjligt, and i think i can do it! jag fick gå en microkurs idag hos simon. alla klagar alltid på att jag inte kan värma mina matlådor. "ställ in matlådan, tryck på knapp, gå INTE(!) ifrån och rör om med en gaffel efter halva tiden. klart." jag gick kursen helt gratis. tydligen så går jag alltid, alltid, alltid ifrån micron och det börjar ryka och kommer ut ett stort ångmoln när jag sedan kommer tillbaka och öppnar luckan. alla har värsta kollen på mig när jag värmer mina farliga matlådor.

daddy was a solider

 

jag grät en skvätt eller flera idag.


if you hang with me

igår var vi alla rätt döda och tänkte att vi kanske skulle ha stretchat efter den lilla båtturen som gav oss en förjävla träningsvärk! vi klarade inte av att bära saker eller att göra några smidiga rörelser. huvudet hängde inte riktigt med men eftersom alla mådde likadant, så spelade det inte så stor roll. jag hörde angelina ifrån personalrummet; aj,aaaj,aaaaaj. hjälp mig... någon?? att få på sig ett par byxor var nog det svåraste för henne. själv tyckte jag att det var lite jobbigare att ställa upp alla jävla stolar på borden i matsalen. stålstolar liksom. hallu. i helgen funderar jag på att åka hem till skogarna. idag har jag fått massa höstkänslor. åh, jag längtar verkligen, verkligen, VERKLIGEN tills det blir höst på riktigt.

håll i mig och släpp aldrig taget, tänk om jag faktiskt gick av


personalfest i kungsbacka

det var en riktigt grym kväll i kungsbacka igår! vi började med en boultävling och calle och jag fick tröstpris (fast jag vet inte hur jag lyckades att få två stycken vinflaskor? var jag verkligen sämst?) vi åkte även ribbåt och det var ju helgalet! ibland visste jag inte om jag skrek av ren rädlsa eller för att det var kul, haha. när vi äventyrat klart stod mitt hår åt alla håll med massa salt i håret och inne var det uppdukat för kräftskiva i den lille boden och det var ju bra smarrigt om man säger så! vi blev väldigt mätta och belåtna och jag och jessica la oss i någon sängliknande skön sak och ariza var snabbt där och tog hand om oss! vi fick så skön huvudmassage så vi nästan somnade, haha. vi sjöng roliga snapsvisor och det lät bara finare och finare ju fler visor vi sjöng.

 

 


hello there

äter nästan aldrig äggsmörgåsar längre men idag så gjorde jag det och det är lika gott som vanligt. molly tycker också det. känner mig stressad nu. nyss gått upp, jag måste duscha, köpa kattmat, göra mig iordning och leta efter ett par ömtåliga, vatten/vind tåliga kläder. solen verkar ju inte vara på vår sida av stan idag direkt så man kan ju inte hoppa runt i bikini hela kvällen. bahh! jag har typ tre timmar på mig. jag saknar mina brorsbarn, jättejättejättemycket. önskar att jag också vore i degerfors nu och fick mysa med dem hela dagarna långa. det känns som om tuva-lee snart plötsligt är tre fyllda år och redan lärt sig prata. litta snutten. blir jätteledsen när jag inser hur mycket av hennes uppväxt jag missar och lilla lancelot är redan sex år! hallå eller?!

 

 


jag kan offra mitt liv (eller iallafall stängningslistan) för de där munkarna

den här stängningen har nog varit den värsta och mest händelserika på hela sommaren. från klockan tio till tolv så sålde vi galet mycket och diskberget bara växte och växte och jag var så söt när jag blev arg fick jag höra. min rygg värker och vi fick skriva en lapp till öppningsgänget att vi sålde så mycket att vi inte hann med stängningslistan för vi är bara mänskliga. vi gjorde det viktigaste och satte oss sedan ner och käkade munkar istället. DET BEHÖVDE VI. haha. det spelar ingen roll hur många vi äter för man förbränner verkligen mycket där on tha work. helgalet. vi var två stycken och vi sålde för kanske tretusen eller mer under den tiden. imorgon slipper vi två stängningen för vi ska paddla kanot och en massa andra äventyrliga saker ute i kungsbacka. hejhopp, godnatt, regnet vräker ner och jag ska soooooova. poss. jag är jättetrött och bara tjatar om munkar hela tiden. förlåt. haha.

i wanna be like them but i messed it up again

Angående de där munkarna så har vi börjat sälja dem nu. MMMM! Angie gömde några i smyg så att vi kunde få ett par riktigt nyfärska munks vid stängning. Jag gjorde hela stängningslistan på bara tjugo minuter vilket är rätt fett. Så det var vi värda! Snabba ryck där. Bl.a slänga allt, diska allt, plocka undan allt och in i frysen med grejer, sopa golv, rengöra dricka och kaffemaskin, städa matsal och ställa upp alla stolar och slänga sopor. Allt på tjugo minuter. Jag är fantastisk och hon var stolt. Och jag var svettig, hahah. Var jag värd en muffins? Ingen tvekan om den saken! En stängning kvar nu och imorgon sticker vi till Kungsbacka där det blir äventyr och bad blandat med mat, dryck och det bästa sällskapet. Snart sticker jag till Mollsan och myser med henne. Puss.

dounuuuuts

det var så mysigt att träffa lilla sofia. vi drog en snabbrunda på stan och några cheeseburgare på mcdonalds. hon är guldvärd. nu ska hon och markus åka läskiga karuseller på liseberg, hihi. jag äter lite tomatsoppa nu som smakar pizza och sen hoppas jag att alla provsmaknings-munkar inte är uppätna på jobbet. fast jag talar om gamar här, så det finns väl ingen chans att de är kvar,haha. de var farligt goda alltså, har inte gillat våra andra desserter så mycket och jag längtar såååå sjukt tills vi ska börja sälja dessa gudomligheter. choklad eller vaniljmunkar med massa fyllning! helt sinnes! haha. nu ska jag sluta prata om onyttigheter och sticka iväg.

krabban och jag idag

idag ska jag träffa krabban som är i stan och henne har jag saknat som attan. ska bli riktigt kul. dock blir det ingen heldag med henne för jag ska iväg och jobba sen och hon ska nog umgås med lilla markus. lina och rasmus åkte hem till degerfors i smyg och överraskade alla, eller iallafall mamma. kommer ihåg när lina överraskade mig när jag bodde i degerfors. det var en skittrist och grå dag och jag hade precis gått av bussen från skolan. lina ringer mig och frågar vad jag gör och sedan så ser jag henne där vid övergångsstället. åååh, det var den bästa överraskningen. hade saknat henne så mycket. så förstår att mammis blev glad. nuuuu, sticka in till stan. pyss.

try sleep with an pigg kropp

tänkte att jag skulle lägga mig hyffsat tidigt iallafall, men jag vet inte riktigt hur det blev med den saken. är inte trött för fem öre längre och jag kan faktiskt sova ganska länge imorgon, såatteee.. ska läsa lite nu och klappa katt. puss på mig och mollsan.

det kommer hända om det inte hänt

hahaha, så himla roligt att jag skrev att det var tisdag idag när det egentligen är ONSDAG. gud, ingen koll alls på dagar. men 17-21 känns så TISDAG, vet inte vad det är. fick jobba över en timma för att angie blev sjuk och jag fick i uppdrag av henne att stanna kvar och ta hand om en viktig och mäktig man som kom dit under kvällen. kände mig hedrad. det var jättekul men ändå lite pinsamt att denna man fick ställa sig vid grillen och hjälpa till.... haha. det blev mycket där men han tyckte nog det var kul att testa på hur det verkligen var i verkligheten. han stod där i skjorta, kostym och förkläde. haha.

 

livet är så skört och det kan verkligen överraska en ibland.

 

nu ska jag mysa med den svarta, lilla smala katten. haha! puss och godnatt, ska sova jätteskönt i syrrans säng tonight.

 

LOVE

 

 


jónsi - go do


heart skipped a beat

Idag är det tisdag och jag var egentligen ledig. Men jag tog ett extra pass kl 17-21 bara för skojs skull. Haha. Vad fjuttigt det känns men jag längtar. Ska bli skönt att bara gå dit och jobba, inte behöva tänka på matlåda och bara Vara där på jobbet. Som ida sa en gång; du kommer verkligen att sakna att bara stå och vika trasor i tio minuter och samtidigt kunna drömma dig bort. Det ska jag göra idag. Så idag skall Rickard, den nya produktionsledaren få bossa över mig och han kör skiftet med min Angelina, haha. så jag slipper ta order ifrån henne också, yä!

Vädret är tiptop och jag ska minsann ha kjol eller shorts på mig idag. Ska möta upp (sjuk)syster inne i stan sedan och så är Kattvakt min titel i en vecka framöver. Ska häva i mig mitt kaffe nu, sen duscha.

LOVE



change

Har precis kommit hem från ett litet biobesök med min nya roomie. Vi tittade på Bröderna Karlsson och den var riktigt kul faktiskt. Klockren! Innan den började så kollade vi in lite gymanläggningar. Både på Sportlife och SATS. Och det lutar mest åt SATS vid scandinavium faktiskt. Där har de simhall och grejer. Annis känner sig laddad. Nu har jag så ont i magen att jag inte vet om jag ska gråta eller gråta. Blö. Dricka billigt kaffe och fönstershopping i stan imorgon, Lina? Call me tomorrow. puss!

on the corner of mainstream

Jag belönar mig med en banan för jag har lyckats knåpa ihop en tv bänk helt utan verktyg, haha! Jag är la för händig. Det stod att man skulle ha både skruvmejsel och någon annan mejsel men med starka naglar går allt, IEKA! Den matchar bordet i mitt rum rätt fint och den var lite mindre än vad jag hade räknat med. Fast det funkar! Nu lyssnar jag igenom gamla The killers låtar och letar efter matinsperation!

me, myself and my knasmobil

vad jag fick veta idag var att jag hade kunnat få en gratis biljett till way out west i helgen om min telefon bara inte hade krånglat så förbannat. beviset på att min telefon är från stenåldern kom idag. angelina och jag satt i personalrummet och hon fick ett sms av mig där det stod; hoppas ni har det asgrymt på wayan! sms:et skickade jag i lördags, haha. är ledig imorgon och sen kör jag vidare igen tills på lördag. då blir det fääst! antingen ska vi hem till min chefchef i kungälv och åka vattenskoter, äta och dricka gott eller så blir det en heldag på liseberg med lite festligheter inblandat. beror på väder vad det blir men kan tänka mig att det blir galet skoj, vad det än blir! en heldag med gänget kan inte bli annat än bra. försöker dämpa mitt godissug med bananer och tuggumin. åh. har köpt för mycket godis nu så jag är pank. haha. det suger. FAN. jävla idiotmobil. den har stäng av sig tusenmiljarder gånger bara idag. skickar jag ett sms så svartnar den. ringer det så svartnar den. rör jag vid den så svartnar den. åh. allt suger. ge mig pengar att köpa godis för och en ny mobil, NU TACK SÅ HJÄRTLIGT. men VAD I HELVETE. det hände igen. två gånger under en minut? jaha. den är ju bra att ha vid nödlägen. jag ska nog lyda angelina och köpa en ny såfort pengarna rullar in, haha.

en jävla massa morötter och äpplen

min dag började med en tidig, lugn och skön morgonpromenad till bussen. jag kom till jobbet och jessica hade redan påbörjat sitt britneymaraton. har verkligen kört så att svetten rann nerför pannan idag och jag har varit mer virrig än vanligt. olivia var tillbaka efter sin lilla resa och det gjorde min dag! OLLEEEEE skrek jag och började genast fnittra. vi slutade samtidigt och när vi gick sa hon; nej, jag glömde mina morötter. jag står tålamodigt och väntar utanför och hon kommer ut med en hel jävla kartong full med morötter. jag fick ett par stycken. lycklig. idag pratar nog hela göteborg om det mystiska regnet som plötsligt började vräka ner från ovan mitt i den stekheta sommardagen. himla fräckt.

igår fick jag föressten en ny vän i väntan på spårvagnen. tant, 34 år med en påse äpple i handen satte sig tätt intill mig på bänken. hon bjöd mig på nyplockade (eller vi kan säga pallade) äpplen typ 14 gånger men jag ville inte ha. hon tyckte jag skulle köpte silverskor och bjöd mig sedan på halstabletter och tuggumi. hon tipsade mig om att köpa det nästa gång jag var i en affär. hon skulle hem till sin lägenhet i haga och äta salta pinnar på kvällen sa hon. JAHAJA. sen satte hon sig ner brevid mig på spåris och resan tog en kvart. under den kvarten fick jag veta hur långt hår hennes mamma och mormor hade haft och hon sa åt mig tre gånger till att köpa likadana skor som hon hade, fast silvriga. OKEJ, ska besöka affären och köpa dom. Ses vi igen, anna? frågade hon mig när vi skiljdes åt. Ja, på spåris kanske. Gå hem och baka äppelpaj nu av dina äpplen, sa jag.


jag fick äran att mata classe

Här sitter jag med trasiga strumpor IGEN. Borde verkligen köpa mig ett storpack någon dag för det här börjar bli pinsamt. Eftersom det är way out west nu så är vi bara massa extra personal i helgen, förutom jag typ. Jag är riktig. Var jättekonstigt att tex jessica var med mig i köket idag med keps på huvudet. haha söt. ja bossa över henne så mycket att hennes byxor sprack och jag gjorde käk till claes malmberg. han gillar visst att hänga hos oss. nu är jag rätt dötrött. puss häst, trevlig fest.

lokalsinnet är inte på topp

föressten så gick det inte så bra att hitta till dem igår. tog sällis med angelina dit och ändå hade hon varit där en timma tidigare. vi gick in i fel trapphus tre gånger och gick upp för lika många trappor, innan vi kom rätt. haha. angie + anni = sämst lokalsinne x 2.

fredag den trettonde

Vi hade en riktig trevlig kväll hos ida och john igår. Kvällen var händelserik. Jag och min högra hand berättade för dem om min lilla ketchup olycka och ida om sin senap olycka. det var precis när hon och john hade börjat jobba ihop och ida trodde att han hatade henne. Bara litegrann, sa john nu i efterhand. Nu är de ett sånt där gulligull par. IALLAFALL, så skulle jag visa med världens kroppspråk hur allt hade gått till och så vevade jag lite för mycket med händerna så att ett helt vinglas föll omkull över john. Jag tror han hatar mig. Vi får se vad han säger om ett par år. Haha. Fast jag tror han var mer sur över att den lilla tidningshögen också blev blöt som han försöker läsa ikapp (när han tar semester tar han tydligen semester från ALLT). När de skulle ut på stay out west grejen så fick jag åka hem. Hemma hittade jag en liten överraskning. En av de andra tjejerna har nämligen flyttat in. TJOHO!

changed plaaaaaanz

pratade just med angelina och hon övertalade mig att åka till john & ida för där är det way out west pepp. kul för mig som inte ens ska gå på festivalen, haha men vafan. det blir kul att få tillbringa kvällen med dem. angie fiskpannas kompis, simon, ola, tim, ida, john och jag anna fiskpanna själv. hihi. puss på oss. hoppas bara att det går bättre att hitta dit denna gång,HAHAHA. satte mig på fel spårvagn förra gången och fick gå tillbaka för att sedan få tusen olika vägbeskrivningar som lät typ såhär; gå rakt, sen höger, sen så ser du en grusväg, korsa den, sen ser du blommor på höger sida, fina..hihi, sen så är det ca tretton likadana lägenheter, gå förbi dom och gå igenom den gården, ännu mer blommor, soptunnor på höger sida och sen är du framme. ja ba: öh, hänger inte med men kommer om tre dagar.hejhej. kom fram tillslut och sen så skratta de åt mig och sa att de skulle guida mig i göteborg någon dag. haha. inte lätt att vara värmlänning i en storstad. wish me luck. puss igen. är lite finare nu.

gud va söt jag är

Är heeelt opepp på det mesta. Fan, vad jag är trött. Hatar att sova så länge för det förstör hela dagen. Inviger iallafall mina nya vinglas jag fick i inflyttningspresent för att fira i min ensamhet att jag är ledig. Ska alltid fira. Haha. Vilken partypingla. Sitter här en torsdagseftermiddag i tystnaden och dricker ett glas vin. Inte ens musiken  funkar. Jävla mobila bredband. Det tar en kvart att lyssna igenom EN låt. Sitter här lite halvful med ett fint linne. Mjukiströja. Gamla byxor. Och ett par nalle puh-strumpor med fyra jättestora hål i. Halvt sminkad med mascara på bara ena ögat. Tråkigt uppsatt hår. Jättefin. Verkligen. Drömprinsen skulle verkligen falla för mig, hahaha. Annis är redo för att möta världen. Är det nu jag ska ställa mig framför spegeln och säga till min spegelbild; anna, du är vacker precis som du är? haha. nä ska ställa mig framför spegeln och kleta på mascara på det andra ögat iallafall och slänga dessa strumpor. Pussissssss!


ögonen svider och hjärtat bränns

När jag kom till jobbet igår hörde jag disney musik. I tre timmar hade de spelat det och det var roligt att se alla stå och truddelutta med. Stängningen var riktigt lugn för en gångs skull. Vilken tur att metro är tillbaka så vi kunde lösa korsord. Och horoskopet mina vänner. Äntligen! Igår stod det att det väntades en överraskning under dagen och jag fick en. Nästa helg ska alla produktionsledare, arbetsledare och de nya på middag hos chef-chefen. Blir nog ganska festligt. Lite läskigt bara. Han är så mäktig. Gift med en fd fröken sverige och grejer. Haha. Nu ska jag iväg och handla och senare ska jag & angie sticka in till stan och kolla på oskar linnros!


calm daaaown

Det var kanske inte den bästa idén att proppa i sig en hel godispåse innan jag ska fara iväg till jobbet. Sen att hinka i sig femtio koppar kaffe efter det var kanske inte heller lika bra. Vet inte om jag kommer att kräkas eller kissa på mig först, innan jag kommit fram. Haha. WHATEVAAH. Har varit på Ikea idag med min syster och köpt en tv-bänk, lådor, sax, skärbrädor och doftljus. Gött mos. Och pizza fick också följa med hem. Mmmmm, älskar ikeas pizza. Haha. Den är bäst. Nästan i klass med Kanada. Men inte riktigt. Nu måste jag verkligen springa iväg till spåris för här ska det jobbas stängning. Sista kvällen nu sen är ajg ledig i två dagar. Hoppas att folk känner medlidande med angelina och mig idag också. Hahaha. Såg ut som ett helvete överallt igår och jag bröt ihop och skrek; mina ben viker sig!!! Då skrek angelina; mina ögon svider!!! alla gäster stod där med världens tålamod och tittade på när vi slet. Haha. Det är verkligen hemskt att vara två pers i en restaurang. En i kassa. En i kök. När det är kö ända ut och allt börjar ta slut. Man har ingen att ta hjälp av och allt är bara hemskt. Man tappar saker här och där och allt är ja, bara förjävligt. Men vi är grymma och klarar oss ur det ändå och alla blir nöjda och glada. Ikväll har vi iallafall sällskap ända till klockan elva. BRA, då får hon diska. PJU. Hoppas på en lugn kväll. JAJAJAJA. Springa till spåris nu. PUSS.

Familjen mellan Karlstad och Örebro

Vi har en ganska ny tjej på jobbet och det är inte så att jag inte pratat med henne förut, men igår berättade hon att hon kom från Nora. Jag ba WHAT, nivet och så slog det mig att det var därför det kändes som om något var bekant med denna lilla lisen. Nu är vi som en liten familj, alla vi fem som kommer därifrån smeten. Pappa Erik på motorcykel och spetsar kackerlackor och ger i present till folk. Mamma Ztoffe som har långt svart hår och gillar heavy metal. Farmor Ariza som ursprungar från de södra delarna av landet. Storasyster Anna som får ta hand om familjen och drömmer om ett liv som artist. Och så lilla Lisen som är nykomlingen i familjen.

i dont belong to you and you dont belong to me, freedom!



pirog & mjölk. vindruvor & saft. och så några koppar kaffe på det såklart. lyxar te't lite denna dag och george michael - freedom går på repeat!

Blodbad på jobbet

Igår när jag och angelina blev lämnade ensamma inför stängningen så skulle jag byta ketchup i matsalen. Den håller rätt länge så det är ingenting man gör varje dag direkt. Men igår tog den slut och det blev min uppgift. Där satt jag hukad i matsalen med huvudet i skåpet och försökte klura ut hur jag skulle bära mig åt och rabblade upp hennes beskrivningar för mig själv. "Ställ den så, tryck där, håll för där, dra åt där och gör du inte så.." så var det ketchup över hela mina armar, i hela skåpet och på golvet. Jag skrek på Angie falangie jättehögt och jättelänge och så ramlar det in en sisådär 15 gäster.. De tittade på mig och tänkte nog att jag var Så ung, För ung för att lämna detta liv. Men det är bara ketchup sa jag och fnissade såfort jag tänkte på hur kvällen skulle sluta.


nu var det klippt

Från början var det ju tänkt att jag skulle klippa mig. Sen att jag istället skulle ta pengarna och köpa något mer nödvändigt. Efter min vistelse i stan så kan jag nu berätta att jag både klippte mig och köpte onödiga saker. Några hundra kronor fattigare men några gånger finare och en bok rikare. Haha. Om en stund ska jag sticka iväg till jobbet och det kommer vara konstigt. Denna vecka handlar allt om oss PL:ar. En kommer tillbaka. En försvinner. Och en ny börjar. Sen har vi mig, Anna fiskpanna.


drop the world

Igårkväll hade jag så tråkigt så jag började rulla några köttbullar som jag sedan frös ner till nödlägen. Haha. Typ klockan elva igårkväll när min familj i huset börjat släcka lamporna. Sa ju att jag skulle klippa mig och det har jag tänkt på ända tills nu. Lägger hellre ut pengar på andra saker än pengar på att korta av håret ett par millimeter. Faktiskt. Är så jäkla feg när det kommer till hår! Ska istället köpa nytt smink eller en jacka. Vi får se, vi får se.. Får väl rappa på nu om jag ska hinna till jobbet klockan fyra. Hähä. Segast i stan. Puss på mig.


min relation till böcker

Jag önskar verkligen att jag var en riktig bokslukare. Eller, en slukare är jag nog för jag har köpt väldigt många böcker den senaste tiden. Men är någon utav de bra? Har jag någonsin läst ut en av dem? Innehåller den inga bilder? Haha. Svaret är nej på alla dessa frågor. Jag är skitdålig på böcker. Jag går alltid efter utsidan. Är den färgglad? KÖP DEN! Ser den rolig ut? KÖP DEN! Är det en snygg kille på framsidan? KÖP DEN! Typ. Läser jag på baksidan? Nej, jag läser typ första meningen sen får den avgöra. Är för lat för att läsa klart. Varför ska jag ändå envisas med att köpa böcker? I dont know. Jag tycker det är mysigt. Det luktar gott. Imorgon ska jag gå in i en bokaffär och då ska jag minsann INTE köpa första bästa färgglada bok. Utan jag ska ta min tid. Ingen stress. Jag ska läsa och känna mig fram och jag ska fanimig läsa klart den inom tre år!


sportlife

För att fördriva min lediga tid i höst så ska jag ta mig en titt på örgrytes sportlife och förhoppningsvis köpa något sorts medlemskort där. ett halvår eller så. frågan är bara om jag orkar? jobba tio timmar om dagen. fram till klockan är sex ungefär. sedan träna på kvällen. komma hem runt tio? sova. upp och jobba tio timmar dagen efter. eller, träna på morgon. jobba till natten. jag som är så lat. haha. men fan, jag kan behöva det. mina muskler är som överkokt spagetti och min kondition är värre än en sjuttioårings nu för tiden. blir även ganska uttråkad av att inte göra någonting på min lediga tid och skyller alltid på det dåliga vädret. de kör body combat, yoga och zumba där! åh. kommer trivas, i think!

not a sunny sunday

Den här dagen har varit riktigt soft. Tog en promenad för att sedan shoppa loss på willys. Lagade lasagne som jag antagligen kommer att föräta mig på i ett par dagar men idag smakade det mumsfillibaba. Efter det gjorde jag mig en stor skål med fruktsallad på vattenmelon, apelsin, vindruvor och massa andra frukter. Ska ta en lång och varm dusch för att sedan dega ner mig i soffan och kolla på tv, dricka te och äta lite mer fruktsallad. Alla ljus jag har i rummet ska vara tända hela kvällen! Imorgon ska jag klippa mig och sen börjar min arbetsvecka med några dagars tuffa stängningar. Behöver denna vila nu! Puss.


over the hills and far away

Inte fan gick jag upp tidigt jag inte! Var så peppad på en skön morgonpromenad igårkväll, men imorse när klockan ringde vid sju så var jag inte alls lika peppad och tänkte typ; jag har ju hela liiivet på mig. eller hela dagen iallafall. SNARK. jag kom upp halv tolv men nu så ska jag ta mig en promenad.

smile like u mean it

Jag kunde ha varit påväg till en förfest för att sent inatt gå ut på någon nattklubb på avenyn eller på något hak i någon annan statsdel. Jag kunde ha varit påväg från en förfest till statt hemma i skogarna där man är lite tidigare ute. Jag kunde ha suttit i en soffa någonstans och ätit godis tillsammans med någon. Jag kunde ha varit ute i regnet med armarna utsträckta och blöta fötter. Jag sitter hemma själv och lyssnar på hackig musik och äter riskakor samtidigt som en film rullar på i andra änden av rummet. Har bestämt mig för att gå upp tidigt imorgonbitti och ta en springtur om min hals och kondition tillåter. En promenad iallafall. Medans alla andra (nästan) svennar ligger hemma med världens bakfylla eller tar en liten för lång sovmorgon så ska jag vara utvilad och pigg där ute i morgondimman. Jag köpte träningskläder för flera månader sedan som inte fått sett ljuset en enda gång. Det är tragiskt. Inga fler undanflykter nu!


the killers - jenny was a friend of mine

Känner mig lite deppig för jag har verkligen ingenting att göra. Självklart ångrar jag mig som tusan över att jag inte åkte hem. Har sovit tretton timmar inatt och gått på stan. Köpte subway och åkte hem till syster på lite fika. På spårvagnen hem åkte jag med Fattybom. Hon verkar helt underbar och hela spårvagnen fylldes med hennes glädje och skratt. Vill du bli min vän? Blir nog godis idag igen.

din mamma kan va rökt

Eftersom Angelina bestiger berg så får jag öppna med Erik istället. Kl 7.31 ringer jag honom och jag hör honom mummla fram: förZzZzzovit mig.. 12 minuter. Kl 7.45 var kom han dit på sin motorcykel och vi bytte oljorna med turbofart. Victor drog ännu ett Din mamma-skämt med fel person och idag fick jag reda på att en kompis kommer att vara med i paradise hotel. Jag spillde kaffe på min tröja två gånger under en minut. På samma ställe. Hål i muggen säger jag. Hål i läppen säger simon. Hål i hjärnan tänkte jag.


thursday night and i feel alrigt

Idag fick jag träffa min pappa en sväng. Han har varit i Halmstad och hade vägarna förbi så han kom och åt på mitt jobb. Daddy yo! Fick ta rast och gå och krama på honom. Ikväll ska jag sova hos Lina för att stackars rasmus ligger på sjukhus efter en liten olycka på hans jobb. Så jag är här för att stötta och krama på henne och mollsan som är sällskapssjuk.

i got som baad, bad news

Tyvärr blir det inget Värmland för min del i helgen. Det känns lite i hjärtat för att jag saknar alla så och kommer att missa massa kul. Men jag kan helt enkelt inte. är dels sjuk och sedan kommer jag bara hinna vara hemma i typ ett dygn sammanlagt. Det är även andra grejer som det handlar om men det behöver jag inte ta upp här. Hoppas ni förstår och inte blir ledsna och jag håller tummarna för att jag kommer att kunna åka hem snart ändå! Nu steker jag blodpudding efter ett tufft tiotimmars arbetspass och hoppas att allt kommer att ordna sig. Kan bli en lång dag imorgon. Angelina är så rolig. Jag tog en titt på dagsplaneringen och såg att hon skrivit Fiskpanna under PL. Ska snart få ny namnskylt och undrar vad som kommer att stå på den? Det är ingen som kallar mig för Anna längre. Vem är Anna? Jag reagerar mest på Fiskpanna eller Jay. Även Miss jay eller Jay my man. "jäääy ma maaaan" vrålar ariza och nyper mig i rumpan. är ingen man men du får nypa mig hur mycket du vill. PUSS FRÅN JAY, FISKPANNEMANNEN.


please give me something

är så död i kroppen att inte ens fötterna kopplar till hjärnan när jag vill att de ska röra på sig. har jobbat tio och en halv timma i kaos och jag har fått rivmärken över hela armarna. kämpade igårkväll med att göra smarriga matlådor med marinerat kött och grejer men det sket sig. det smakade papper och köttet blev som kolbitar. jag kan inte alltid göra tre saker samtidigt. som att duscha, prata i telefon och laga mat tex. skjut mig då. eller skjut mig två gånger för jag har insett att jag endast solat EN gång på hela sommaren.

jag behöver inte undvika mina dippar

Enligt Reztart får jag äta dipsåser. Haha, thank god! Idag är Fiskpanna ledig och då hade Fiskpanna tänkt åka till SJ för att lyssna på Fiskpannas kompis som ropar ut försenade tåg. Men jag kom aldrig så långt. Igår stängde vi med turbofart och satte oss sedan ner på parkeringen och pustade ut. Det kom en kille och frågade om vi behövde hjälp med bilen. TACK, MEN NEJ TACK. Jag har i uppgift att lära upp en kille att bli grym på jobbet. Han är tydligen filmstjärna och frågar VÄLDIGT mycket frågor. Men jag bara väntar på att dansbandskillen ska komma till oss. Where are u? Nu ska jag äta tomatsoppa.


little lion man

Efter att jag har tvättat klart ska jag pipa in till stan för att köpa slimfood. Känner mer ork för att åka iväg och köpa mat än att laga den själv. Slimfood med massa räkor och vitlöksdressing. Göttä! Lyssnar på mumford & sons och dansar mitt hår torrt och sätter samtidigt på mascara. skriker THE BANJO ibland för det ska man göra har jag hört.


dieter är så krångliga

Var skittrött igår innan jag drog iväg till jobbet så jag köpte med en REZTART eller vad de så fint heter. Den med äppelsmak. Jag satte mig ner med angelina och hade det gött i personalrummet en stund. Såg att det stod "undvik dina dippar" på min lilla dryck. På bordet låg det en dipsås och jag tänkte gå ut och sno några pommes. OKEJ, Nähä. Bläddrade i tidningen där det stod; rasa i vikt med fettdieten. Men ska jag äta dippar eller inte?! I tidningen stod det med en lista på vad som då var tillåtet att äta och inte äta. I samma sekund jag läste den så fick jag en påse med nuggets i skallen av victor. Fågel stod med på listan. Himla svårt att följa dieter ibland. Så rörigt. Haha. Det var gott med nuggets. på natten efter att jag precis blivit avsläppt på lilla skårsgatan sprang ett rådjur förbi mig. sen var det party några hus bort och så var det så mycket runt omkring mig att jag råkade gå för långt upp på gatan och jag undrade vart mitt hus hade tagit vägen. tittade tillbaka och såg den vita bilen. Där, däär.. ligger mitt hus.

RSS 2.0